T

Yüzbaşı
26 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
hizlial.com ürün kargolandı
Hizlial.com ürün kargolandı arkadaşlar, o yüzden konuyu düzelttim.
T
8 yıl
Silinebilir
..
T
17 yıl
mesaj silinebilir
Mesaj silinebilir.
T
18 yıl
IT IT8211 Controller Açılışı Yavaşlatıyor
Anakartım Asus P5LD2 normal olan, ıt8211 controller yüzünden açılış bayağı bir yavaşlıyor bu controllerı kapatmadan bu yavaşlamayı önlemenin bi çözümü yokmu illa beklememizmi lazım, diğer controllerlar(4 sata destekleyen ve ayrı birtane ide controler var) hızlı tanıyor diskleri bu niye bu kadar yavaş bilen varmı acam yardımcı olursanız sevinirim.
T
18 yıl
Su Soğutma sistemine eknebilecek PSU Varmı türkiyede
Sistemim bayağı sesliydi malesef vede Ekran kartımın fanı son zamanlarda iyice azıtmıştı ses bakımından, tam anlamıyla geceleri kafam şişiyordu ilk önce dedim gideyim bi sessiz fan alayım olsun bitsin,
sonra düşündümki bu tam olarak cozum değil, çünkü sistem zaten sesli cpu fanı var nb fanı var,
baktım olacak gibi deil, araştırdım netten ordan burdan, bu forumdan velhasıl sonunda zalmanın 3 adet bloğunu aldım (Cpu(Bakır)+Vga(Alüminyum)+Nb(Alüminyum), diğer parçalarıda halledip sonunda yaptım su soğutma sistemimi, gerçekten güzelde oldu şu anda sistem yüklü iken cpu(Amd Athlon 64 3000+ / Clawhammer) ısısı 36C yı gecmedi tabi bunun daha yazı var.

Her neyse geleyim asıl sorunuma;
Malesef sistemim hale sesli nedenmi? kasa içindeki tek fan olan PSU fanı yüzünden evet sistemimde psu fanı hariç 1 tane fan yok, ama oda yetiyor bana, yapmadığmı şey kalmadı gittim GlacialTech Silent Blade 19db lik sessiz denecek kadar iyi olan bu fanı aldım normalde aslında fan sessiz ancak PSU icine takınca sanırım hava akımıdan vede titreşimden kaynaklanan bir ses oluşuyor, bu sesten bir türlü kurtulamadım, sanırım kesin çözüm bir su soğutma desteği olan PSU almak yada sessiz bir 12cm fanlı PSU almak, ama benim aklıma su soğutmalı PSU daha çok yatıyor çünkü su soğutma sistemim onu kaldıracak güçte vede PSU mdan daha sessiz.

TÜRKİYEDE SU SOĞUTMA SİSTEMİNE BAĞLANABİLECEK PSU VARMI.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.