S

Onbaşı
02 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Ekran Kartım Bozuldu mu?
Yaklaşık yarım saatlik bir bf4 sonrası memory clock downclock oluyor kendi kendine ve 3505 mhz den 3005 mhz ye düşüyor, doğal olarak da fps yerlerde oluyor. reset atmadan düzelmiyor, afterburner dan falan memory clock için değer girmeye kalkarsam da save lemiyor değeri. Soruna ilişkin fikri olan var mıdır? Sürücüyü yeni güncelledim bu arada.
S
8 yıl
Gtx 980 Bellek Frekans Sorunu
Merhabalar, son bir kaç gündür böyle bir sorun türedi başıma, BF 4 oynarken yaklaşık yarım saatlik bir kullanım sonrası bellek frekansı 3505 mhz den 3005'e iniyor yani nedense 500 mhz'lik bir düşüş yaşanıyor ve fps yerlerde sürünmeye başlıyor. Bugün sürücüyü güncelleyerek denedim yine aynı sorun devam etti, reset atana kadar da düzelmiyor. tabi reset atsam da yine yarım saat oyun sonrası aynı durum yaşanıyor. bir fikri olan var mıdır

edit: sorun yabancı forumlarda da görüp denediğim gibi ancak formatla düzeldi. yukarıda da bahsettiğim gibi kısa bir kullanım sonrası ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık değerlerinde hiçbir sorun olmamasına rağmen birden7010 mhz den 6010mhz e düşüyordu, tabi izleme aracında bu değer 3505 ten 3000 mhz e inmiş olarak görünüyordu. haliyle fps yerlerde sürünüyordu. sorunu araştırdığımda formattan başka bir çözüme ulaşamadım.
S
8 yıl
GTX 980 Overclock Stabil Çalıştıramıyorum
Selamlar, gtx 980'e oc yapmak istiyorum afterburner ile, +200 core clock ve +600 bellek frekansı bunun yanında +30 core voltage ekliyorum, valley ve heaven benchlerinde stabil çalışıyor, bf4 multide ise 20-30 dk kadar sonra sıcaklık değeri 75 olmasına rağmen oyun kitleniyor. Bu kartı +200 core clockta nasıl stabil çalıştırırım arkadaşlar.
S
8 yıl
Corsair Force LS 120gb AS SSD Benchmark Düşük Skor
selamlar arkadaşlar neden böyle düşük bir skor alıyorum sizce?

anakartım msi z97 gaming 5 sata 3 6gb/s

firmware güncel



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
HTC One M7 Sıfır Bulunabilir mi? (Replika ya da sahibinden.com hariç)
Bilindik bir satıcıdan, yani orjinalliği konusunda gönül rahatlığıyla alabileceğim bir yerden bulmam mümkün müdür?
S
10 yıl
acemi teknoloji takipçisi
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür donanımhaberde ordan oraya savrulan acemi bir teknoloji takipçisiyim, özellikle donanım alanına ilgi duyuyorum ama malumunuz herşeye ortasından dalmış gibi olup pek bir şey kazanamıyorum gerek forumda gerek anasayfada..takip edebildiğim kadarıyla forumda birçok bu alanda tecrübeli ve yeterli donanıma sahip arkadaş mevcut.sizden ricam bu işlere yeni girişen birine önerebileceğiniz youtube kanallarıdır, öğretici yazı ya da görsellerdir kısacası yolun başında olan birine basamak basamak gelişimine faydası olacak aklınıza ne gelirse tavsiye ederseniz çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.