B

Çavuş
28 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
d sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli hatası alıyoru
TEKNİK DESTEKK!! Arkadaşlar 1tb (d,e,f şeklinde 3 bölüm normalde) harici hard diskimin yaklaşık 800 gb kadarı doluydu. Usb girişi bi şekilde bozuldu ve bende bilgisayarıma dışardan bağladım. ''d sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli'' uyarısını aldım. netten bayaaa araştırdım CHDSK yap düzelir dendi. Denedim ama HDD RAW a dönüştüğü için o komut bi işe yaramadı. Daha sonra 2 farklı veri kurtarma programıyla (EaseUS ve Seagate FILE RECOVERY) HDD mi tarattım . 2si de sadece D kısmını görüyor . Bilgisayarımdan Disk Yönetimi kısmına baktığımda ise 815GB ayrılmamış alan olarak görünüyor. Şimdi sorum şu ; 815GBlık kısmı yeni birim olarak atarsam oradaki verileri almam zorlaşır mı ? zorlaşırsa yeni birim olarak atamadan bilgileri nasıl alabilirim?? Haydi baklım şimdi görelim uzmanlığınızı :) < Resime gitmek için tıklayın >
)
B
10 yıl
S3 dokunmatik çalışmıyor iç ekran bozuldu acşlll yardım :( :(
Arkadaşlar telefonumu düşürdüm ve muhtemelen iç ekran gitti. Ekran dokunmatiği hiç bir şekilde çalışmıyor. Fakat işin garip kısmı önce ekranda görüntü olarak hiç bir sıkıntı yoktu, ilk başta sağ alt köşede ufak bi morluk oluştu sonra her geçen dakika o morluk büyüdü ve yaklaşık 3 saat sonra ekranın tamamını sardı. Bunu açıklayabilecek birisi var mı? ve tahmini masraf? başına gelen varmı daha önceden? Resim ekliyorum bakabilirsiniz oradan
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Windows Phonelarda Veri Kullanımı İzleme nasıl oluyor ?
Merhaba. Nokia lumia 820 kullanıyorum. Hattımdan sürekli internete giriyorum . Ne kadar internet kullandığımı telefon üzerinden direkt olarak görebiliyo muyum ? veya bunu hangi programla yapabilirim ?
B
10 yıl
IP Kameradan Anlayanlar ?
Merhaba ;

Evime ip kamera takacağım fakat bazı sorularıma cevap bulamadım . Anlayanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

İp kameraları modeme tanıttıkdan sonra bilgisayara kayıt yaptığını biliyorum ancak bunu aynı zamanda sanal ortama da kayıt ettirmek istiyorum. Yani Google Drive , Dropbox ve bunlar gibi farklı bulut sistemlere kayıt edebiliyor mu ? yada bi domain hesabı satın alsam '' ftp:// '' şeklindeki sisteme kayıt imkanı oluyor mu?

Google dan birkaç gündür araştırıyorum fakat bir türlü işe yarar bilgi bulamadım yardımlarınızı bekliyorum . .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.