M

Çavuş
03 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Cevap: FIFA ULTİMATE TEAM (ANA KONU)
quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Yaklaşık;

Cavani 10k
Benzema 20k
Lewo 60k

İstatistikler çok garip.. Cavani 6 kat pahalı Lewo'yu da, Benzema'dan da daha iyi gibi istatistiklerde.. en azından aynı..

Forvetim Cavani-Benzema ama gözüm Lewo'ya kaydı.. 60k para versem hayal kırıklığı yaşar mıyım ki oynarken..

< Resime gitmek için tıklayın >




Lewa benzemadan bir gömlek daha üstün.. tavsiye ederim... Eğer sadece kontra atak futbolu oynamıosan Cavani yi değiştirmene hiç gerek yok bence oyunun fiyat performans açısından en iilerinden biri......
M
12 yıl
B segmenti sıfır otomatik karşılaştırma... (alındı seat ibiza)
Uzun süredir forumda B segmenti araçlar için yorumları okuyorum, araç araştırırken ilk olarak pozitif özelliklerini öğreniyorsun sonra araştırdıkça bir sürü sorun yada negatif yön... Özelikle forumda bazen çok aşırı abartı fanatik yada iddalı yorumlar yapılmış genellikle negatif anlamda... bazıları o kadar abartı ki asparagas oldugunu bildiğim halde gözümde büyüyor yada moralim bozuluyor... Tam bir arabada karar verdim diyorum sonra hakkında çok ters bir yorum görüyorum vazgeçiyorum. Neredeyse hiç araba alma günde 20-30 km yayan git diyecekler... :) Tabii bunların yanında çok objektif yorum yapan, arabayı kullanmadan ve bilgi sahibi olmadan yorum yapmaktan çekinen, ihtiyaca göre değerlendirmeler yapabilen gerçekten üst düzey bilgisi olan arkadaşlar da var, onlara teşekkür ederim.
Şimdi gelelim sizden yardım isdeğim asıl konuya;
Anladım ki her aracın artı ve eksi yönleri var dört dörtlük yada on numara bi araç yok en azından b sınıfında yok... O yüzden ihtiyacı en çok karşılayan araba en iyi arabadır diye düşünüyorum. Ama benim ihtiyac olayı da biraz karışık çünkü şöyle bi durum var; aracı hem ben süreceğim hem de daha doğru düzgün hiç trafiğe çıkmamış eşim sürecek aşağı yukarı aynı oranda!!!
O yüzden otomatik olması şart, şehir içi kullanımı rahat olucak(direksiyon hafif, geri kaydırma problemi yok, görüş açısı ve park problemi yok...vb)
aynı zamanda yakıt tüketimi de göreceli olarak az olsun istiyorum her ne kadar manuel dizel gibi olmasa da otomatikler arasında iyi olsun... az yakan benzinli otomatik yada dizel otomatikler... bir de ufak tefek çarpma sürtme gibi bi durum olursa Allah korusun, tamiri servisi iyi olsun.... Bunlar genelde eşim için istediklerim kendim için ise de: yol tutuş ve performansı iyi olsun istiyorum....

Aklıma ilk gelen araştırmalarım sonucunda ve en az negatif özelliğini duyduğum olan araba Honda Jazz!!! Zaten iyi özelliklerini bilen biliyordur, bence de çok pozitif yanları var arabanın ama gel gelelim tipini bir türlü beğenemiyorum dış görünüşü bir türlü içime sinmedi... Ve son zamanlarda öyle yorumlar okudum ki, kesinlikle alma der gibiydi. Ben yol tutuşun iyi olmasını istiyorum dedim ama bazı arkadaşlar demiş ki "punto ile 120 ile viraja girdim jilet gibi aldım jazzla 80 le aynı virajda spin attım" yada "arabam virajda çabuk savrulan jazz olmasaydı şu anda arabasız kalmicaktım" ... gibi yorumlar. Bu aracın 2012 modelinin yada 11 çok fark yok. yol tutuşu nasıl acaba kullananlar için ve yan rüzgarları hissetmekten nefret ediyorum bu hissettiriomuş galiba? Bu negatif yorumları duymasam kesinlikle jazz alırdım

Jazz dışında diğer düşündüklerim fiat punto evo 1.3 100hp dizel otomatik(full donanimlisi jazz ile aynı para ama yok yok, tipi biraz daha iyi olabilirdi), yeni chervolet aveo(donanimi çok iyi, tipi çok hoşuma gidiyor, otomatik vitesi 6 ileri diğer çoğunluk gibi 4 değil, kokpit görünümü bence hoş, yol tutuş ve performansı iyi diyorlar üstelik diğerleri ile arasında 4 bin 5 bin tl fark var ama 4-5 sene sonra araçta ne gibi sorunlar olur yada olur mu ve chervolet ye artık güven olur mu bilemiyorum ve benzinli otomatiği biraz çok yakıyor...) seat ibiza tsi 1.2 düşündüm (dsg şanzımanı iyi, motor performansı çok iyi, tipi bence güzel, vergisi düşük1.2 için.. ancak esp paketi ile 3 aya gün veriyorlarmış sanırım ve o kadar bekleyemem, esp siz de hoş olmaz ve esp paketsiz(hill hold olmadıgından) araba çok geri kaçırıyormuş...)

Bunların dışında corsa, fiesta, i20, fabia, swift, gibi araçları otomatik şanzımanları eski tip 4 ileri oldukları için eledim Ama eğer 4 ileri otomatik şehir içi kullanımda yakıt ve sürüş konforunu çok etkilemez diyen olursa tekrar değelendirebilirim...
Fransızları fransız oldukları için eledim....
Toyota Yarisi çok pahalı olduğu için eledim (50.000tl) bu neeee
Polo yu donanimsiz olduğu için eledim
Micra çok küçük olduğu için eledim
Kia Rio yu neden eledim unuttum aslında tipi falan çok hoş kia rio kullanıcıları objektif olarak yazarsa sevinirim........


Son olarak hiç önemsemidiğim özellikler de var mesela bagaj hacmi, arka koltuk mesafesi, ikinci el piyasası...
M
17 yıl
Wireless kota mı götürüyor? Yardım...
SmileAdsl aldım, artık kablosuz olarak baglanıyorum. Önceden kullandgm Netmetre de hiç hoşuma gitmeyen bişey farkettim. Wireless olarak internete baglı oldugumda hiç bir site açmasam da hiç bir download yapmasam da netmetre de 2, 3 sn de bir 8-9 kb lık downloadlar oluyor ve sürekli kotayı yiyior gibi gözüküyor fakat sağ alt köşede wireless iconunda ışık yanmıyor, pasif gibi duruyor ama netmetre de sürekli download etmiş gibi oluyorum, upload yine 0.

Bunun nedeni nedir bu gerçekten kotamdan yiyiyor mu? Eğer öyleyse gerçekten çok kötü çnkü bilg. bikaç gün açık oldgnda kota fırlamış olur. Eğer götürmüyorsa böyle göstermesinin sebebi nedir? Biri bana açıklayabilir mi? Ve gerçekten harcadığım kadar download göstermesi için ne yapmalıyım?

Bir de, başkası girmiş olabilir diye düşünmüştüm ama zaten Mac filtrelemesi kullanıyorum ve sadece download oluyor, upload olmuyor.

Çalışan programlar arasında neti kullanan hiçbirşey yok...

Yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.