A

Teğmen
23 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
KOMİK EĞLENCE VAKİT ÖLDÜRMEYE BİREBİR
A
9 yıl
**Arkadaşlar çok Önemli Lütfen Bilen cevap atsın
Bugün askerlik için başvurdum.
Tecil Bozdurdum 89 doğumluyum muayene için aile hekimliğine sevk ettiler. Daha sonra yoklama kağıdını kontrol ettim sube celp dönemi 2015 Ağustos yazıyor bu da daha 8 ay sonra demek. Eskiden dilekçe verip erken gitmek için başvuruda bulunulabiliyordu. Bakâya olarak şubatta başvursam şubatta askere alırlar mı ? Bilen varsa cevap versin lütfen
A
9 yıl
Özel Sağlık Sigortası Hakkında
İşyerim mapfre'den özel sağlık sigortası yaptı bu sigorta sgk gibi takip edilenbilen birşeymidir. Yani ödeme yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım ?
A
9 yıl
ELİNİZDE BULUNAN BÜTÜN GİFLER
Daha önce modelden soğudum gibi bir kaç yerde gifleri buldum bende yaklaşık 750 adet gif var iş yerinde internetimiz filtreli olduğu için ender sitelere girebiliyoruz çoğu server tarafından yasaklı eğer elinizdeki gifleri paylaşırsanız en azından ofis ortamında arkadaşlarımızla geyik yapabiliriz bende konu ile ilgili giflerimi paylaşacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.