H

Onbaşı
26 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
2 ay
Yıllar önce dinlediğim şarkıyı bulamıyorum.
İyi akşamlar.Bundan yıllar önce kardeşim modlu cs getirmişti.Modcular oyuna bir müzik koymuşlardı.Adını tam hatırlayamıyorum.Band for fun gibi bir adı vardı.Şarkıda let's get out(loud felanda olabilir) get move it felan diyordu.Bir rock müziğidi.O sıralar küçük olduğum için sözlerini felan umursamıyodum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
H
geçen yıl
Muhabbet kuşum saldırganlaşmaya başladı ve Kendi pisliğini yemeye başladı.
Öncelikle herkese iyi akşamlar.3 aylık kuşum var.Kuşu dışarı çıkardığımda sorun yoktu.Fakat kafese koyduğumda saldırganlaşıyor.Kafese alışması için kafesde daha fazla tutmaya başladım.Fakat iyice saldırganlaşmaya başladı.Sevmek istediğimde ısırıp duruyor.Gold wings premium yeminden veriyorum ama kendi pisliğinide yemeye başladı.Daha önceden 2 kuş besledim hatta 2. olana 7 yıl baktım hiçbiri bunun gibi değil.Yardımcı olursanız sevinirim.
H
3 yıl
Kyk borç yapılandırması hk
İyi günler kyk borçlanmasına başvuruda bulundum 2 ayda bir ödeme yapmak için anlaştım fakat her ay 890tl çıktı 445 ödemem gerekiyordu 6 bin borcum vardı fakat 8 bin gözüküyor neden böyle oldu 890 ödesem ödesem daha düşecekmi 186ıyı arıyorum açmıyorlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.