M

Onbaşı
29 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
TELEFONUM FOTOĞRAFI ÇEKERKEN NET FAKAT GALERİDE FOTO BULANIK!!
Arkadaşlar merhaba konuyu hangi başlık altına açacağımı kestiremedim burayı fazla kullanan biri değilim fakat şu konu iki gündür canımı baya bi sıktı. Fotoğrafı çekerken normal net gözükürken galeriye bi giriyorum foto bulanık aynı şekilde sd kartta önceden bulunan fotolarda da biraz bulanıklık farkettim sizce bu nedendir? SD kartımı geçen gün tahtaya taktım bi virüs gibi bişey oldu sd kart kendi kendini içine kısayol yapıyordu onu hallettim ondan sonra bu dediklerim oldu. yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler.
M
8 yıl
TAKASLIK KARAMBİT FADE MW 60/40 0.07 FLOAT!!!
Merhaba arkadaşlar elimde başlıkta belirttiğim gibi bir fade bulunmakta her türlü takas tekliflerine açığım yeterki mantıklı olsun. Uzun süredir takas işindeyim oyüzden neyin ne olduğunu biliyorum aptal aptal teklifler yollamazsanız sevinirim hem sizin zamanınız hem benim zamanım boşa gitmesin :)

SS:http://imgur.com/a/a65pQ

Takas linkim:https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=205193644&token=MDd5VjFG
M
8 yıl
[İNCELEME] Shark SH203 Sport Watch
Arkadaşlar herkese merhaba, 8 martta sipariş etmiş olduğum saatim 19 mart günü elime ulaşmış durumda. (18 martta eve gelmişler bulamayınca şubeye geri götürmüşler allahtan kapıya bırakıp gitmemiş) Bukadar hızlı gelmesini beklemiyordum baya sevindirdi beni

Fiyatına gelicek olursak indirimden 22.5$ (65TL) ye aldım şuanki fiyatı 45$ civarı. Bu fiyata bu saat kaçmaz ben bile bukadar kaliteli kusursuz bir saat beklemiyordum ne yalan söyliyim. 45$ da olsa verilir yani öyle söyliyim.

Saate gelicek olursak, aliexpressteki fotoğraflarında saatin camı oval gözüküyor fakat öyle değil normaldüz, kenarlarda kesik gibi mat ufak biryer var saati asıl güzel gösteren yer orası zaten. Demiri mat siyah içinde ledi felan var zaten biliyorsunuzdur. Saatte 03/19 şeklinde tarih, saturday vs şeklinde gün, yıl, alarm ve saniye var. Kordon deri kordon kalitesi bayağı iyi. 30m su geçirmez özelliği var biraz büyükçe bi saat fakat bileğiniz kalınsa gider ben böyle saatleri sevdiğim için aldım gayet şık duruyor. Almadan önce kordondaki benekler acaba absürt dururmu diye düşünmedim değil fakat en ufak bi gariplik yok saat on numara türkiyede bu kalitede bi saati 200-250 liradan aşağı bulamazsınız

Birkaç resim yükledim, eğer çok merak eden varsa videosunu felan da çekebilirim biliyorsunuz 29 unda indirime girecek saatler almak isteyene 29 martta bu saati şiddetle öneririm
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
TAKASLANABİLİR CS:GO GİFTLERİ KAÇA SATMALI?
Arkadaşlar elimde 5 adet cs go gift var hepsi takaslanabilir, ayrıca wallette 450TL para var bu itemleri nasıl nakite çeviririz? Cs go ları 15tl den, walletteki parayla da isteyene istediği oyunu alıp %70 ten satabilirmiyim sizce? Çoğu adam 15 ten satamazsın diyor da ben önceden satmadım hiç yardımcı olursanız sevinirim.

Profilim:http://steamcommunity.com/id/mandren
M
8 yıl
Banggood Hakkında...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

Aliexpressten 10000mah lik xiaomi powerbank alacaktım, yorumları okurken bir türk kardeşimizin yorumuna denk geldim keşke burdan almasaydım banggoodda daha ucuzmuş görünce üzüldüm felan yazmıştı. Aynı ürüne banggood da baktım, en sağlam gözüken 4k feedback'i olan ürün 15$, aliexpresste 19.5$.

Size sorum şu ki bu banggood güvenilir bir site midir? İlk defa karşılaştım da, alınır mı yani daha önce alışveriş yapan var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
M
8 yıl
BEYLER ÇOK ACİL STEAM SUPPORT TİCKETİ İÇİN ÇEVİRİ
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi steam destekten gelen bir yanıtı çevirmenizi isteyeceğim 3k lık eşyası olan hesabımı çaldırdım hesabın bana ait olduğunu onayladıktan sonra bu yanıtı aldım bir kısmını anladım benden başkası da kanıtlamış felan felan sanırım kimlik fotoğrafımı istiyor sonra ne istediğini anlayamadım ne tür bi ticket atmamı istiyor buna yanıt mı yoksa başka türlü mü yardım ederseniz sevinirim çok acil lütfen!!

You and another user have provided proof of ownership that shows that either of you could be the owner of this account.

Ensure that your Steam Support account and associated email account are secure before proceeding.

We must confirm your identity matches the payment information used on the account you are attempting to recover.

Please scan a copy of your driver's license, ID card, passport or an official document that proves your identity and attach it to this ticket. As soon as we have that information we will be able to restore the account.

Thank you for your understanding and patience with this issue.

Please follow these instructions to upload images to your support ticket:

1) Log in to your support account
2) Navigate to the 'Ask a Question' tab (where you would normally write your support tickets)
3) To attach a photo to your ticket, navigate to 'You May Upload an Attachment' (underneath the text entry field)
4) Click 'Add Attachment' to reveal the uploading interface
5) Click on the 'Browse' button to locate the file on your computer
6) Once you have located the file, select it in the browser window and click 'Open'

[NOTE: At this point, if you need to upload more than one image, you may do so by following steps 3 through 6]

7) Submit your ticket, once you have finished attaching the required images

Check our Contested Accounts article for additional information:



Beyler sanırım tekrar okurken anladım adam şurda şöyle demiş:
"Please scan a copy of your driver's license, ID card, passport or an official document that proves your identity and attach it to this ticket."
İnto this ticket yazıyor yani bu tickete cevap olarak kimlik fotonu at felan mı demiş? yardımlarınızı bekliyorum
M
8 yıl
3 Bin liralık eşya olan hesabımı çaldırdım yardım!!
Arkadaşlar bundan 6-7 gün önce söz konusu hesabımı çaldırdım, nasıl olduğunu hiçbir şekilde bilmiyorum adam önce e posta ve şifre değişiyor telefonu değişemiyor ben telefondan geri alıyorum, ertesi gün telefonla birlikte değişiyor anlamadım gitti.

Ama beni asıl sinirlendiren steam desteğin bana yaptığı şerefsizlik, bildiğin adamlar dalga geçiyor ya deli oldum abi bakın olay şu;

Ben adama hesabımın ilk e postası, ilk girilen 3 steam wallet kodu+2 tanede sonradan girilen kod, hesaba yatırılmış tel steam CD key, çalınmadan önceki şifresi dahil her bokunu veriyorum, artı telefonumdaki steam uygulaması hala hesabımın id sine guard kodu üretiyor bunun da ss ini yolluyorum sonra 5 gün bekliyorum, adamlar bana şu mesajı atıyorlar:

Hello Mustafa,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

Our records indicate that you have logged in and played since this message. Please let us know if you still require assistance.

Ulan şerefsiz adam hesabı çaldı bana diyor ki giriş yaptığını saptadık, adam giriş yapmıştır ben nerden giriş yapayım, oh bi 5 günde bunun için bekleriz itemlerde wallet te kaybolur boş hesabı yollarlar, ne yapıcam arkadaşlar yardım edin ya vallahi 1 haftadır deli oldum, çalınan hesaptan takaslanan itemler geri veriliyormu bilen biri yardım etsin
M
8 yıl
Samsung Galaxy S4 Mavi ekran-kapanma
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar,

s4 kullanıcısıyım şu son android 5 güncellemesinden sonra telefon sürekli kendi kendine kapanmaya başladı mavi ekran felan veriyor telefon masanın üstünde diyelim güç tuşuna basıyorum (telefon açıkken) ekran gelmesi gerekirken gelmiyor titriyor (kapanıyor) sonra birdaha titriyor ve açılıyor bir defa garantiye verdim formatlayıp verdiler bir süre sonra tekrar olmaya başladı sizin telefonlarınızda da varmı bu hatadan?
M
8 yıl
Kartaldan Düşme MGE; Rekabetçi arkadaşı arıyorum.
Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi rütbem MGE yaşım 17 mic var solo girip aptal yabancılarla kaybetmekten bıktım mg2-güzide arası rekabetçi atacak arkadaş arıyorum okul dolayısıyla akşam 6-8 arası atıyorum genelde varsa beraber oynamak isteyen eklesin oynayalım :)


Steam Profil:http://steamcommunity.com/id/mandren/
M
10 yıl
Operadan facebokta sohbetten resim gönderme sorunu
meraba

arkadaslar ben operadan faceye grince sohbetten bi resim göndereceğim ama gönderiliyor diyor gitmiyor ie den atınca gidiyor nasıl düzeltebilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.