O

Yüzbaşı
28 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
5 yıl
Klavyeye su döküldü belli bi kısımdaki ledler çalışmıyor
Yapabileceğim bişey var mı yön tuşarından itibaren sağ tarafa doğru hiç bir led çalışmıyor. ilk zamanlar çalışıyordu aradan 2 saat sonra tekrar usbsini taktıktan sonra çalışmadıgını farkettim.Tuşlar çalışıyor sadece ledleri çalışmıyor. Klavye asus rog strix scope marka. Garantiye yollasam ne gibi bi geri dönüş yaparlar acaba, daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
O
5 yıl
Evde kullanım amaçlı subwoofer ve amfi tavsiyesi
Öncelikle merhaba, evde daha doyurucu bir müzik keyfi almak için oto müzik seti kurmaya karar verdim fakat piyasada dolaşan çok fazla marka var bir süredir uzak kaldığım için hangi markanın hangi ürününü alsam diye çok fazla kararsız kaldım. Sadece subwoofer ve amfi gerek şuan, ne sert çalsın ne de yumuşak çalsın daha çok dengeli ve tonu güzel bası aşırı uzatmayan bir subwoofer ve 4 kanal kaliteli ev şartlarında sorun çıkarmayacak bir amfi önermenizi rica ediyorum. Fiyat olarak ikisi için maksimum 800-900TL bütçem var. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
O
5 yıl
Yeni alınacak anakart tavsiyesi (Asus TUF B450 PRO vs Gigabyte AORUS B450 PRO)
Yükseltmek istediğim sistemimde yeni bir anakart arayışındayım, başlıkta belirttiğim modellerden aslında ilk önce Asus almaya karar vermiştim.İzlediğim incelemeler ve iki kartın genel özelliklerine bakılırsa Gigabyte Aorus model daha önde gözüküyor ram desteği dışında.Asus olan kart 4400MHZ(oc ile) desteklerken Gigabyte Aorus olan kart 3600MHZ(oc ile)destekliyor.Uzun vadede bana büyük bir problem olur mu bu olay? Bilgilerini ve tecrübelerinizi paylaşırsanız daha rahat seçim şansım olacaktır,şimdiden teşekkür ederim.
O
5 yıl
RX590 Siyah ekran sorunu
En son gelen 20.5.1 güncellemesini kurduktan sonra lol ve csgo'da siyah ekran sorunu yaşıyorum. Eski sürümü kursamda değişen her hangi bir şey olmadı. Sorun nedir? çözüme ulaşan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
O
5 yıl
Gigabyte Rtx 2060 Super Gaming OC alınır mı?
Başlıkta belirttiğim Gigabyte Rtx 2060 Super Gaming OC kartı nasıldır, çok fazla yorum bulamadım. Bulduğum incelemelerde tatmin edici şekilde bahsedilmiyor fakat genel olarak gördüğüm yorumlar kartın iyi olduğu yönünde. Kullanan veya bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu karta yakın fiyat aralıklarında başka tavsiyeleriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.
O
5 yıl
3500-4500TL Fiyat bandında laptop önerisi.
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir arkadaşıma 3500-4500TL fiyatları arasında laptop arıyoruz. 4500 En üst limit. Genellikle photoshop ve autocad kullanılacak, dizi film izlenip internette dolaşılacak. Oyunla her hangi bir işi yok.Bu saydığımız şeyleri rahat yapacak ve kasma donma olmayacak laptop arıyoruz. Laptop modellerinin GPU ve CPU birimlerinden anlamadığım için sizlerin önerilerini bekliyorum.Alta bulduğumuz ürünlerden bir kaç link bırakacağım, önerdiğiniz modeller hangisidir, Şimdiden teşekkür ederiz.
https://www.teknosa.com/asus-vivobook-d509djbr062t-amd-quad-core-r53500u-8-gb-ram-256-gb-ssd-nvidia-geforce-mx230-2-gb-156-w10-gri-notebook-p-125035595 (Ekranının HD oluşu içimize sinmedi)
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_81ut0017tx-s145-15-6-ryzen5-8gb-512-vega8-windows10-laptop-gri-1203872.html?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR#teknik-bilgiler
https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3593-intel-core-i7-1065g7-8gb-256gb-ssd-mx230-ubuntu-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fb65f8256c-pm-HB00000OW97Y (Bu ürün ikinci el olarak yakın bir tanıdıktan 4000TL fiyata bulundu)
O
7 yıl
Fifa18 bi garip sorun
Merhaba, öncedende oynadığım fifa18'i tekrar indirdim.Ne yaptıysam klavye ayarlarını düzeltemedim her yolu denedim,son çare bi arkadaşımdan klavye ayarlarını upload etmesini istedim ve o ayarları klasör içine attım ama sonuç yine istediğim gibi değildi üstüne yazılar birbirine girdi.Repair ettim yazılar düzelmedi hala. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum.
O
8 yıl
iPhone6 büyük sorun
Merhaba arkadaşlar iPhone6 telefonum kullanırken bir anda kapandı bir daha açılmadı, şarja takıyorum her hangi bir gösterge vs yok, güç tuşuna basıyorum yine aynı şekilde hiç bir tepki yok.Dümdüz siyah ekran yatıyor.İçindeki hiç bir şeyin yedegi yok.Ne yapmam gerekir veya telefon böyle bir şeyi neden yapar yardımcı olur musunuz.
O
9 yıl
2500 liraya kadar standart oyunları açabilecek notebook
Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdıgım gibi 2500 liraya kadar bir laptop bakıyorum. Pes/Fifa serisi, h1z1, lol, cs go gibi oyunlar oynuyorum. Bana bunları rahat rahat açacak yeri geldiginde 2-3 gün kapatmıyacagım zamanlar dahi olacak ha bire ısınıp ısınıp kapanmayacak, ekran ve ses kalitesi iyi, tasarım olarak güzel ve çok kalın olmayacak bir laptop arıyorum, dell, asus, lenovo gibi markalara ayrı sempatim var bu markalardanda denk gelirse çok iyi olur
O
9 yıl
İphone 6 düştükten sonraki sorunlar
Merhaba arkadaşlar, iphone 6 telefonum düştükten sonra ekranın sol üst kısmı kırıldı daha doğrusu çerçevenin sol üst kısmı ve bundan sonra aramada sesim hem az gitmeye hem karşı tarafın sesi az gelmeye başladı. Bununla ilgili sorum şudur apple ekran+mikrofon ahize için ne gibi bi fiyat talep ediyor acaba çok sıkıntılı bi durum her yerde kulaklıgı takıp konuşmaktan sıkıldım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.