N

Çavuş
30 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Megane 4 Bluetooth Bağlantı Sorunu...
Arkadaşlar 2017 Megane 4 İcon Aracım var. Bluetooth bağlantısını yapıyorum. Bir defa telefon görüşmesi yapıyorum. Ama 2. defa gelen telefonları cevaplayamıyorum. Çünkü her seferinde 1 defa konuştuktan sonra Bluetooth Bağlantısı kesiliyor. RLink'i resetliyorum veya telefonu silip tekrar bağlıyorum çözüm olmuyor. Hatta başka telefonlarda da aynı problem oluyor.
Bu sorunu yaşayan tek ben miyim?
N
12 yıl
Megane 1 Sigorta Kutusu Arızası Yardım...
Merhaba Arkadaşlar.
1999 Model 1.6 8V Megane1 Station aracım var.
Aracımın tavan lambası yanmıyor diye tamirciye götürmüştüm. O da çırağa sevketti olayı. Sigorta kutusuna kadar açtılar. Çırak sigorta kutusunu çıkarırken içindeki kabloyu yırtmış.
Olaya usta el attı sigorta kutusunun içini açıp yırtık yeri elektrik kablosu ile lehim yaptı ve kapattı.
Tavan lambası hala yanmıyor sileceklerin 1. kademesi çalışmıyor ve imblo ışığı devamlı yanıyor...

Forumda araştırdım biraz sigorta kutusunu tamir ettirenler varmış. Piyasada 2. el fiyatları ise 300-400 Tl Civarı. 2. el alsam şifre kırdırmam gerekir mi?
Acaba ne yapmalıyım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...


Bahsettiğim sigorta kutusu:
http://imageshack.us/photo/my-images/443/sigortakutusumegane.jpg/


< Resime gitmek için tıklayın >
N
12 yıl
Samsung S8300 Ses Çıkmaz Oldu Lütfen Yardım Edin :(
Samsung S8300 Marka telefonu eşime almıştım. yaklaşık 8 aydır kullanıyoruz. Ne olduysa telefonun sesi çıkmamaya başladı. Önce kapak açılınca ses çıkıyordu sadece. şimdi hiç çıkmaz oldu. Telefonla konuşurken benim sesim gidiyor karşının sesi gelmiyor. Yani hiçbir şekilde ses gelmez oldu. Telefonu *2767*3855# şeklinde formatladım yine düzelmedi.
Acaba sorun teknik mi? veya yaptırsam bana maliyeti ne olur?
N
13 yıl
Video İn Özelliği olan Navigasyon Tavsi Eder misiniz?
Merhaba Arkadaşlar
arkadaşıma Navigasyon cihazı alcam. kendimde piranha leon var ama bu model artık pek bulunmuyor. Ayrıca piranha Escape aldım video in özelliği çalışmadı (Meğer yokmuş) Piranha dışında işimi görebilecek bir cihaz tavsiye eder misiniz. Navitech lerin video in özelliği olan modeli var mıdır acaba...?
N
17 yıl
Şerit kağıda nasıl yazdırılır? Acil yardım
Arkadaşlar ben yazıcımdan (hp5840) örneğin 1,5 metre uzunluğunda 15 cm genişliğinde kağıda yazdıramıyorum özel boyutta da en fazla 65 cm ye çıkabildim. bunun için ne yapabilirim veya bu iş için hangi tür yazıcı almam gerekiyor. Lütfen yardım edermisiniz?
N
17 yıl
İnternet dosyalarını C Sürücüsüne atıyor lütfen yardım edin!
Arkadaşlar, Temporary İnternet Files dosyasına atılması gereken dosyalar direkt olarak C Sürücüsüne geliyor (Sadece XML Dosyaları) İnternet ayarlarını sıfırlamama reğmen çözüm olmadı. Buna çözüm üretebilirmiyiz? Teşekkürler
N
17 yıl
İnternet Dosyalarını C Sürücüsüne atıyor Lütfen Yardım
Arkadaşlar, Temporary İnternet Files dosyasına atılması gereken dosyalar direkt olarak C Sürücüsüne geliyor (Sadece XML Dosyaları) İnternet ayarlarını sıfırlamama reğmen çözüm olmadı. Buna çözüm üretebilirmiyiz? Teşekkürler
N
18 yıl
Web Sitemde Herşey Birbirine Giriyo!!!

Ya Arkadaşlar benim web sitem 1024*768 çözünürlükte normal, fakat 800*600 veya 1280*1024 çözünürlükte herşey birbirine giriyor. Daha öncede yazmıştım fakat cevaplardan pek bişey anlayamadım site adresim "www.kozaderi.com.tr"

Aynı Sorunu Flash sitelerde nasıl halledebilirim? Yardımlarınız için şimdiden sağolun...
N
18 yıl
Flash\u0027da Köprü Ekleme
Arkadaşlar Flash da hazırlanmış bir yazıya veya filme nasıl köprü ekleyebilirim? yardımcı olursanız teşekkür ederim
N
18 yıl
Çözünürlük Yardım!
Arkadaşlar benim web sitem sadece 1024*768 ekran çözünürlüğünde düzgün görünüyo. 800*600 veya 1280*1024 çözünürlükte de düzgün görünebilmesi için ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.