I

Yüzbaşı
13 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
Sinyaller ve Sistemler Soru
Bugün finalde şöyle bir soru çıktı. Soruyu çözebilecek bir arkadaş yardım ederse çok iyi olur, teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >
I
7 yıl
Fps ile ilgili bir soru
Son 2-3 yamadır 120 ye sabit olan fps'im 117-116 oluyor. Yani sanki 117 ye sabitlemişim gibi onun üstüne çıkmıyor. 60'a sabitlediğimde 59, 144'e sabitlediğimde 139-140'a sabitleniyor. Çok büyük bir sorun değil biliyorum ama nedenini merak ettim. Bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı?
I
8 yıl
gta 5 online bug
bu bug ps3 de de var prison break görevinin sonunda etrafta hiçbir polis olmamasına rağmen polislerden kurtulamıyorduk sırf bu yüzden ps3 de oynamayı bırakıp pc de başladım ama aynı şey burdada olduğunu gördüm polislerden kurtuluyoruz polisler bizi arama başladığında etrafta hiçbir polis yokken biranda polisler bizi buldu gözüküyor sırf bu saçmalık yüzünden 2-3 saatim boşa gitti
I
8 yıl
Market Değişiyor
Markete VU geliyormuş gençler. Aşağıda örnek bir resmi var. Güzel olacağa benziyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
I
8 yıl
Ionia (CDR) Çizmesi
Bu botun bekleme süresi tekrar 15'e yükseltilmeli bence. Şu anki 'seviye başı bekleme süresi' rünleriyle hiçbir uyumu yok.

Örnek olarak Fizz'i ele almak istiyorum. %10 Lich, %10 bot, %15 de rünlerden gelen bekleme süresiyle maksimum %35 azalma sağlıyorsunuz. Zeka kabiliyetini kullanıyorsanız %40 oluyor. Her halükarda %5 cdr açığınız kalıyor. Maksimum bekleme süresinde azalmaya ulaşmanız için Morello veya Athene içeren bir build (%20 morello, %10 bot, %10 lich, %5 kabiliyet = %45) yapmak zorunda kalıyorsunuz ki bu eşyalar bazı şampiyonlar için gereksiz kalıyor.

Redditte de birçok defa tartışıldı fakat burada bu durumla ilgili bir konu göremedim. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
I
8 yıl
6.1 Yama Notları Sızdı
Reddit Konusu


Zamanım olmadığı için kısa ve basit tuttum. Hata varsa affedin



* Yeni şampiyon seçme ekranı eklendi, takım kurucu kaldırıldı.



BARD : Koni şeklindeki atağın alanı arttı.


BRAND: Ultisi ile ilgili fix gelmiş.


CAITLYN: Pasifi ile ilgili fixler gelmiş.


FIDDLESTICKS: E'sinin mana bedeli azalmış. 50/70/90/110/130 mana ⇒ 50/60/70/80/90 mana


GANGPLANK: Pasifinin hasar verme süresi artmış, hasarı azalmış.


JINX: Birkaç fix


KALISTA: E'sinin tek hedef kestiğindeki mana bedeli azalmış ama geri mana vermiyor. Çoklu hedef kestiğindeki mana kazancı da azalmış.


KHA'ZIX: Pasifinin saldırı animasyonu hızlanmış. W'sunun patmala alanı artmış. Normal E'sinin menzili artmış (600 > 700).


LEBLANC: E'sinin ve ultili E'sinin gidiş hızı artmış.


MISS FORTUNE: Pasifinin hasarı azalmış. E'sinin hasarı azalmış> 90/145/200/255/310 ⇒ 80/115/150/185/220


MORDEKAISER: Kalkanının azalmaya başlama süresi artmış. W minyonlara basamayacak. Ultisi kendisine saldırı gücü verecek ve artık hedefe sürekli hasar vurmuyor.


RIVEN: Pasif hasarı artmış> 0.2 - 0.5 total attack damage (from levels 1-18) ⇒ 0.25 - 0.5 total attack damage (from levels 1-18)


RUMBLE: Q'sunun menzili artmış. Rumble'ı küçültmüşler bide


TEEMO: Saldırı hasarı artmış. R menzili artmış. Artık çalıda hareket ederken görünmezliğe girebilecek


TRUNDLE: Q kulelere vurmuyor. E'si ve ultisinin mana bedeli artmış. Ultisinin bekleme süresi artmış


ELISE, POPPY, THRESH, YASUO, URGOT ve HEIMERDINGER için ufak fixler gelmiş.
I
8 yıl
Jhin Sızdırılmış Olabilir. (Yetenekler eklendi.)
Bu fotoğraflar kısa süre önce birisi tarafından facebook'a atılıp silinmiş.

Edit: Birkaç yeni bilgi daha ortaya çıktı. Şampiyonun tasarımcısı Riot Gypsy. Daha önce Vi, Gnar, Jinx ve Ekko'yu tasarlayan arkadaş kendisi.

* Ultisi ile ilgili yorumu: Bazen çok güçlü, bazen kendisini öldürtüyor. Kaynak

* Yeteneklerinden en az bir tanesi projectile (Caitlyn ultisi gibi hedeflenebilir bir yetenek atışı. Ultisinin sızan fotoğrafında zaten az çok anlaşılıyor.)

* Ayrıca Şöyle bir yorum daha yapmış ama anlam veremedim. Sanırım yeteneklerinden biri Yasuo'nun rüzgar duvarından geçebilecek


Edit 2: Yetenekleri tamamen sızdırıldı ama tabi ki yine kesinlik yok.

Pasif : Saldırı hızı itemleri Jhin'in saldırı hızını arttırmıyor fakat zırh delmesini arttırıyor.

Q : Rakibi işaretler, işaretli rakibe doğru yürürken ufak bi hareket hızı verir. Normal saldırı bonus hasar vurur ve channel bozan(tp vs. gibi) knock-back uygular. İşaretli rakip bu süre içinde ölürse yeteneğin bekleme süresi azalır.

W: Jhin ve işaretli rakip arasında bir tünel(hat) açar. Yetenek aktifken Jhin ve işaretli rakip sadece bu tünel üzerinde hareket edebilir. Rakip şampiyon tüneli kırarsa büyük bir hasar alıp yavaşlar.

E : Pasif: Normal saldırılar rakip şampiyonu periyodik şekilde 0.5sn stunlar. (Yasuo E'si gibi aynı rakibe belli aralıklarla işleyecek sanırım periyodikten kasıt o.)

Aktif : Normal vuruş etkilerini uygulayan uzun bir yetenek atışı ateşler. Yetenek rakibi öldürürse Jhin anında görünmez olur. Görünmezlikten çıktıktan sonra büyük bir saldırı hızı kazanır

Ulti : Jhin durur ve fare imlecini takip eden ve görüş sağlayan bir ışık sondası(düz bir hat) ateşler. İkinci kullanımda hat boyunca rakip şampiyonlara çokça hasar veren bir mermi ateşler(Vel'koz ultisi gibi bir şey).



Splash art:

< Resime gitmek için tıklayın >


Yetenek:

< Resime gitmek için tıklayın >


Ulti:

< Resime gitmek için tıklayın >
I
8 yıl
Riot Çalışıyor: Saçma Sohbet Kısıtlaması
Selam verdik, suçlu çıktık

Şaka bi yana oyunda bu güne kadar hiçbir kısıtlama almadım. Kimseye hakaret de etmedim. Zaten arkadaşlarla skype kullanarak oynadığımız için chat'i okuyup, kullanmıyorum bile.

Bugün karşı takımdan biri 'Sa' yazdı. Bende 'As' yazınca niye anneme küfrediyorsun dedi ve kısıtlama yedim

< Resime gitmek için tıklayın >
I
8 yıl
TSM Yellowstar Confirmed
I
8 yıl
Savunma Kabiliyet Ağacı
Pek fazla tank şampiyon oynamıyorum fakat oynadığım zamanda 9-21 kabiliyet yaparken sürekli çelişkiye düşüyorum. Soruya gelecek olursak siz kabiliyet dizerken 'değişken zırh + efsunlu zırh' mı yoksa 'metanet + ikinci şans' kabiliyetlerini mi tercih ediyorsunuz ya da farklı bir kombinasyon mu yapıyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.