B

Onbaşı
25 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358666 Gün Cezalı
356336 gün 1 s. 37 dk.
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
İnternet Sıkıntısı?/Donanım Arızası?
Merhabalar arkadaşlar. Bundan yaklaşık 10 gün öncesinde bilgisayarımda hiçbir şekilde sorun yokken ve o zamanlar aralığında bir şey yüklememişken birden bire internetimin gözle görülür bir şekilde yavaşladığını/takıldığını fark ettim. "Ay sonudur.AKK'den ötürüdür." dedim. Google Chrome kullanıyordum. "Bu artık iflah olmaz!" diyerek bazı internet sayfaları açılmıyordu. Dayanamayıp belki virüs vardır diye bilgisayarıma format attım. Formatlı bilgisayarıma güncel driverlerimi kurdum. Sonra Google Chrome'yi indirdim tekrardan ve aynı sorunla karşı karşıya geldim. Ondan sonra sıkıntı Google Chrome'dadır diyerekten Mozilla Firefox yükledim ve onda da yavaşlıklar olduğunu farkettim. Ağustos ayına girdiğimizde AKK sıfırlanacak diye bir ümit bekledim fakat sıkıntım hala devam ediyor.(Speedtest sonuçlarım normal gözüküyor.) İnternet aşırı derecede yavaş geliyor. Şimdi okuyan arkadaşlar kime göre yavaş neye göre yavaş diyebilirler şöyle izah edeyim. Evde 2 tane laptop var birisi Win8 interneti ethernetten alıyor interneti arızalı olan, diğeri ise Win7 Wifi ile alıyor interneti. Win7 li olan bilgisayarda internette dolaşırken hiçbir sıkıntı çıkmamasına rağmen bende en ufak bir sayfa 40 sn civarlarında açılıp, bazı sayfalar açılmıyor. Bağlanılıyor... deyip sekmede kalıyor. Sorum şudur ki bilgisayarımda donanım arızası mı vardır bu durumu sağlayan yoksa modemde mi bir sıkıntı vardır? (Dipnot: Bilgisayar formatlı tertemiz çalışıyor.) Okuyan, yorum yapan, yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim şimdiden.
B
9 yıl
Google Chrome Hatası
Merhabalar arkadaşlar. Dün akşamdan beridir bilgisayarımda, Google Chrome içerisinde karşılaştığım bir problemim var. İnternette gezinirken ortalama beş sekme açışımdan bir tanesinde "Bu artık iflah olmaz!" diyerekten Google Chrome çöküyor. Öncelikle bilgisayara format atıp driverlerimi güncelledim fakat aynı sorun devam etmekte. İnternetten araştırdığım sayfalara göre bazılarında bu sorunun bilgisayardaki ramlerden kaynaklanan bir hata olduğunu öğrendim. Ramlerimi Denetim Masası içerisindeki "Bilgisayarın bellek sorunlarını tanıla" kısmından tarattırdım ve bir sorun olmadığını gördüm fakat bu problem gerçekten de beni sinir etmek üzere lütfen bana yardımcı olun.

Sistem Özelliklerim:
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ
Bellek : 16 gb
İşletim Sistemi : Win 8- 64 bit

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Oyun ile ilgili bir problemim var
Oyunda görevimi yapmam için karşıya geçmem gerekiyor fakat karakterim boşluğa düşüyor. 5 saniye sonra ölmüş gibi yeniden başlatıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.