A

Onbaşı
29 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
VPS Üzerine İnternet Sağlayıcısı Kurma[İstek]
Merhabalar elimde aktif olarak kullandığım bir vps suncu var. İnternet çıkışı 10GBPS/sn ve ben bundan faydalanmak istiyorum. Başlıktada bahsettiğim gibi ben bunun üzerine internet sağlayıcısı kurup kablolu modemime kullanıcı adı ve şifre şeklinde tanıttıktan sonra internete girmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardım edebilirse bu bayram günlerinde çok çok dualarımı alır :D
A
9 yıl
Win10 CD Lazerli Hack Hatası 0xc000007b
Merhaba arkadaşlar suncumda her saat başı hile kontrol amaçlı bir admin girer ve CD hack ile sunucuda 15 dk kontrol yapar. Benim sıram geldiğinde yaklaşık 15 dk önce formatı ve dosya yüklemelerini bitirmiştim. Hileye tıklapım cs ye grecektim ve kontrolü yapacaktım ki hileye tıklayınca bu hata geldi. Napacağımı bilemedim ve uzun zamandır arkadaşlarım benim yerime kontrol yapıyorlar. Bir sonuç bulmam gerektiği kanısındayım. Yardımlarınızı bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
TTnet Hatalı Port Servisi Sorunu Yardım
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ttnet abonesiyim, malesef ki aboneyim. 3 gündür netim yok.

bilgi.ttnet.con.tr/hatali_port/Info.aspx

adresine yönlendirme alıyorum. MH'yi aramam çünkü aradım ve sorunum halen çözülmedi. Başka bir telefon hattında ve atnı modem ile çalışıyor net var ama benim hatta sıkıntı mı var bilmiyorum. Yardım lütfen.
A
9 yıl
TTNET KULLANI ADI VE ŞİFRESİ İLE APN OLUŞTURMAK
Merhabalar ben aktif bir TTNET kullanıcısıyım ancak iki gece önce bir fikir aklıma geldi. TTNET bilgileri ile telefondan apn oluşturarak mobilden bedava internete girebilir miyim diye. Biraz demedim araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi olan kimseler bir yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
A
10 yıl
1995 Model E36 Kasa BMW 320i LPG Çıkartma İşlemi Nekadar Maliyeti Olur?
Merhaba açıkçası acelem olduğu için forumu araştıramadım. Ben 1995 model E36 kasa BMW 320i almayı planlıyorum. Güzel bir araç buldum ama lanet olsun ki benim araçları orjinal kullanma hastalığım buna el vermiyor. Araç LPG li olduğundan bu LPG yi çıkartmak istiyorum. Nekadara patlar bana. Pahalıya patlayacağını düünüyorum ama kesin bir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.