T

Er
22 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
w 8.1 güncellemesiyle devre dışı olan nvidia gt 645 ekran kartı !!!
arkadaşlar ben windows 8 kullanıyodum 8.1 güncellemesi geldi onu yükledim ama güncellemeden sonra oyunlarda vs herşyde nvidia gt 645 ekran karıtını değilde intel hd graphics 4000 i kullanıyor . herşeyi denedim oyuna sag tıklayıp grafik işlemciyi sectim olmadı.nvidia denetim masasından tercih edilen grafik işlemciyi sectim olmadı.nvidia ge force experienxeyi kurdum 8.1 için güncellemesii yaptım yine olmadı.aygıt yöneticisinde görünüyor düzgün çalışıyor diyor ama intelin ekran kartını devre dışı bırakınca filmde bile kasıyor ama yinede nvidia ekran kartını kullanmıyor yardım :/
T
10 yıl
w 8.1 güncellemesiyle devre dışı olan nvidia gt 645 ekran kartı !!!
arkadaşlar ben windows 8 kullanıyodum 8.1 güncellemesi gelince yaptım ama sonra farkettim ki 8.1 kurduktan sonra bilgisayarım nvidia ekran kartını kullanmıyor onun yerine intel hd graphics 4000 mi neyse işte onu kullanıyor.ne denediysem olmadı oyuna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştırdım olmadı nvidia denetm masasından tercih edilen ekran karıtın sectim olmadı aygıt yöneticisinden baktım ekran kartını görüyor sorunsuz calısıyor ama kullanmıyor.aygıt yöneticisinden intelinkini devre dışı bırakıyorum bu sefer filmde bile kasıyor ama yine nvidia yı kullanmıyor.windows müşteri hizmetlerini aradım bana nvidia müşteri hizmetlerini ara dedi :/ yardım edin lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.