Y

Teğmen
12 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Xiaomi Redmi Note 3 Pro ikinci el ne kadara alınır kozmetik 10/9
3/32 gold modeli 650 ye alırsam 6 ay sonraya max fiyatı ne kadar düşer satmak istedigimde 550 ye elden çıkarabilir miyim?
Y
8 yıl
Sony Xperia M2 kasasını komple değiştirme
Sony Xperia M2 yi bilenler bilir yan tarafları sıcaktan soyuldu kalktı ve dış ekranında çatlak var ben bu cihazın dışını yani kasasını komple değiştirebilir miyim Cihazın donanım yazılımsal bir sorunu yok kozmetik olarak kötü bu halde satamam sanırım değiştiripde satmayı düşünüyorum
Y
8 yıl
Hdd mi satmadan önce nasıl tertemiz yaparım?
Elimdeki hdd yi satacagım ancak istiyorumki dosya kurtarma sistemleriyle dosyalarıma ulaşamasınlar herhangi bir iz kalmasın nasıl yapabilirim?
Y
8 yıl
Meizu m3 note ile Xiamo m3 note pro arasında hangisini tercih etmeliyim ?
İki cihazında ücret bandı hemen hemen aynı sayılır. Sizce hangisi tercih edilmeli ve neden?
Y
8 yıl
Xiaomi Red Mi Note 3(pro) ü almalımıyım?
5,5 inch ve bataryası iyi stabil bir telefon istiyorum. 799 tlye Semers satıyormuş sizce bu fiyata bu telefonu almamı tavsiye eder misiniz yoksa başka bir telefon mu alayım?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-en-uygun-fiyata-sifir-redmi-note-3-pro-semers-iletisim-ile-sizle-332002225/detay
Y
8 yıl
Uyanmak için titreşimli birşey arıyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ben işitme engelliyim yatarken işitme cihazlarımı çıkarmak zorunda kalıyorum. Uyanmamda zor oluyor bana kuvvetli titreşimli kol saati, yastık yada herhangi birşey önerir misiniz?
Y
8 yıl
Facebook savcılıkla ip ve kimlik tespiti mümkün mü?
Benim eşime birisi sahte hesapla facebookdan yazmış. Konuşmaları okudum. Aramızı bozmaya çalışmış. Hakaret vs yok. Ama şüpheye evliliğimizi sokacak söylemlerde bulunmuş. Bilmediğin şeyler var vs.
Ben bu kişinin bilgilerine savcılığa vererek ulaşabilir miyim? Her hangi bir davada bulunabilir miyim?
Y
8 yıl
Laptop ekran sorunu
Benim laptobum sony vaio vpceb4x1e modeli ekranı paneli kırıldı. Kırılan panel lp156wf (tl) (c1) 1920x1080 full hd model. Ben başka model panel alsam 2. el 1920x1080 ful hd olmaz mı laptoba?

Birde geçen 2. farklı kabloyla ( hdmi ve monitör ) görüntüyü lcd monitöre aktarmayı denedim aktarmadı kablolar ve monitör sıkıntısız diğer laptopda denedim kabloları taktığımda pc açıldığında direk ekrana veriyor görüntüyü. Ama ekranı bozuk olan laptop ekranı vermiyor ekranda kırık göremiyorum bişey.
Y
8 yıl
Wireless adaptör usb tanımıyor.?
Wireless adaptör everest ewn-740 aldım usb modeli.
Usbyi w8 laptoba taktım 2 soketide usb 3.00 usb 2 soket yok.
Usb sürekli çıkarıp takarmış gibi ötüp durdu ve tanımadı.
bunun üzerine diğer w7 laptoba denedim oldu. Bende w8 den dolayıdır galiba dedim güç bela w7 yaptım hala aynı sorun var ne yapmam lazım yardımcı olun?
Y
8 yıl
70 metre uzaklıktaki modem için menzil arttırma
Benim bir laptobum var wifi çekimi kötü exper marka. 70mt uzaklıktaki modem 20metre alana dağıtıyor sıkıntısız ben nasıl interneti çekebilirim laptobumla oradan google haritada çizdim mesafeyide arada 2 duvar oluyor. nasıl bir aparatla sıkıntısız alırım interneti pahalı bişey olmasın.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.