A

Er
24 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Tercih değiştirme Acill !
Ben tercihleri yaptım,ve onaylattık .Sonradan bir liseyi değiştirmek istedim.Ama işlemi yapan müdür yardımcı onayladık artık değiştirilemez dedi.Ama mebden telefona tercih bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz mesajı geldi.Tercihlerimi onaylattıktan sonra değiştirme hakkım var mı ? Cevap verirseniz sevinirim.
A
10 yıl
2014 TEOG lise taban puanları
Lise taban puanları açıklandı mı ? Açıklandıysa link verir misiniz ? Açıklanmadıysa ne zaman açıklanacak ?
A
10 yıl
Sizce mazeret sınavlarından daha iyi mi alırdınız ?
Sorular:http://www.meb.gov.tr/1011-mayis-2014-tarihli-8-siniflar-2-donem-ortak-mazeret-sinavlari-soru-kitapciklari-ve-cevap-anahtari/duyuru/6813 Bence mazeret sınavları daha zor gibi gözüktü.Bu sınavda daha çok zorlanırdım, diye düşünüyorum.Siz bu sınava girseydiniz daha mı iyi yapardınız ?
A
10 yıl
Prizma
Arkadaşlar ben daha prizmanın tabanını bulamazken açınımını istiyorlar.Şekil 3 boyutlu olduğu için tabanını bulamıyorum.Dörtgensel bölgeler yan yüzeymiş.Ama ben prizmaya kitaptan öyle bakıyorum ki her yer değişiyor.Bir açıdan bakıyorum dörtgen bir açıdan bakıyorum üçgen görüyorum:( Sınavada 35 gün kaldı.İçimizde böyle olanlar var mı ? Ne yapacam ben sınavda.:(Bu geometri niye var ki
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.