E

Er
10 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
Facebook dondurdum açılmıyor yardım edin
Arkadaslar facebook hesabımı dondurdum 1 gun sonra acıp bakıcaktım hesap acılınca e-posta adresini onayla ya da sms mesajının kodunu gir cıkıyo onay e-postasını gonder diyorum e-maile hic bişe gelmiyo sms kodu gonder diyorum ''BİLİNMEYEN HATA.Üzgünüz, geçici bir hata oluştu. Lütfen kısa süre sonra tekrar dene.'' yazısı cıkıyo kodu gir diyorum ''E-posta GÜNCELLEME HATASI.Sorry, we're having trouble updating your email address. Please try again later.'' boyle diyor 3 gundur giremiyorum baska bi facebook hesabı açtım onu dondurdum sonra acıldı yine o neden acılmıyor anlamadım. Çözümü yok mu bunun ya yardım edin.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Facebook dondurdum açılmıyor yardım edin
Arkadaslar facebook hesabımı dondurdum 1 gun sonra acıp bakıcaktım hesap acılınca e-posta adresini onayla ya da sms mesajının kodunu gir cıkıyo onay e-postasını gonder diyorum e-maile hic bişe gelmiyo sms kodu gonder diyorum ''BİLİNMEYEN HATA.Üzgünüz, geçici bir hata oluştu. Lütfen kısa süre sonra tekrar dene.'' yazısı cıkıyo kodu gir diyorum ''E-posta GÜNCELLEME HATASI.Sorry, we're having trouble updating your email address. Please try again later.'' boyle diyor 3 gundur giremiyorum baska bi facebook hesabı açtım onu dondurdum sonra acıldı yine o neden acılmıyor anlamadım. YARDIM EDİNNN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.