M

Yüzbaşı
01 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Bedavaya 400+ kredili TheCrims hesabı
İçinde 430 kredisi var , 24 mart süresine kadar banlı hesap var.

http://www.torn.com/1890941

Şu sitede ki oyuna benim ref adresim ile üye olup 10 level olan ilk kişiye bedavaya veriyorum.
M
11 yıl
eRepublik Karakterimi satıyorum
Karakterim 22k+ str var , bütün trainingler full ve 600 gold değerinde try var. Sanırım bunlar yeterli.

Uygun bi fiyata satıyorum , henüz kesinleştirmedim , ama 100 lira falan diyen olursa direk satarım :D
M
11 yıl
Destan Mage Clan
Arkadaşlar , Destan serverında (başka serverda olabilir hoş sıfırdan başlanılıyor sonuçta) bir mage klan kurma planım var. Ben kendim priest olarak en büyük sorumluluğu bir mage parti çevresinde üzerime alıyorum çogunlukta rogue arkadaşlar minorları ile warriorlar canlarının çokluğundan potları ile can konusunda sıkıntı yaşamasalarda mage olanlar buff ve heal ile adeta canavara dönüşebiliyor.

Bu yüzden ortak karar kılınan bir serverda mumkunse 1priest 7 mage şeklinde bir parti kuralım istiyorum. Tabii bu 8 olana kadar bekleyelim demek degil , kim gelirse hemen başlayabiliriz level atlamaya. Henüz bir fikrim yok adream mi olalım ne olalım ortak karar verilir.
M
11 yıl
Yeniden Başlayacak birine build öneriniz
Arkadaşlar en son oynadığımda 110 lvldı yanılmıyorsam max cap , şimdi arkadaşlar hem bi private serverda hem normal bir serverda başlamışlar , private serverda deneyip sonra gerçeğinde guild olarak kasalım dediler , bizde yeniden başladık.

Şimdi benim derdim end-level değil , oraya geldikten sonra ne olsa oynanır zaten. Fakat malum 120 lvl olmuş ve kasması bir ömür sürüyor diyorlar :D e o kadar uzun süre oynayınca insan tabii baya bir sıkılır gibi görünüyor :D

Şimdi sorum şu , zaten biz öyle çok hardcore oynamıyoruz baya bir gırgırına oynuyoruz , 20level olduktan sonra hemen 5-6 20 lvl adam trade peşine gidiyoruz , günde 1-2 saat en fazla oynuyoruz , durum boyle olunca level kasması zevkli bir eu karakter düşünüyorum kendime çine göre çok daha basit gözüküyor :D

Eu karakterlerden wizarda bakmıştım fakat o da çok ama çok çabuk yatıyor beceremıyorum doğru düzgün oynamasını . Sizin kasarken çok sıkıntı çıkartmayacak çok kafa ağrıtmayacak bildiğiniz buildler varsa memnuniyetle dinlemek isterim.

(Çin olmaz dedim ama bir arkadaşıma şu yukarıda yazdıklarımı anlattığımda ilk iş nuker 30 lvl olunca tam bu dediğin oluyor demişti :D o yüzden çini hesap dışı bırakmıyorum bu dediklerime uyan çin varsa o da elbette olur sorun değil)
M
11 yıl
Drop Rates!
Arkadaşlar en son update ile geçerli olan 4-5 sene evvelden kalmamış hala geçerli olan bir drop rate arıyordum.

Yani neyden ne düşer hepsinin resmi bir listesi şeklinde bütün moblarda olacak , herkese faydası olacağını düşünüyorum.
M
11 yıl
Set sorgulama
Arkadaşlar bu arkadaşın üzerinde ki set nedir bilen biri yardımcı olabilir mi?

http://i.imgur.com/eKabi.png
M
11 yıl
Donanım Haber Klanı
Arkadaşlar buradan çoğunluğun oynadığı veya klanı olan kimseler var mı? Oyun single player gibi oynanmıyor beraber olunca zevki çıkıyor bir yerlerde kimseler varsa onlarla başlamak istiyorum boşu boşuna önce kasıp sonra yer değiştirmiim.
M
11 yıl
Int-Priest Build
Arkadaşlar şuan int-priest kasmaktayım. Amaç belli int-priest olup grubumuza buff/heal sağlamak ve bu arada yatmamak.

Defansı çok yüksek bir int-priest buildi arıyorum . hp-str-int kısmı falan şeklinde full buildi yardımcı olabilecek olan var mı :D
M
11 yıl
Erepublik Gold veriyorum Popmundo para alıyorum
Ne kadar legal forumda bilmiyorum değilse modlar lütfen kapatsın fakat eğer legal ise ;

Erepublikte para karşılığında popmundo da para istiyorum tekliflerinizi pm yoluyla atınız.
M
12 yıl
Mage Rehberi
Simdi mage açtım fakat buralarda mage rehberi göremedim , 83 için bir rehber varsa çok iyi olur. Paper set degilde 112 int ile olanı vardı woe kullanmak için sanırım fire mageler için onu arıyorum o son versiyon için ne hale geldi onu merak ettim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.