D

Çavuş
29 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
13 yıl
HI-FI SİSTEMLERİNİZ BURAYA
Hangi speaker larınızla hangi amfileri eşleştirdiniz ? Hangi hoparlör kablolarını kullanıyorsunuz ? Cdp mi pc mi kullanıyorsunuz ? Yeni hi-fi sistem kuracak arkadaşlara ve halihazırda kullanıcalara yararlı olacağını düşünüyorum.Eminim forumda bir çok üstad vardır bu konuda.

Ben Focal Chorus 806 v bookshelf kullanıyorum.Ayrıca Focal chorus sw 800 modeli bir subwoofer ım var.Ancak bunu sadece pop müzikte açıyorum.Şuan technics su a700 mk3 class aa amfi ile sürüyorum.Macbook promdan amarra computer music player ile (bu programın şuan 695 dolar fiyatı var ) dinliyorum.Ses çok detaylı ve aynı zamanda güçlü ancak başka amfilerle bookshelf lerimi deneme fırsatı bulamadığımdan belki çok daha iyi ses alabileceğimi düşünüyorum.Hoparlör kablolarım ttaf ın pure sound serisi 11 awg değerine sahip kablosu.Bir çok kablo deneme fırsatım oldu.Bu kablolardan oldukça memnunum.
D
13 yıl
STEREO AMFİ TAVSİYESİ
Focal chorus 806v bookshelf hoparlorlerim için amfi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Marantz ile iyi eşleştiğini duydum sizce nedir?
D
14 yıl
aoc v22 kullananlar
izlenim , deneyimleriniz nelerdir?
D
17 yıl
İZMİR DJ KURSU
izmirde profesyonel dj lik kursu kayıtlarımız başlamıştır
niyaziyaman@hotmail.com
http://tr.tilllate.com/TR/partydetails.php?curPage=6&gid=1663110
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.