F

Onbaşı
31 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
17 yıl
GA-8VT880P anakart, Kingston 667mhz uyumu?
merhbalar. GA-8VT880P anakartımda suan 400 mhz ram kullanıyorum şuan yukseltmek istiyorum yalnız , 400mhz ramlerin fiyatları ,667 mhznin iki katı iki tane 667 alıp taksam olurmu yardımlarınızı bekliyorum.
F
18 yıl
Biosta HDD Gözükmüyor Bu yüzden format atamıyorum!!!!!YARDIMMMM ACİL!!
Merhaba arkadaşlar. Segate 200gb hardıskım, elımde 40 gblık bı hdd daha vardı pcye onu baglamaya calıstım gormedı. bEN DE 40 GBLİK OLANI CIKARDIM AMA
Sorun şu oldu, pc açılırken master chanell 0:segate 200gb ve master ch1_none yazıyor. XP normal çalışıyor. fakat format atmak istediğimde "bilgisayrınıza bağlı birharddisk bulunmamakta "diye bir ileti yazıyor. Ve bıosta hdd mi gormuyor sadece cd romu goruyor yalnız xp sorunsuz çalışıyor. ne yapmam gerekli? ve 200 gb lık hdd mde jumper yok takılı degil. yardımcı olursanız sevinirim.
F
18 yıl
Ethernet çıkışlı modemi wireless a çevirmek
Elimde ethernet çıkışlı bir modemim var datrron , laptopla kablosuz baglanmak için ne tavsiye edersiniz. ethernet çıkışlı modemi çevirebilirmiyim wirelessa ap lerle, ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler .
F
18 yıl
HDD deki Mp3leri Okuyan Cihaz
Arkadaşlar google u altust ettim bulamadım.2yıl once falan bi bilgisayar dergisinde gormuştum elinizdeki HDD nin çıkışına bağlıyosunuz cihazı(MP3 çalar gibi bişi) HDD deki mp3leri çalabiliyor.Bu cihazı kullanan veya bi link atacak olan varmı.Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.