S

Binbaşı
24 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
191 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
2 ya da daha fazla gigabit eternet portu olan modem önerir misin?
Selamlar, turknetin 1gb fiber internetine geçtim fakat bir sorunla karşılaştım. Fiber internetin yanında 1 adet gpon ve zyxel VMG3625-T50B modem geldi fakat gelen modemde sadece 1 adet 1 gigabit eternet portu(wan) var ona da gpon bağlıyorum.

Hem wan portu olan hem de 1gigabit eternet portu olan modem önerir misiniz?

(Sorun başka bir şekilde çözülüyor ise eğer o önerilerinize de açığım)
S
3 yıl
Gigabyte b450m s2h ses sekme sorunu
Merhaba arkadaşlar b450m s2h kullanıyorum ve anakarttan dolayı ses sekiyor. Arkadaşımda b450m s2h kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok. Arkadaşımın anakartına aynı kulaklığı taktığımızda sorun yok fakat benim anakarta taktığımızda ses sekiyor.

Ses sekme sorunu kesinlikle yalıtımdan dolayı değil çünkü kulaklığın üzerinden mikrofonunu çıkarttığımızda da ses sekmeye devam ediyor sanki streo mix açıkmış gibi.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.





Teknik yardımı da bu konunun aynısı açtım fakat teknik yardım bölümü hiç aktif olmadığından dolayı konuyu anakart bölümünü de açma kararı verdim.
S
3 yıl
Gigabyte b450m s2h ses sekme sorunu
Merhaba arkadaşlar anakarttan dolayı ses sekiyor. Arkadaşımda b450m s2h kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok. Arkadaşımın anakartına aynı kulaklığı taktığımızda sorun yok fakat benim anakarta taktığımızda ses sekiyor.

Ses sekme sorunu kesinlikle yalıtımdan dolayı değil çünkü kulaklığın üzerinden mikrofonunu çıkarttığımızda da ses sekmeye devam ediyor sanki streo mix açıkmış gibi.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
S
3 yıl
4200 Tl Televizyon Önerisi
Merhaba arkadaşlar televizyon almak istiyorum fakat bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden önerilerinize ihtiyacım var . Netflix ile çok vakit geçiyorum ve bütçem 4200 tl.

Vestel 43UD9300 televizyonu düşünüyorum tabii sizin de önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
S
4 yıl
Olay 65, AppModel-Runtime
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim söz konusu hatayı alıyorum. Bilgisayar kitlenip yeniden başlıyor. Bu durum hem yükte iken hem de boştayken oluyor ve nadiren oluyor. Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı hiç bir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Robot Süpürge tavsiyesine ihtiyacım var
Selamlar robot süpürge almaya karar verdim ve malesef bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Sizlerden maks 2-2.5k'ya kadar robot süpürge tavsiyesi istiyorum şimdiden teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim.
S
4 yıl
250 Tlye Mouse Önerisi
selamlar arkadaşlar, toplam 350 tl bütçem var ve 100 tl sini SteelSeries QcK+ XLarge mouse pade ayırdım. Ellerim çok büyük ve buna göre 250 tlye mouse önerir misiniz? Teşekkürler iyi forumlar
S
5 yıl
Rx 570 Pulse fan problemi
Merhaba arkadaşlar, ayın 27 sinde rx 570 pulse aldım fakat aldığımdan beri sorun üstüne sorun. Fan profili yapıyorum, yaptığım fan profilinden alakasız çalışıyor. Radeon ayarları akıcı değil ve sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum çünki gpu yükteyken wattman kasmaya başlıyor

denediğim yöntemler
windows 1803,1809,1903 sürümlerini denedim (format atarak)
5, 6 adet farklı sürücüyü temiz bir şekilde kurdum
güç seçeneklerinden hızlı başlat seçeneğini kapattım



ekran kartı en güncel bios ile geldiği için bios uptade yapmadım

< Resime gitmek için tıklayın >


H97 Pc mate mb
i5 4460 cpu
8 gb ddr 1600 mhz bellek
Zalman Zm700Glx psu



< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Smurfüm diyerek hile yapan şaklaban!!
Merhaba arkadaşlar.
Smurf hesabımla oyun oynarken karşıma hile geldi fakat ben bunu all chatten belirtmedim. Sonra benim hile olduğumu söylediler ve bende sinirlenip ''hile kullanan sensin bir de bana saldırıyorsun'' yazdım, sonrasında kavga çıktı, küfürleşmeler başladı. Benim smurf olduğuma inanmadılar ben de oyun sonu lobine gelicem dedim ve ondan söz aldım. Oda tabi global bi charla geldi fakat 291 saat cs oynamış, hem mm, hem de yoldaş da global bir charla geldi. Oyunu sadece 291 saat oynamıştı ve steamın da değerli item yada oyun yoktu.



Smurf char ss:
< Resime gitmek için tıklayın >


Ss:(elemanın ağzı da biraz bozuk o yüzden sansür koydum)
< Resime gitmek için tıklayın >

Sonra tsye çağırdı fakat kendisi gelmeyip kaçtı. Hem hile kullanıp hem de sinirlerimi sabah sabah zıplattı.

Demonun tam hali: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-EWXs8-8Zu83-o9JZK-2yAxh-Sjp7C

Zamanı olmayan arkadaşlar için küçük bir kesit yükledim (zamanlama ya da şans ile uzaktan yakından alakası yok, bariz wh)
https://www.youtube.com/watch?v=1s1XVgzpfw0&feature=youtu.be

Gerçek hesabı:https://steamcommunity.com/id/varestAAAAA/

Smurf hesabı:https://steamcommunity.com/id/MeTDX/
Sizden ricam rapor etmeniz arkadaşlar. Hepinize iyi günler diliyorum.
S
5 yıl
--
--
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.