H

Çavuş
26 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
KARAVAN HAYALİ
Beyler son zamanlarda öyle bir heveslendim ki şu karavan olayına.Para olacak alıcaksın büyük bir karavan ve içinde yaşıyacaksın canın sıkıldıkca sürüceksin evini dağa taşa oh mis.İnşaallah hayal olarak kalmaz
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Videoyu izlemek için tıklayınız
H
10 yıl
Yaptım ama oynamayacağım
Beyler uefa maçlarına baktım ve öylesine kupon yaptım.Oynamayacağım sadece zevk için.Bakalım kaç tanesi tutacak?Yarın maçların sonucunda editlerim.

578 YOK
576 İY/MS 0/0
573 İY/MS 0/2
571 İY/MS 0/1
577 İY/MS 2/2
569 ÜST
552 İY/MS 1/1
556 İY/MS 1/2

Şuana kadar en fazla 4 oranlı tutturdum onda da 3 tl basmıştım.Uzun süredir tutturamıyorum.Yarın oynamayacağım bakalım kaç tanesi gelecek?
H
11 yıl
Beyler Canım Sıkkın (Üni okuyanlar ve üni tecrübesi olanlar baksa daha yararlı olur)
Beyler malum bu hafta vize haftası ve ben 1. sınıf kamu yönetimi okuyorum Sdü'de.Daha 5 tane olduk ve hemen 2 tanesi açıklanmış.Muhasebeden 52 almışım.Ama ''Siyaset Tarihi'' denen illet ders 25 geldi çok moralim bozuldu.Hem de ilk bu ders açıklandı ve üni hayatımda ilk açıklanan sınavım 25.Moralim çok bozuk.Finalde ne yaparsam geçerim bu şekilde kalıcam gibi.Aileme de söylemeye çekindim.(Mutlu bi anlarında aniden söylerim diye planlıyorum)Neyse yardım ederseniz sevinirim.
H
11 yıl
Hangi Kalemi Kullanıyorsunuz?
Evet beyler en çok sevdiğiniz ve kullandığınız kalem hangisi?Ben genellikle Pentel Graphgear 1000 veya Nextage Shaker kullanıyorum.Ss'lerle desteklersek güzel olur

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Usb bellek arızalandı
Beyler 32 gb toshiba usb belleğim vardı.Bugün taktığımda biçimlendir falan çıktı biçimlendir dedim olmadı.Usb yi açmaya çalıştığımda da hata falan verdi.Garantiye mi veriyim yoksa yöntemi var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.