B

Çavuş
13 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Bulasik mak f/p önerileriniz ?
5-6 programlı ne önerirsiniz ? Suan siemens 2 Prog kullanıyorum ve cok pişman bir kullaniciyim.En az birkac ay sonra alabilirim yani acelem yok.uzun soluklu bir arastiriciyim .
B
9 yıl
Öğrenciye buzdolabı tavsiyeleriniz itina ile okunur :)
Geçici bir donem olarak bakmiyoruz devamlı kullanım icin buzdolabı araştırıyorum bir yakınım icin.Dipfrize koyacağı dondurma ve hazır borek olacaktır.Low frost yeterli olur mu yoksa illa No frost mu olmalı ? Bütçemiz kısıtlı olacak max 900 . Tek kisi kullanacak .eski tip Telli dolap kar yapar belli zamanlarda temizlik ister mı ? Ugrastirmayacak türden ne olabilir ? Önerilerinizi bekliyorum 👍
B
10 yıl
Electrolux EDC2086 Kurutma Mak.Yorumlarınız...
Merhabalar,

Çamaşır Kurutma makinası almayı düşünüyorum.Ama o kadar çok model var ki.Bşraz diğer konu başlıklarından da bakındım.Electrolux kurutma makinasının 2086 modelini beğendim.Kullananan var mı bu modeli yada farklı bir modelini tavsiye edebilir misiniz ?

8 kg almayı düşündüm.Şimdiki çamaşır mak.6 kg luk fakat 10 yıllık bir makina bozulursa daha büyüğünü alırım diye düşünerek 8 kg kurutma makinalarına baktım.7 kg da yeterli gelir mi ? Ne olur biraz fikir verir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.