Y

Çavuş
02 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
361901 Gün Cezalı
356671 gün 10 s. 29 dk.
Gönderiler Hakkında
Y
14 yıl
Giovani Dos Santos | En Güzel 10 Gol
Y
15 yıl
KEITA SORUNU ÇÖZÜLDÜ!!
Geçtiğimiz günlerde NTV Spor'un gündeme getirdiği Galatasaray'ın yeni transferi Kader Keita'nın lisansında yaşanan sorun, Fransa Futbol Federasyonu'ndan gerekli sertifikanın Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaşması ile aşıldı.

Galatasaray’ın, Fransa'nın Lyon takımından 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı yıldız futbolcu Abdul Kader Keita’nın sertifika problemi nedeniyle lisansı çıkartılamamıştı.

Sarı-kırmızlı yönetim yaşanan sorunu çözerek, Keita'nın lisansını çıkarttı.

Tobol maçları için ismi UEFA'ya bildirilemeyen Kader Keita, Kazak temsilcisine karşı forma giyememişti.

Kader Keita'nın 3. ön eleme turu için bugün verilecek UEFA listesine adının yazılacağı ve Netanya ile yapılacak karşılaşmalarda forma giyebileceği öğrenildi.


KAYNAK: MİLLİYET
Y
15 yıl
BLURAY FİLMLER HAKKINDA YARDIM..
Arkadaşlar harici harddiskimde mkv formatlı bluray filmler var bu filmleri masa üstü bilgisayarımda açtığımda efekt sesleri geliyor fakat konuşma sesleri gelmiyor.yani ateş etme patlama filan sesleri varken insanlar konuşurken ses yok.aynı filmleri laptopta izlediğimde ses geliyor.masa üstü pc de dvdrip filmleri izlerken konuşma sesleri geliyor fakat bluray filmlerde gelmiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim...
Y
15 yıl
İlker Yasin Birdaha Maç Anlatmasın
arkadaşlar bu adamdan kurtulmanın yolu yok herhalde şimdide şampiyonlar ligine sardı adam.bu işkenceyi çekmek zorundamıyız.bıraksın artık maç anlatmayı.adam dogan tv spor müdürümü ne oldu hala spikerlik yapacam diye uğraşıyo.insan utanır yav...
Y
15 yıl
ip banlanması yardım!!
arkadalar bir sitede üyeliğim vardı fakat bir nedenden dolayı ip adresim banlandı siteye giremiyorum.yurdun internetini kullanıyorum ve ip statik ip.proxy siteleri üzerinden girmeyi denedim yinede ip adresiniz banlanmıştır yazısı çıkıyor.bunu çözmenin bir yolu varmı şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olacak arkadaşlara
Y
15 yıl
Busaspor maçındaki İlk Gol Barosa yazıldı(TFF Resmi Sitesi)
bursa maçında atılan ilk gol barosa yazılmış arkadaşlar buyrun linke tıklayıp görebilirsiniz

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1172360
Y
16 yıl
justin tv stream problemi
arkadaşlar justin.tv sitesne giriyorum orda herhangi bir canlı yayını izlemek istediğimde sürekli stream yapıo o ekranın ortasında dönen şey bi türlü gitmiyo ve hiç bir canlı yayını izleyemiyorum.diğer herşey düzgün çalışıyo yan taraftaki chat diyalogları filan görülüyo,sayfalar açılıyo ama sürekli siyah bir ekran ve ortasında dönen şey.acaba bu neden olur yardım ederseniz sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.