A

Yüzbaşı
28 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
17 yıl
Nissan Micra\u0027yı çalıştıramadık
Arkadaşlar, dün kardeşime bi micra aldık ikinci el. Arabada kullanım kitapcığı yok. Bunlarda anahtarsız girş olayı var biliosunuz, ama biz bi türlü beceremedik. Bu işi bilen biri varsa anlatabilir mi?
Teşekkürler.
A
17 yıl
18000-19000 YTL arası ikinci el şehir arabası
arkadaşlar başlıkta belirttiğim fiyatlara, ikinci el, bir araba almak istiyoruz. kullanan veya bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacımız var.
biz birkaç günlük araştırmadan sonra Fiesta, Micra, Polo ve Panda üzerinde yoğunlaştık.. Polo ve Fiesta'nın dezavantajları donanımlarının az olması, Micra'nın parçası çok pahalıymış, Panda donanım ve fiyat açısından ilk sırada ve Car of Year 2004 olması çekici ama alınca son sahibi olma ihtimali yüksek ve parça stoğu konusu soru işareti....siz ne dersiniz??
A
17 yıl
Bu iş bitmiştir
Sabah köprüye doğru kaptırmış gidiyorum yanımdan bi araba geçti bi an durakladım bu ne diye sonra bi baktım YENİ VOLVO S80 V8 AWD
Şimdi de sayfasından inceledim özelliklerini.. arkadaşlar bu işi bitirmiş adamlar bi otomobilin günümüzde gelebileceği en son nokta budur.. lütfen sayfayı bi inceleyin
A
18 yıl
Opel\u0027in web sitesi
arkadaşlar opel'in web sitesi ne kadar kapsamsız, araçlarla ilgili ne bir resim, ne donanım tablosu hiçbir şey yok.. dün vectra ile ilgili bilgi almak için girdim şok oldum, fiyat tablosu hariç hiçbir bilgi yok doğru düzgün. bence acilen buna bir çözüm bulmalılar.
A
18 yıl
hava yastıkları ve gözlük
arkadaşlar kafama takılan bi durum var.. ben gözlük kullanan birisiyim ve yolda giderken hep kafama takılır bu
sürücü hava yastığı açıldığında bu gözlük başıma bela olacak belki hayatım kurtulacak ama Allah korusun gözler gidecek. gözlüğüm uzak olduğu için çıkarsam yolu göremem.. benim gibi sürekli gözlük kullanan arkadaşlar bu konuda aklınıza yapabilecek bişey geliyor mu ??
A
18 yıl
CLIO III Fiyatlar
Arkadaşlar, dün aldığım fiyat listesini yazıyorum;

Authentique 1.2 ABS 23,895.-
Authentique 1.2 ABS + Stil P.
A
18 yıl
DIBOSS LCD TV
Arkadaşlar DIBOSS LCD TV hakkında ne düşünüyosunuz.. Bu haftasonu carrefour acıbadem'de tanıtımı vardır. Biraz inceleme fırsatım oldu.
DIBOSS büyük bazı tv üreticilerine fason mal yapan bi kore firmasıymış. Ürünler Siemens bayilerinde satılıyo ve servis hizmetini Sony servisleri sağlıyormuş. Fiyatları dier markalarla hemen hemen aynı ama 1000:1 kontrast oranı ve PIP gibi bazı artı özellikleri var.
Kullanan yada bilen arkadaş var mı ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.