Z

Çavuş
22 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
10 yıl
Cumartesi Evde Buluşuyoz SS li
evet beyler kızla cumartesi evde buluşuyoruz 10 dan 1 kadar takılcaz

pazar günüde sahile götürücem beyler


beyler amacım sarılıp uyuyup vakit geçirmek ama belli olmaz bu işler demi
Z
10 yıl
Bayram harçlığı Ss li
Bayramınız mübarek olsun DH nin güzel insanları bayram harçlığını toplamaya 7 de başladım son durum :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
10 yıl
Yaptık birşeyler SS li
Z
10 yıl
Kızına tokat atan babaya 740 lira ceza
Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde belediye temizlik işçisi 43 yaşındaki Sefer B., evde bir erkekle yakaladığı kızı 19 yaşındaki E.B.'ye tokat attı.

Kızının şikayeti üzerine, 'Basit kasten yaralama' suçundan hakkında dava açılan Sefer B.'ye 740 lira para cezası verildi.


'İLAÇLA BENİ UYUTUP EVE ERKEK ALMIŞ'

Karara tepki gösteren Sefer B., 15 yıl önce boşandığı ilk eşinden olan kızının velayetinin annesinde olduğunu ve yıllar sonra geçen Aralık'ta annesini terk edip yanına geldiğini söyledi. Sefer B., 2.5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı eşiyle kızını çok sevdiklerini, onu düştüğü durumun içinden kurtarmak için çabaladıklarını,

ancak başlarına bu olayın geldiğini belirtti. Olay günü eşinin köye gittiğini, kızının sütüne uyku ilacı atarak kendisini uyutup eve erkek aldığını ileri süren Sefer B., şöyle konuştu:

"Sabah uyandığımda odada yakaladım. 'Niye böyle yaptın?' dedim. 'İstemeyerek oldu' dedi. Bir tokat attım. Emniyete giderek durumu bildirdim. Kızımı fuhuş bataklığından kurtarmak istedim. Ama o benden şikayetçi oldu. Duruşmalara hiç gelmedi. Ama mahkeme bana böyle bir ceza verdi. Kendi kızımı korumayacak mıyım? 'Bir tokat attım' diye bu cezayı haketmedim. Haksız yere verilen bir ceza. Başka birisi aynı durum karşısında benim yaptığımdan daha kötüsünü yapardı. Hakime bunları söyledim. 'Öfkeyle bir tokat attım' dedim. Hakim de 'Yasa bu şekilde' dedi."
Z
10 yıl
Bugün benim Doğum Günüm :(
evet beyler 19 yaşımı acısıyla yarı tatlısıyla doldurdum kutlamak isteyen abilerim kardeşlerim azıcık mutlu edin beni la :D
Z
10 yıl
BOŞ BF4 ALINIR (PREMİUMSUZ-OYNANMAMIŞ)
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi boş bir bf4 hesabına ihtiyacım var kendi hesabım var bunu bir arkadaşım için alacağım makul bir fiyat da anlaşırsak en kısa zamanda oyunu almak isterim (( level 10-20 )) olması sorun olmaz kd 1 üstü olsun yeter..
Z
10 yıl
BF4-BF3 PREMİUM HESAP SATILIR ( bir hesap 2 oyun)
Başlıkta belirttiğim gibi Premium hesabımı satıyorum uygun fiyata anlaşırız.. Pm atmanız yeterli

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/IKingmakerI/stats/915755379/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/IKingmakerI/stats/915755379/pc/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.