B

Çavuş
11 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Kanunla İİBF ye yatay geçiş yapıyorum ortalamam geçerli olur mu?
Arkadaşlar ben Polis Akademisi 3.sınıf öğrencisiyim. 474 puanla 2008 yılında orta okuldan sonra Ankara Polis Kolejine girdim ve şuan 7.senem.

Yeni çıkan iç güvenlik paketiyle polis akademisi mevcut öğrenciler bile mezun olmadan kapatılıyor. Hakkımızı aramaya çalışıyoruz tabi ki ama vicdan ve akıl tatile çıkmış olacak ki maddeler tek tek içişleri ve meclis komisyonlarında kabul edildi.

Benim size danışmak istediğim mesele şu : Ben üniversite sınavına girmedim. En son 2008 de oks ye girdim ve kolejden akademiye sınavsız geçiş yaptım.

Şimdi Polis Akademisiyle alakalı iç güvenlik paketinde yazan madde şu : "Polis Akademisi (Güvenlik birimleri fakültesi) kapatılacak mevcut öğrenciler YÖK tarafından uygun görülecek üniversitelerin iktisadi ve idari birimler fakültelerine aktarılacaktır" yani yatay geçişle geçip mesela ben 3 sem 3 den devam edicez onu kast ediyo. Hangi üniversite hangi bölüm o meçhul tabi.

Gördüğünüz gibi kanunun ucu çok açık ve geleceğimle ilgili hiç birşey bilmiyorum şuanda.

Size sormak istediğim şu, şuanda akademide ortalamam 3,50 Gazi üniversitesi işletme bölümüne yatay geçişle beni aktarsalar ve 3.sınıftan devam etsem burdaki 3,50 ortalamamla mı devam ederim yoksa 0 dan mı başlarım?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
B
10 yıl
Eski USKO tadında bi ARDREAM PVP server
Arkadaşlar serverın yöneticisi veya admini vs. değilim. Server Ardream serverı. Ben başlayali yaklaşık 1-2 hafta oldu ve server gerçekten eski knight tadında. Knightın bu kadar suyu çıkmışken o oyuna bir de para vermenin hiç bir lüzumu yok. O yüzden hepinize tavsiye etmek istedim.

Oyun içerisindeyken google'a "kopedal" yazsanız oyundan atıyor. O derece güvenli bi sistemi var.

Oyunda 1 kere bile lag yaşamadım o kadar akıcı pk atılabiliyor.

Yıllardır knightı bıraktım pvp lerde takılıyorum item satmayan admin görmedim. Bu server da her server gibi item satışı var. Ancak şöyle güzel bir yönü de var. Oyuna para vermek zorunda değilsiniz. Np kastıkça item alabiliyorsunuz. 2 haftada 350k np kastım tüm takılarımı +4 yaptım siz düşünün.

Serverda günde 2 kez Lunar savaşı 2 kez BDW 2 kez DeathMatch eventi 1 kez Gemi Savaşı yapılıyor. 2-3 günde bir de mutlaka Felankor Event oluyor. Haftada 2 kez CSW oluyor ve kazanan clandaki herkes 10k np ve çeşitli sürpriz ödüller alıyor. Serverda 2 tane Admin var ikisinden biri genellikle online ve serverla ilgileniyorlar.

Serverın diğer bi güzel özelliği serverda dilediğiniz gibi jobunuzu değiştirebiliyor, 24 saatte bir de ırkınızı değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca item kilitleme sistemi de mevcut. Yani canınız asas istediğinde asas, mage istediğinizde mage oynayabilirsiniz.

Oyunda bir çok savaş ve event olduğundan bahsettim. Buna ek birbaşka güzel yönü de 30 dk da bir 200 np geliyor eğer onlinesanız. Bu şekilde de daha akıcı np kasabiliyorsunuz. Oturduğunuz yerden np kazanabiliyorsanız yani online oldukça.
B
10 yıl
U ile M arasindaki fark tam olarak nedir?
Bilgisayardan anlayan arkadaşlar a bi sorum olucak i5-4200u bilgisayar aldim henuz elime ulasmadi 100 lira daha fazlaya i5-4200m var degistirip m lisini alayim mi? İsinma olarak u daha iyi biliyorum ama m de performans olarak u' dan cok mu daha iyi? Mesela biri 1,7-2,8ghz biri 2,5-3,1ghz miydi neydi bu ghz performansi ne kadar etkiler? biri açıklarsa çok sevinirim
B
10 yıl
Kaçırılmayacak fırsat.. Mediamarkt internet kampanyasi 1499TL
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-E1-572G-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200U-6-GB-750-GB-Notebook,103452,504927,1083683.html?langId=-14
Arkadaşlar mediamarkette internet kampanyasi kapsaminda stoklarla sinirli kampanya.Uzun zamandir ariyordum bu ayarlarda bilgisayar ve ben bizzat sipariş verdim. Ayni bilgisayar vatanda %31 indirimle 1724 liraydi üstelik haftasonu kampanyasi kapsaminda. Elimde 100 tl de hediye çeki var almak isteyene avantajiximi kullanarak alışveriş yapması karsiliginda ücretsiz verebilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.