E

Yüzbaşı
01 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
xiaomi-fengmi-xgimi- KISA ATIM 4K laser projektör**ANA KONU**
Arkadaslar selamlar..

3 gun once banggooddan xiaomi mijia laser projector 4k tv projeksiyon cihazini black friday indiriminden aldim(9350 tl cihazin fiyatiydi, sigortalar ve nakliye ile 10600 tl ye geldi) .. cihaz henuz gelmedi(insallah gelir:)) ama bu projeksiyon ile ilgili turkiye forumlarinda anlamli bi bilgi bulamadigim icin bu konuyu acma geregi duydum..

cihaz geldiginde deyltayli turkce incelemesini yapacagim..
yine hepsiburadadan yeni siparis verdigim mi box s 4k ile de deneyimlerimi paylasacagim..

ilerleyen zamanlarda duvarimi boyayip etrafini krom citalar ile kaplamak istiyorum ve bu kinuda da yaptigim seyleri sizinle paylasacagim..

su an bu cihaza sahip olanlar simdiden bilgilendirme yapip bizlere yardimci olabilir..

ayrica banggooddan gumruk sigortali olarak aldigim cihaz hakkinda turkiyede nasil bi yol izledim onu da paylasacagim urun gelirse..
- gumrukten ek ne kadar fiyat cikti
-banggood bunun ne kadarini geri odedi vs..
cunku ben cok bilgi aradim acikcasi bu konu hakkinda ama bulamadim maalesef..

benim yasadiklari sizler de yasamayin diye actigim bu ana konuya umarim katilimlariniz ve yardimlariniz olur..
E
9 yıl
NİKON COOLPİX P900 **ANA KONU** -İLK İNCELEME-
HERKESE MERHABA..

< Resime gitmek için tıklayın >

NİKON'UN 2 MARTTA TANITTIĞI ZOOM CANAVARI P900 NİHAYET ELİME GEÇTİ.

ÜRÜNÜ ÇOK AMA ÇOK BEĞENDİĞİMİ VE İSTEDİKLERİMİ BANA VERDİĞİNİ RAHATLIKLA SÖYLEYEBİLİRİM.

ÜRÜNÜN ÖNCELİKLE GENEL ÖZELLİKLERİNİ YAZALIM.


Ultra yüksek güçlü zoom
166x Dynamic Fine Zoom¹ değerine çıkarılabilen ve 24 mm geniş açıdan 2000 mm telefotoya kadar (35 mm biçimi eşdeğeri) kapsam aralığı olan 83x NIKKOR zoom objektifle, çıplak gözle görünmeyen baş döndürücü ayrıntıları yakalayın.

5,0 duraklamalı Çift Algılamalı Optik VR (Titreşim Azaltma)
VR özelliği, hareketleri objektiften (açılı hız sensörü) ve görüntü sensöründen (hareket vektör bilgisi) aynı anda algılayıp titreşim emilimini artırdığı için elde yapılan telefoto çekimleri sabittir.

Arkadan aydınlatmalı 16 MP CMOS görüntü sensörü
Gece bile net ve zengin ayrıntılara sahip resimler elde etmek kolaydır. Duyarlı görüntü sensöründen harika bir performans ve düşük kumlanmaya sahip keskin çekimler bekleyebilirsiniz.

POI özelliği ile GPS/GLONASS/QZSS desteği
İnanılmaz bir hassasiyetle rotanızı takip eden GPS/GLONASS/QZSS uluslararası uydu sistemleriyle nerede çekim yaparsanız yapın hızlı ve ayrıntılı konum bilgileri elde edin.
Dahili Wi-Fi® ve NFC desteği

Wi-Fi®² düğmesine tek dokunuşla ya da NFC özelliği etkinleştirilmiş³ fotoğraf makinenizle akıllı bir cihaza³ dokunarak en sevdiğiniz vahşi yaşam veya doğa görüntülerini seyahat ederken paylaşın.

Gelişmiş yüksek hızlı yanıt
Daha hızlı AF özelliği ve azaltılmış çekim süresi gecikmesi (geniş açıda yaklaşık 0,12 saniye)⁴ sayesinde tahmin etmesi güç vahşi yaşamı veya hızla değişen gökyüzünü çekerken önemli bir anı asla kaçırmayın.
Değişken açılı büyük LCD ekran: Esnek Net Renkli Ekran 7,5 cm (3,0 inç) yaklaşık 921 k-noktalı LCD ekran (RGBW) ile yaratıcı görüş açılarını keşfetmek ve hızlı bir şekilde değişen hareketi çerçevelendirmek kolaydır. Yansıma önleyici kaplama tüm ışık koşullarında en iyi görünürlüğü sağlar.

Full HD filmler: Siz zoom yaptıkça yön değiştiren mikrofon sayesinde süper akıcılıkta filmler (1080/60p) yüksek kalitede sese sahip olur. Özel film kayıt düğmesiyle durağan görüntülerden film yapımına hızlıca geçin.

Zaman aralıklı film: Etkileyici zaman aralıklı filmler kolayca oluşturulabilir. Bir çekim sahnesi seçmenizle birlikte aralıklı zamanlamayla yakalanan durağan görüntülerden 10 saniyelik zaman geçişli bir film oluşturulur.

Mikrofonu yükselt: Yaptığınız zoom işlemine göre yönü değiştiren Mikrofonu yükselt özelliği sayesinde Full HD filmlerinizde yüksek kaliteli çevresel sesler elde etmeniz garantidir.

Süper ED cam elemanı: Ultra güçlü zoom ile konuları zengin ayrıntılarla yakalayabilirsiniz. Buna rağmen objektif çerçevesi kompakt boyuttadır ve Super ED cam elemanı sayesinde üstün renk sapması özellikleri sunar.

Ay ve Kuş izleme modları: Basit netleme sağlayan ve gerekli ayarları etkinleştiren Otomatik Sahne Seçimi özelliğiyle ay ve kuşlar gibi çekimi zor konuları çekmek kolaydır. Böylece her zaman olağanüstü sonuçlar elde edersiniz.

Geniş resim açısı: Geniş resim açısına sahip LCD ekranla yaratıcı kompozisyonlar ve alışılmadık bakış açıları elde etmek kolaydır. Bir hayvanın göz hizasını yakalamak için alçak açıdan veya engeller üzerinden yüksek açıdan çekim yapın.

Özelleştirilebilen İşlev (Fn) düğmesi: Sık kullanan işlevleri Fn düğmesine atayarak çekim deneyiminizi kişiselleştirin. Ardından tek dokunuşla ayarlar değiştirilebilir.

Çevirmeli Ayar Düğmesi: Tek elle kolay kullanım için fotoğraf makinenizin üst kısmında yer alan çevirmeli ayar düğmesi ile manuel pozlama (P/S/A/M) gibi önemli ayarlara erişmek basittir.

Hedef bulan AF: Hedef bulan AF, konunuzun konumunu hızlı ve hassas bir şekilde belirler ve konu üzerine otomatik olarak netleme yapar, böylece dikkatinizi yaratıcılık gerektiren çekim kompozisyonuna saklayabilirsiniz.

COOLPIX Picture Control: Resimlerinizin nasıl göründüğünü, doğal çekimler için Nötr, renkli görüntüler için Canlı, siyah-beyaz için Monokrom gibi Picture Control seçenekleriyle kolayca yönetin ya da kontrast veya doygunluk gibi iki ayara kadar ayar yapmak için Özel seçeneğini kullanın.

Dahili elektronik vizör: Gözünüzü vizöre yaklaştırdığınızda ekrandan çekimden otomatik geçiş sağlayan göz sensörü sayesinde çekim tarzınız ne olursa olsun fotoğraf çerçeveleme kolaydır.

Geri-adımlı zoom düğmesi: Ultra telefoto çekim sırasında çerçeve dışına çıkan bir konuyu, zoom kontrolünün yanında bulunan ve anında geniş açılı netlemeye geçmenizi sağlayan düğmeye tek dokunuşla tekrar yakalamak kolaydır.

Yan zoom kontrolü: Zoom özelliğini sol elinizle kullanmaya olanak sağlayarak makine sarsıntısını engelleyen ve sabitliği koruyan yan zoom kontrolüyle her zaman keskin çekimler ve akıcı filmler elde edersiniz.

Uzun pil ömrü: Hem durağan görüntüler hem de Full HD filmler çekerken kapasite artışı sağlayan geliştirilmiş enerji tasarruflu pil tasarımıyla gerektiği zaman daha uzun süre çekim yapın.

Flaş telafisi: Doğal görünen resim arka planları için bir konu üzerindeki flaş seviyesini dengelemeye yardımcı olan flaş telafisi (-2'den +2 EV'ye kadar) ile kusursuz dengeye sahip pozlamalar elde edin.

19 Sahne modu: Fotoğraf makineniz çekim koşullarınıza en uygun ayarları önerebilir. Konunuza ve koşullarınıza en uygun sahneyi seçmenizle birlikte fotoğraf makineniz ayarları otomatik olarak optimize eder.

EXPEED C2: Nikon'un hızlı ve güçlü görüntü işleme sistemi sayesinde yüksek hızlı kullanım, yüksek duyarlılığa sahip performans ve olağanüstü resim kalitesi elde etmeniz garantidir.

NIKON IMAGE SPACE: Tüm Nikon kullanıcıları için ücretsiz olan özel Nikon görüntü depolama ve paylaşım sitemiz NIKON IMAGE SPACE ile 20 GB'a kadar ücretsiz çevrimiçi bulut depolama alanının keyfini çıkarın. Daha fazla bilgi içinwww.nikonimagespace.com adresini ziyaret edin.


ŞİMDİ GEL GELELİM İLK İZLENİMLERİME..

malum bu aleti alan kişilerin primer amacı zoom fotoğraflar çekebilmek olduğu için öncelikle bu konuya değineceğim örnek fotoğraflarla.

2000mm zoomda bile optik vr desteği olduğu için bence en önemli özelliği aletin titrememesi. bildiğin neredeyse ekranı donduruyor. bu yüzden her ne kadar tripodla çekimler gibi net olmasa bile sizi rahatsız etmeyecek kalitede çekimler yapabiliyorsunuz.

ZOOM ÇEKİMLERİM;


2000mm, iso 100, 1/250, f6.5, elle çekim, bulutlu havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

2000mm. iso100, 1/100, f6.5, elle çekim, açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

2000mm. iso100, 1/6, f6.5, tripod ile çekim, açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

1800mm. iso100, 1/400, f6.3 elle çekim, açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

4000mm. iso100, 1/400, f6.5 elle çekim açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

8000mm. iso100, 1/1000, f6.5 elle çekim açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

2000mm. iso400, 1/320, f6.5 elle çekim açık havada çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >

şimdi sıra makro çekimlere geldi. açıkçası aletin performansını çok beğendim. özellikle makro modu çok iyi çalışıyor.. ama ben manuel modu kullandım daha çok..

MAKRO ÇEKİMLERİM;

24mm. iso100, 1/500, f2.8 elle 1 cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

24mm. iso100, 1/25, f5.0 elle 1 cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

24mm. iso100, 1/160, f2.8 elle 1cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

24mm. iso100, 1/40, f6.3 elle 1cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

24mm. iso100, 1/30, f6.3 elle 1cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

24mm. iso100, 1/160, f2.8 elle 1cm den çekim
< Resime gitmek için tıklayın >

kullanım hakkında veya aklınıza takılan bi soru varsa sorabilirsiniz..
örnek geniş açıdan fuul zooma kadar olan fotolar da var ama şimdi zamanım yok..


zamanla güncellenecek..


E
11 yıl
audio tecnica cks77 ile shure se215 arasinda kaldim.. yardim lutfen !!
dostlar p.tesiye kadar karar verecegim.. lutfen yardimlarinizi esirgemeyin.. hangi yonlerden hangi kulakliklar daha iyi belirtirseniz cok yardimci olur..

saygilar..
E
12 yıl
HTC 8X \u003e\u003e\u003e *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*
< Resime gitmek için tıklayın >

"Microsoft CEO'su Steve Ballmer'ın kullandığı Windows Phone: Windows Phone 8X by htc" (ADAM CEO BEYLER :) )

Videoyu izlemek için tıklayınız

Gwen Stefani HTC Windows Phone 8X reklamı

Videoyu izlemek için tıklayınız

HTC 8X 'in İKONİK tasarımı..

Videoyu izlemek için tıklayınız

HTC 8X İLK BAKIŞ

Videoyu izlemek için tıklayınız


UMARIM BERABER YARDIMLAŞABİLECEĞİMİZ GÜZEL BİR PLATFORM OLUR..
2. MESAJA KULLANICI İNCELEMELERİ VE VİDEOLARI EKLENECEKTİR VE GÜNCELLENECEKTİR..
3.MESAJDA İSE FAYDALI OYUNLAR VE UYG.LAR TANITILACAKTIR..

GÜNCEL KALIN, BİZİMLE KALIN !!




Windows Phone 8X by HTC
BOYUTLAR (UXGXK): 132,35 x 66,2 x 10,12 mmAĞIRLIK: Pil ile 130 gramEKRAN: HD 720 çözünürlüğe sahip 4,3 inç dokunmatik ekranEKRAN: HD 720

CPU HIZI
Qualcomm® S4 1.5 GHz, Çift çekirdek

PLATFORM
Windows® Phone 8

SIM KART TIPI
Micro SIM

BELLEK1
Toplam bellek: 16 GB, kullanıcı tarafından kullanılabilir kapasite değişkenlik gösteriri

ŞEBEKE2
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA/WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz

GPS
Dahili GPS anteni (GLONASS)

SENSÖRLER
G-Sensör
Pusula Sensörü
Yakınlık sensörü
Ortam ışık sensörü

BAĞLANTI
3,5 mm stereo ses jakı
NFC
Bluetooth® 3.1
Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n

SES ZENGINLEŞTIRME
Dahili Beats Audio™ özelliği ile stüdyo kalitesinde ses
Daha yüksek ses keyfi için özel donanımsal amfi

ANA KAMERA
Otomatik odaklamalı 8 megapiksel fotoğraf makinesi, LED flaş ve BSI sensörü (düşük ışıkta daha iyi çekim için)
F2.0 apertür ve 28mm lensler
1080p video kaydetme özelliği
Özel HTC ImageChip

ÖN KAMERA
Çok geniş açılı ön kamera ile fotoğrafınızda daha fazlası yer alsın
2,1 megapiksel ön kamera
1080p video kaydetme özelliği
F2.0 aperture
Özel HTC ImageChip

MULTIMEDIA
Desteklenen ses formatları:
Oynatma: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, ****, .wav, .wma (sürüm 9 ve 10)
Kayıt: .amr

Desteklenen video formatları:
Oynatma: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (sürüm 9 ve 10), .avi (MP4 ASP and MP3)
Kayıt: .mp4

PIL3
Yerleşik ve yeniden şarj edilebilir Li-ion pil
Kapasite: 1800 mAh

AC ADAPTÖRÜ
Voltaj aralıgı/frekans: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz;
DC çıkış: 5 V ve 1 A



***************cank1981 ARKADAŞIMIZIN İNCELEMESİ !! (HTC 8X -WP8)***************

Arkadaşlar WP8 ile ilgili faydalı bir yazı yazmaya çalşıcam sizlere nacizane hatam olursa affola.

Windows Phone ile olan tanışmam 07/10/2011 tarihinde HTC Trophy almam ile başladı ve o zaman WP7,5 vardı sistem olarak.Tabi ilk kez kutucukları gördüğümde bune yahu dedim ama 2-3 gün sonra sistemin hızına stabilitesine hayram kaldım.Bu kısa girişten sonra HTC 8X ile size yaşadığım WP8 deneyimini aktarmak istiyorum.İlk olarak ana ekrandan bahsedelim.Donanım ile ilgili yazıları heryerde bulabilirsiniz ben genel çalışma prensibini menüleri tek tek inceleyere anlatmaya çalışacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >

WP8 ile gelen en önemli özellik ekran daki title (kutuları) 3 farklı boyutta boyutlandırabilmeniz.En küçük boyutu seçtiğinizde ekrana 4 adet kutu yerleştirebilceksiniz.Ana ekran aşağı doğru hareket ediyor ve programları istediğiniz gibi bu ekrana dizebiliyorsunuz.WP8 şu anda programları gruplamayı desteklemiyor bunuda belitmeliyim.Tema olarak iki ana seçeneğimiz mevcut bunlardan 1.si arka ekranı siyah(koyu) yada beyaz(açık) yapmak.Beyaz güzel olabilir ama pil ömrü açısndan koyu olanı tercih etmenizi öneririm.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

2. seçeneğiz kutucuk rengi olacaktır.Aşağıda gördüğünüz renklerden birini de seçebiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet ekranı saga çektiğimizde mevcut olan kurulmuş tüm uygulamaların görüntülendiği bölüme bir göz atalım.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ekranda uygulama sayısı arttığında uygulama adına gore gruplandırmaya geçiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Telefonu kilit ekranına göz atmak istiyorum.Burada çeşitli seçenekler bizi bekliyor.Kilit ekranında Herhangi bir fotoğrafı,Bing,Facebook yada HTC seçeneklerini seçebiliyoruz.Resimlerde de görebileceğiniz üzere müzik dinlediğiniz sırada bu ekranda sanatçının resmi de gösterilebiliyor.Diğer bir seçenek Takvim.Takvimi seçerseniz kişi listenizdeki arkdaşlarınızın doğum günlerini bu ekranda görebiliyorsunuz.Kilit ekranına 5 adet uygulaya ait hızlı bildirimleri ekleyip bu ekrandan bilgi alabiliyorsunuz.Tabi son olarak ekran kilidinin kaç dakikada devreye gireceği ve paralo isteyip istemediğiniz seçenekleride mevcut.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Zil Sesleri ve Uyarılar

Evet ayar menüsüne kaldığımız yerden devam ediyoruz sıradaki durağımız zil sesleri ve uyarılar.Öncelikle WP8 de WP7,5 e gore zil seslerinde bizim için güzel bir değişiklik yapıldı.WP7,5 de zil sesi seçerken atayacağınız mp3 yada waw dosyasının boyutu 1mb dan ve uzunluğu 40 sn den küçük olması gerekiyordu.Tabi birde DRM koruması olmaması gerekiyordu (Bu şart WP8 de aynen devam ediyor) Gelelim WP8 e;
WP8 de dosya büyüklüğü 30MB a çıkarıldı ve sure sınırlaması kaldırıldı.Zil sesi yapmak istediğiniz dosyayı telefon içerisindeli ringtones klasörüne kopyalamanız gerekiyor.Zil sesleri ile ilgili menünün ekran görünütlerini aşağıda paylaştım.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

E-posta ve Hesaplar

Eposta konusunda bir hayli alternative sunmuş bizlere Microsoft. Outlook / Hotmail / Yahoo! Mail / Google / LinkdIn / Başka Hesap ( Pop ve IMAP ) ve son olarak İleri Düzey Kurulum Seçeneklerimiz mevcut.Şu anda menülere genel olarak baktığımız için hesap eklemeyi ilerde detaylı olarak incelemeyi düşünüyorum.Burda eklediğiniz mail hesapları isterseniz ayrı ayrı olarak ana ekranda pin olarak görünteleyebilirsiniz.Bir digger alternatifiniz hesabınızdaki mailleri gruplamak.Ben Outlook ve Hotmail mail adreslerimi grupladım ve ikisini aynı yerde görüntülüyorum.Bu tercih size kalmış tabiki.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

İnternet Paylaşımı

İnternet paylaşımı özelliği WP7.5 sürümünün yakın bir güncellemesi ile gelmişti.Bu özellik şu anda bir kaç yenilikle karşımıza tekrar çıktı.Öncelikle şunu hatılatayım arkdaşlar bu özellikte sadece 3G şebekenize ait internet paylaşabilirsiniz. Mevcut Wi-Fi özelliğinizden gelen internet telefon ile paylaşamazsınız denemeyin boşuna denerseniz aşağıdaki gibi bir uyarı alacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

İnternet paylaşım özelliğinde en fazla 8 kullanıcı yararlanabilir.Yayını açtığınızda menüde Yayın adı ; Yayın paroalsı ve size kaç kişinin bağlı olduğunu görebiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

İleri düzey kurulum ayarlarına gittiğinizde yayın adını ve paralonazı değiştirebiliyorsunuz ki bu kısım WP7.5 de varmıydı tam hatırlayamadım, ben yoktu diye hatırlıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kilit Ekranı

Bu bölümü daha once incelediğimiz için geçiyorum.

Wi-Fi

Burada çok bir farklılık ekstrem nokta yok bence.Klasik Wi-Fi ekran menüsü.Çevrenizde mevcut Wi-Fi bağlantılarını görüntüleniyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

İleri düzey ayarlara geldiğimizde ise bağlı olduğunuz Wi-Fi şebekesi ve daha önceden tanımlanış Wi-Fi bağlantılarını görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Burada bir uyarım olacak,WP8 in ilk tespit edilen buglarından biri de Wi-Fi ile ilgili.Ekran klitlendiğinde Wi-Fi bağlantısı kesiliyor.MS yetkilileri bunun kısa bir sürede bir güncelleme ile çözüleceğinin sözünü verdiler.-16/11/2012

Bluetooth

Belkide WP8 de en güzel değişiklik Bluetooth kısmında yapıldı ve artık dosya paylaşmanıza izin verildi.Wp dışındaki bütün platformlar ile ( Iphone daki kısıtlama nedeniyle Iphone hariç) dosya paylaşabiliyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

***DEVAMI GELECEK***
E
13 yıl
YARDIM !! HTC FLYER\u0027a HONEYCOMB YÜKLEMEK..
SELAM ARKADAŞLAR.. HTC FLYER 16 GB ALDIM AMERİKADAN GETİRTTİM.. ANDROİD 2.3.3 YÜKLÜ VE GÜNCELLEMELER KISMINDA BAŞKA GÜNCELLEME YOK DİYOR.. 2.3.4 BİLE YOK.. BENDE EN SONUNDA HONEYCOMB YÜKLEMEYE KARAR VERDİM.. ARANIZDA YARDIMI OLABİLECEK BİRİ VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN.. BÖYLE KULLANILMIYO YAW.. TELEFON İŞLETİM SİSTEMİ VAR VE ÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYO..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !!
E
13 yıl
HTC HD2 NAND ROMLARA A2SD VE EXT2-3-4 NASIL KURULUR.. YARDIM ARKADAŞLAR..
ARKADAŞLAR BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM ŞU A2SD VE ŞU LANET EXT 2-3-4 OLAYLARINI.. LÜTFEN YARDIM EDİN DE TELEFON HAFIZASI AZALDI UYARISINDAN KURTULUP ADAMAKILLI ŞEYLER YÜKLEYEBİLELİM..

LÜTFEN YARDIM..
E
14 yıl
Turkiyede ipadden cloud browseye giremiyorum.. Yardim lutfen..
Arkadaslar cloud browse 2.2.1 i yukledim.. Ipad uyumlu.. Lakin sadece usa ve canadadan girilebilir gibi bisi diyo.. Eger bunu yukleyebilirsek flash sorunu bitmis olacak.. Ama nasil halledecem bilemiyorum..

Umarim bilen arkadaslar yardim eder..

Simdiden tesekkur ettim..
E
14 yıl
Iphone veya ipad icin online dizi izleyebilecegim site ariyorum.. Lutfen yardim !!
Arkadaslar 2 gundur ipad aldim ama online dizi izleyemiyorum.. Malum flash desteklemiyo bizim canavarlar..
Onereceginiz flash olmayan online dizi siteleri var mi..mesela diziport.com gibi ama iphone veya ipadden acilabilecek bir site..
E
15 yıl
General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!
arkadaşlar az evvel general mobiledan bi mesaj geldi..önsipariş vermiştim birkaç hafta önce..detayları yazıyorum.. bilgi geldikçe güncelleyeceğim..

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ.

DÜNYANIN İLK ÇİFT KARTLI ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP GENERAL MOBİLE DSTL1 MODELİMİZ
GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..DSTL1 MODEL CİHAZLARIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞINDAN İTİBAREN ÖN TALEPTE BULUNAN MÜŞTERİLERİMİZE SATIŞ İŞLEMLERİ BAŞLANACAKTIR..SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ (BEN) ÖN TALEPTE BULUNMANIZDAN DOLAYI ,PİYASA ÇIKIŞ FİYATI KDV DAHİL 799 TL OLARAK BELİRLENEN DSTL1 CİHAZINI ALMAYI TALEP ETMENİZ DURUMUNDA AŞAĞIDAKİ AYRICALIKLARLA ALMAYA HAK KAZANACAKSINIZ...


1-- PEŞİN ALIMLARDA %10 İNDİRİM (719.1 TL BANKA HAVALESİ İLE..)

BANKA HESAP BİLGİLERİ

AKBANK BAYRAMPAŞA TİCARİ ŞUBESİ
ŞUBE KODU :874
HESAP NO : 63826
AÇIKLAMA.. : DSTL1 ÖN TALEP

2-- HERHANGİ BİR KREDİ KARTINA TEK ÇEKİMDE %5 İNDİRİM(759.05 TL)
3--AKBANK KREDİ KARTINA PEŞİN FİYATINA 3 AY TAKSİT (239.6*3 TL)


NOT: ÖN TALEPTE BULUNUP MAİL YADA TELEFON BİLGİLERİNİ BİZE BIRAKAN MÜŞTERİLERİMİZE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATMAK ÜZERE İRTİBATA GEÇİLECEKTİR..


ÖN TALEPLE İLGİLİ HERHANGİ BİR SORUNUZ OLURSA AŞAĞIDAKİ NUMARALARDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ..

02126921211
02126921200

SAYGILARIMIZLA GENERAL MOBİLE...



SANIRIM AÇIKLAMA YETERLİ OLMUŞTUR..
ÜRÜNÜ ELİME ALDIĞIMDA BURADAN İNCELEMESİNİ SUNACAĞIM..
SAYGILAR..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.