U

Yüzbaşı
25 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
Bodrum İzmir arası en güzel karayolu
Arkadaşlarım bodruma geldim denizli üzerinden, felaket bir yoldan. Dağlar tepeler astım, tek şeritli köylerden geçtim. Dönerken İzmir üzerinden gitmek istiyorum. Bodrum - İzmir arası en rahat güzel yol neresidir bilen, giden var mı?
U
5 yıl
telefon görüşme kaydı özelliği olan telefon modelleri neler bilen var mı?
telefon ile yaptığımız görüşmeleri otomatik olarak kayıt eden (sonradan yüklenen program değil, kendi programı olan) telefon modelleri var mı?
Örneğin xiaomi modellerinde otomatik olarak bütün görüşmelerimi / veya falan falan numaralara ile yaptığım görüşmeleri kaydet diye bir seçenek var.
U
6 yıl
TURKTELEKOM\u0027a abone olacaklar önemli tavsiyeler...
Apartmana yeni taşındım. burada tek internet sağlayacı TELEKOM olduğu için ona abone oldum. Yaklaşık bir sene kullandım. binamıza SUPERONLİNE temsilcileri geldi. Evime fiber internet sağlayacaklarını, hızlarının, TURKCELL TV+ vs hizmetlerinden bahsettiler ve ayrılma durumunda meydana gelecek farkı karşılayacaklarını söylediler. Çocukların da ısrarı ile kabul ettim. Gerçekten de TELEKOM fiber internet faturası kesmesine rağmen benim evimin içinde fiber hat yokmuş, odanın içine kadar fiber kablo çektiler. Gelen hizmetten memnunuz, halen onu kullanıyorum. Asıl sorun TELEKOM dan kurtulamamış olmam. Modem TİVİBU kutusu vs bütün ekipmanları aldım merkezlerine gittim, bana cayma bedeli olarak 1340 TL çıkarttılar.24 aylık sözleşmenin tam ortasındaymışım.(onlar adına cayma bedeli demiyorlar, size yaptığımız indirimi geri alıyoruz diyorlar, örneğin şu anda ortalama hızda sınırsız bir internet tarifesi 70 Tl ise, bunu 200 TL olarak gösteriyorlar, sizin için 70 TL yaptık diyorlar!) SUPERONLİNE sistemini kuran elemana bunu söylediğimde abi biz bunu ödemeyiz, en fazla 500 TL veriyoruz, onu da faturandan düşüyoruz dedi. Yani bu 1340 TL ödeyemedim, taksit olmuyor mu dedim hayır dediler. Bu nedenle de, tam bir sene boyunca kullanmadığım TELEKOM internet ücretini aylık 110 TL olarak ödedim.Tarihimin son günü gittim, aboneliğimi sonlandırıyorum dedim ve iptal ettiler. Bütün cihazlarını da şu andan 20 gün önce iade ettim. İki gün önce mailime 500 TL üzerinde bir fatura geldi. Telefonla arıyorum müşteri hizmetlerini ulaşamıyorum, öyle menüler yapmışlarki, birisiyle görüşemiyorsunuz, TC nizi soruyor , onu soruyor bunu soruyor ama tık yok. O zaman internetten şikayet maili yazdım. Orada nasıl iletişim kurmak istiyorsunuz diye bir bölüm var, telefon dedim. Ama arayan soran yok.. Sonra yine mail yazmışlar, bize elinizdeki belgeyi gönderin diye. Tamam göndereyim ama nasıl? nereye? internet sayfasında belge ekleyemiyorsunuz. Tekra aradım, artık yalan söyledim telefonda yeniden abone olmak istiyorum dedim, o zaman bi müşteri temsilcisi hemen çıkıyor, ondan rica ettim, beni bir bölüme aktardı, orada hesap sorar tavırlarla benden bi ton bilgi aldıktan sonra, şu fax numarasına fax çekin elinizdeki belgeyi dedi. Lan bu devirde fax mı kaldı? Siz bana fatura göderirken benim mailimi resmi olarak kabul ediyorsunuz! Ben resmini çekip ya da belge halinde internetten mail olarak göndersem? Yok olmaz.whats up göndersem? yok olmaz, FAcebook? yok...illa, uyuz, çiziki ezik bi fax çekeceksin. PTT ye gittim, bir sayfası 4,5 lira, iki sayfa dokuz liraya faks çektim. Bakalım sonuc bekliyorum.
AMAN YENİ ABONE OLACAKLAR, bu yazdığım konuları iyi etüd edin, inceleyin , ondan sonra o kargacık burgacık ufak yazılı belgeye imza atın. Adamların söylediklerine sakın inanmayın. Hayat edindiğiniz tecrübelerdir unutmayın. Demedi demeyin, bir kazık da siz yemeyin.
U
6 yıl
Klasik soru: Heasbı unuttum, mail de şifre de hatırlamıyorum, ne yaparım?
Arkadaşlar annem için (79 yaş) oluşturduğumuz face hesabına telefonu göçtükten sonra erişemiyoruz. zaten anca paylaşılan resimlere bakıp beğeni yapabiliyordu. Ben denedim ama ne mail adresi var ne de şifresi. Sadece benim face sayfamda ismi var. Gerçek ismi ile almışız face hesabını yani, kimlik falan gönderince yardımcı oluyorlar mı? Ya da ne yapabiliriz? yardımcı olabilirseniz dua alırsınız.
U
6 yıl
ACİLL YARDIM MI 6 BİLİNMEYEN SES ÇILDIRACAĞIM.....
telefon sürekli bir bildirim alıyor, korkunç bir bildirim sesi, sürekli geliyor, HİÇ KESİLMİYOR. Her şeyi bütün bildirimleri kapattım ama NERDEN olduğunu bulamıyorum, lütfen yardım edin KIRACAĞIM YEMİNLE TELEFONU ARKADAŞLAR....NERDEN GELDİĞİNİ NASIL BULACAĞIM.... EKRAN KİLİDİNİ AÇAR AÇMAZ GELİYOR............
U
7 yıl
GETZ Geri görüş kamerası hangisi?
2010 Getz'e geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Taktıran var mı? Piyasada GETZ için bulamadım, Blue Accent, İ20 vs var. Bunların kamerası uyar mı? yoksa uinversal bir kamera mı almaka lazım? Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa memnun olurum.
U
7 yıl
TELEKOM 1341 TL cayma bedeli olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yardım??
Superonlinın avantajlı bir tarifesine bugün geçtim.Biz taahhüt cayma bedelini ödüyoruz dediler.Gün içinde TELEKOMa gittim, modem ve TİVİBU kutusunu aparatlarını götürdüm, kapatacam dedim, hesap çıkarttı 1341 TL dedi. Az bekleyin yarız karar veririm dedim.
Tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum :
Taahhütümün tam ortasındaymışım, 13. ayda ! yani kapatmasam, kalanı ben üstlensem aylık 110 TL dan toplam 1300 civarı para ödeyeceğim.
Kapatın desem, bu kez hepsini bi kerede ben peşin vereceği ve superonline sadece 500 TL lık bölümün karşılayacak, ve taksit taksit aylık faturalardan düşecek, ben 800 küsur TL yine fazladan ödemiş olacağım.

1. Tüketici olarak ilk yedi gün içerisinde memnun kalmadığımız ürünü iade edebiliyoruz diye biliyorum. Bu internete aboneliği için de geçerli midir? Yani vazgeçtim kardeşim desem superonline benden ne ister? (kurulum bedeli+aktivasyon+ilk ay faturası+ ??? )
2. Domdurma diye bir hizmetten bahsediyorlar bu nedir? ne kadar süredir? Superonline 11 ay dondurur mu benim yeni aboneliğimi?
3. Ya da başka bu konuda tecrübesi olan arkadaş var mı? 1341 TL nedir ya AKK varda catyma bedelinin Adil tutarı yok mu??
U
7 yıl
Nikon P900 ile Ay\u0027a seyahat..
U
8 yıl
samsung servisle sorunu olan var mı??
kızımın kullandığı Samsung S6 telefon, şarja taktıktan sonra tekrar açılmadı. Samsun Samsung yetkili servisine götürdük, 1650 TL ödeme çıkarttı. Telefonun garantisi halen devam ettiği halde... Telefon kasasında darbeler var diye yazmışlar raporda.
Kızım aldığı günden beri, kılıfıyla ve ekran koruyucusyla kullandı, kasada ya da ekranda en ufak bir çizik, kırık, çatlak vs yok. bir iki noktasında milimlik çarpma vs hafif iz var başka hiç bir şey yok... Sanki ilk defa mı telefon kullanıyoruz? Pamuğa saracak halimiz yok günde defalarca masaya bırakıyoruz, çekmeceye koyuyoruz alıyoruz, şarja takıyoruz, elbet kıyısında köşesinde minik çarpma vs izleri olacak.
TECRÜBELİ ARKADAŞLAR; ne yap malıyım? sizinde başınıza geldi mi böyle servis sıkıntısı?
U
8 yıl
Uydu Sinyali nasıl aktarılır?
Yeni bir eve taşındım. Her odada uydu sistemi bağlantısı var. Fakat bunlardan üçünü ayni anda kullanabilirsiniz dediler. Maalesef bir oda hariç diğerleri çalışmıyor. Sistemi yapan adamı buldum getirdim alçıpancılar montaj yaparken kabloyu delmişler sinyal gelmiyor dedi.
Fakat evin girişinde sinyal var, yani çatıdan benim evin girişine kadar sinyal geliyor, evin içine dağılımda sorun var. Ben evin girişindeki uydu sinyalini, diğer odalara kablosuz aktarabilir miyim?
Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaş varsa lütfen minnettar olurum, duvarları delmek kablo istemiyor o
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.