M

Yüzbaşı
15 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359750 Gün Cezalı
356362 gün 19 s. 27 dk.
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Sinavda Korsan Kitap Sacmaligi
Kendim istanbul universitesi iktisat fakultesi ogrencisiyim. Bugun girdigim finalde kitap acmak serbestti. Tabi kitap hocanin tez kitabi. Kendim korsan kitap almistim. Hoca sinifin yarisini dolandi kitaplari korsan olanlara isaret koydu. Sira bana gelmeden hoca vazgecti galiba gorevlilere birakti sinifi. Sorum su

Kitabini ogrencilere dayatip para kazanmayi dusunen profesor mu haklidir yoksa korsan kitap alan ogrenci mi ?
M
9 yıl
Günlük Maç Yorumları
Düzenli olarak tutmak istedim belki yararlananlar,üstüne söylemek istedikleri olanlar bana yardım ederler :)

154 17:00 Burnley - Liverpool

İki dengesiz takımın mücadelesi olarak görüyorum. İlk olarak ev sahibini konuşmak istiyorum. Lige berbat bi şekilde başladılar. Fakat buna rağmen evlerinde oynadıkları son 4 maçta çok iyi direnç gösterip 2 galibiyet 2 beraberlik alarak lige tutunmaya çalışıyorlar. Ne kadar kalıcı olacakları bilinmez. Liverpool ise geçen sene kaybedilen şampiyonluğun şokundan çıkamamışlar galiba . Kısa bi analiz vereyim size. Son 8 deplasman maçında 3 galibiyet 5 mağlubiyet aldılar. Berabere kaldıkları maç yok. Kaybettikleri 5 maçın 3'üne de favori olarak çıktıklarını unutmayalım. Son 6 deplasman maçında da en az 1 gol yediklerini de hatırlatalım. Burnley ise evindeki son 6 maçta da en az 1 gol atma başarısını göstermiş. Taraf bahsi sıkıntılı olabilir iki takımın da ne yapacağı belli olmaz. Fakat Liverpool'un 1 tık daha önde olduğunu düşünüyorum. 1.50 orandan KGvar denenebilir. Taraf bahsinde de iki görüşüm var. İM 2/0 veya MS2. Ev sahibine pek şans veremiyorum. Liverpool son 20 dakikada dağılan bi takım mutlaka o aralıkta gol yiyecek fakat maçı kazanmalarına engel olur mu bilemem. Skor tahmini olarak da 1-2 veya 1-1 düşünüyorum.




not: Kolay kolay iddaadan oynamam. Canlıdan ufak bişeyler yakalamaya çalışan kardeşinizim. Sizin de verdiğim maçlar hakkında düşünceniz olursa üşenmeden yazarsanız çok memnun olurum :)

Şeytanımız bol olsun :)
M
9 yıl
Eski Sevgilinizi Özlemiyor Musunuz ?
Bak bana. Öküz gibi özledim. Açtım müziği de. İçki yok. Söz vermiştim ona bırakacağım diye.

Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız
M
9 yıl
istanbul unide kavga
Beyazitta hukuj fakultesinin onunde. Ne kavga oldu ama. Polis yine orantisiz guc uyguladi. Olay siyasi kavga
M
9 yıl
gereksiz yere gelen huzun
Ne kadar da kotu bisey. O kadar sıkıldim ki anlatamam size. 1 saattir ictigim sigaranin haddi hesabi yok. Kafam dagilir diye kutuphanede kitap okumak istedim ayaklarim titriyor. Disari ciktim gereksiz yere agliyorum lan. Cok ozledim a dostlar onu. Daha 3 saat var derse :/
M
9 yıl
Girdigim Sinavin Not Kismina Girmedi
Yazmislar. Gece gece dusundum girmedim mi la acaba diye. Girdim yani 60-70 bekledigim sinav. sok oldum resmen. DAha once basina gelen var mi nasil yol izlemem gerek ?

Ps: istanbul universitesi
M
9 yıl
100 Lira Th8 5 insaatci
Topcular son seviye. Okcular bi seviye alti. Okcu barbar ve balon 5*. Ejder 3. Buyuler 4 level. 65 siyah duvar geri kalani 7.sevoye duvar. Ilgilenen olursa whatsapptan resimleri atarim. Yuz yuze alisveris tercihimdir. Istanbul/beyazitta kaliyorum
M
9 yıl
840 RP Veriyorum Cekilissiz
Kod TRde gecerli. Trde 30 level olmayan hesabinin ilk resmini cekip konuya atan ilk kisiye veriyorum
M
10 yıl
Yeni Başlıyorum
Merhaba ben yeni başlayan noob bi arkadaşınız. Oyunu şu an indiriyorum. Hazır o sırada buradakilerden bi tavsiye alayim dedim :)

Yani neler yapmam neler yapmamam gerektiği konusunda :)

Ayrıca zaten okumaya başladım 'soru cevap ' konularını ama anlık olarak burda da paylaşırsanız sevinirim :)
M
10 yıl
Normal Oyunların Ranked\u0027a Etkisi Var
ben demiyorum NDS diyor. geçen seneki konusunu hatırlıyorum. bazı arkadaşlar yok filan demeye başlayınca vermek istedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_78431735/tm.htm

' redditte gördüm bu linki:

http://tr.reddit.com/r/...es_effect_on_placement/

kısaca adam demişki: "normal game ranked mmr'ını etkiliyor dedim benle dalga geçtiniz yanlış bildiğimi söylediniz bende ticket attım ahanda gelen cevap

< Resime gitmek için tıklayın > '

girmeye üşenen arkadaşlar için özel şey.


ps: ulan NDS senin o açtığın konuyu bulana kadar ....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.