B

Yarbay
30 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
171 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Modifiyeli araç satış
Selamlar arkadaşlar. Audi a3 2016 model aracım var. Araca plastik parçalarla s3 görüntüsü vermek istiyorum motorla ilgili bir şey yapmayacağım. Daha sonra aracı satarken böyle çevrimenin artısı eksisi ne olur acaba. Mesela civiclerde genellikle modifiyeli tercih edilebiliyor. Bunları yaparak bir kısım alıcıyı kaybetme ihtimali de var sanırım. Bu şekilde satış yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini öğrenmek isterim.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Şehir dışından araç almanın maliyeti.
Selamlar izmire yaşıyorum beğendiğim bir araç oldu. Genelde tek tek hesap yapmam ama tek tek yazmak maliyeti göstermek açısından yol gösterici olur. Tabii ki buradaki hesap özel ve başkaları ve aracın durumuna göre değişir.

Araç: 2009 honda accord
Hasar durumu:parça parça 21 bin ama ciddi bir kaza yok. Şaseler sağlam hava yastıkları işlem görmemiş.
Araç bedeli: 60500 (pazarlık 66 binden başladı)
Uçak bileti: 315 tl
Plaka ayırtma:250 (buna aşağıda değineceğim)
Ekspertiz:400(tabii ki bu götüreceğiniz yere göre değişir)
Alım-satım bedeli:224
Plaka basımı ve montaj:90
Araç bakım:740
Lpg bakım:110
Lastik:2500 tl(bunu yazım çünkü genelde ikinci el araçların çoğu lastik istiyor. Satacağım nasılsa bakmıyorlar diye arkadaşına veren bile gördüm yeni lastiğini)
Dönüş:250 tl

Toplam:64414tl tabi

Kasko:2200 çıktı onun sebebide ikinci aracım olduğu için hasarsızlık bu araç için 0 dan başlıyormuş.

Araca bir ay önce 850 tllik bir bakım yapılmış. Ancak titiz biri için gerekiyor bu tip bakımlar. Ve aracı bayandan alıyorsanız sanayide onu kandırmış olmaları muhtemel şanzıman yağını değiştirdik demişler ancak değişmemişti. Balatalar yeni diskler tornalanmış. Yağı suyu yeniydi.

Bundan sonrası keyfi işlemler olacak. (Direksiyon yenileme vs gibi görsel değişiklikler.)

Plaka artık noterde başka ile gitseniz bile otomatik çıkıyor ve o şehirde direk bastırıyorsunuz. Plakayı özel isterseniz trafiğe gidip bağış! yapıyorsunuz minimum 250-1000 tl arası. Ben tanıdık vasıtasıyla 250 ye hallettim. Sistemde plaka size ayrılıyor notere gidince işlemler yapılırken o plaka otomatik çıkıyor. Yoksa sistem otomatik bir plaka atıyor.
B
5 yıl
3 serisi. Hangi müzik sistemi takılı nasıl anlarız.
E93 3 serisi bakıyorumHarman kardonlarda kapı camlarının bittiği yerlerde hoparlörler var ya da yazıyor arka koltuk kenarlarında ise 2 hoparlör oluyor yanyana ama bazen hi-fi yazanlarda da burda hoparlör görüyorum HI-FI ile BMW Professional ya da hrman kardonu sadece bakarak anlamızı sağlayacak bir farklılık var mı acaba? Teşekkürler
B
5 yıl
Vatanda 70 inç lg tv 6800 tl
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-70um7450-65-177-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Gece indirimiyle 70 inç için çok iyi fiyat. 86 inç ise 14500
B
5 yıl
Telefon kayıt harcı 1500 tl oldu
Daha önce yurt dışından getirilen telefonların sadece kayıtlı psaportlara ait hatlarla çalışması kararından dolayı zaten bir darbe yemiştik şimdi %150 den fazla zam geldi ve karar hemen yürürlüğe girdi.
B
5 yıl
23 mart sinemia rezaleti
Sinemia bildiğiniz gibi aylık aidatla çalışan bir sistem ve bizim sözleşmemi bu şekilde ancak sinemia sözleşme şartlarını sonradan değiştirerek “bilet katkı payı” adı altında aidat dışında her biletten para kesmeye başladı. Sanal kartla üye olduysanız bilet alamıyorsunuz aktif bir kredi kartınız onlarda tanımlı olmalı.

Sinemia olarak tüm sinemaseverlerin çok uygun fiyatlarla sinemaya gidebilmeleri için her gün çalışmaya devam ediyoruz. Sinemia, üyeliğiniz kapsamında almış olduğunuz biletler için değişen kanunlar kapsamında hem sinema salonlarına hem de yapımcılara tam bilet ücretini vermesine rağmen üyelerine çok daha uygun fiyatlarla sinemaya gitme imkanı sunmaya devam etmektedir. Sizlere bu ayrıcalıkları tanımaya devam edebilmemiz için tek bilet ücreti 15 TL’yi aşan biletlerden 0.99 TL ile başlayarak biletin ücretine göre değişkenlik gösterebilen bilet katkı payı, bilet alımınız esnasında kayıtlı ödeme aracınızdan tahsil edilmektedir. Bu sayede Sinemia, tüm sinemaseverlerin her zaman olduğu gibi normal bilet fiyatlarından çok daha uygun fiyatlarla sinemaya gitmesine imkan sağlamaya devam edebilmektedir.

Bilet ücretine göre değişkenlik gösteren ve her zaman biletin %10’nundan düşük olan bilet katkı payı aralıkları aşağıda ki gibidir;

15TL - 20TL arası biletler için 0.99TL
20TL - 25TL arası biletler için 1.99TL
25TL - 30TL arası biletler için 2.49TL
30TL - 40TL arası biletler için 2.99TL
40TL üzeri biletler için 3.99 TL
B
7 yıl
Mtv zammı 2018 model araçlar için %70 oldu(1.6 araç vergisi 1738 tl)
70 bin tl yi geçen 1.6 araçlar için mtv 1035 tl den 1738 tl ye çıktı.70 bin altı 1.6 kaç araç var ki?

2 bin motor 100 bin altı ayrımı daha komik resmen dalga geçiyorlar


< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
7 plus lte bağlantıya geçmiyor
Kartım uyumlu, ses ve veriyi seçtiğim halde heryerde 3G görünüyor. Ayrıca telin çekimi kötü aynı tel aynı operatör arkadaşımda 4 diş çekerken bende 2 çekiyor çekim birden düşüyor ve arayanlar ulaşamadı diye mesaj geliyor. Nette okuduğuma göre son güncellemeyle apple düzeltmeye çalışmış teli güncelledim hala sorun devam ediyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba
B
7 yıl
Megane 2 dci arıza hakkında yardım.
Araç boşa alınınca stop ediyor sürekli olmasa da. Bilgisayarda çıkan bir arıza yok enjektörler sağlam acaba böyle bir arıza ile karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun.
B
7 yıl
İzmir-adana yol durumu
Arkadaşlar yarın İzmirden adanaya geçeceğim bu günlerde giden varsa bilgi verebilir mi yollar ne durumda. 159 aradım ancak operatöre bağlanmıyor. Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.