B

Çavuş
03 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 ay
İnternet yok Güvenli sorunu
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni modem aldım kurulumunu yaptım. İnternetim de sıkıntı yok telefonumdan wifi a bağlanıp kullanıyorum. Ancak bilgisayardan internete bağlamıyorum. İnternet yok güvenli diyor. Ne yaptıysam düzelmedi bu sorun. Yardımcı olursanız sevinirim.
B
geçen yıl
Arka panel havuz sacı doğrultma işçiliği clio 4 alınır mı?
Selam arkadaşlar. Böyle bir clio 4 varhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ekstrali-temiz-yakit-cimrisi-1074210131/detay arka panel havuz sacı doğrultma yapılmış. Bu önemli midir? Bana herhangi bir sorun sıkıntı çıkarır mı. Bu piyasa şartlarında her gün fiyatlar yükseliyor en uygun bunu buldum. Sizce alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim
B
8 yıl
connected2.me hesap engeli
merhaba arkadaşlar. connected2.me hesabım engellendi. telden uygulamayı açınca hesabınız engellendi, engellenme sebebi uygunsuz mesajlar uyarısı çıkıyor. Ve uygulamayı silip tekrar yüklesemde aynı uyarı çıkıyor. ayrıca uygunsuz mesajlarda selam naber şeklinde yani. beni blocklamışlar ordan ban yedim. Neyse bunun bi çözümü yok mu ? Mail atsamda geri dönüş olmadı hiç. bi yardım edin ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkürler
B
10 yıl
paranla rezil olmak
Avea dan Vodafone a geçtim. çekim kalitesi 10 numara avea yı tokatlar yani. ancak sorgusuz bi şekilde beni yeni genç özgür die bi tarifeye koymuşlar. 1 ay bekleyip öyle paket yapabilcekmişim. nyse ilk başlarda sorun yoktu 10 tl harcayınca sınırsız günlük netin oluyodu. sonra oda bitti bi şekil. aciliyetten 1gb net paketi aldım 2gb yüklendi oo iyi güzel dedim. Fakat oda yetmemeye başladı bana. sürekli telefon kullanıyorum pc kullanmaz oldum neredeyse. 4gb net paketi yapıcam bu sefer bitmeden süreniz kullanamzsınız diyo. Yahu parasıyla değilmi istidiğim zaman istediğimi almam lazım. ne saçma şeydir 1 ay süre. Neyse arkadaşlar böyle süre kısıtlaması yaratmıcak ek internet paketi alabilrmiyim ? günlük değilde 4gb filan lazım
B
11 yıl
IOS mu? android mi? kararsızım...
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zaman içinde yeni bir telefon alıcam fakat kararsız kaldım.
Aslında kararsız kaldığım nokta işletim sistemleri. ıos mu android mi?

BENİM ARADIĞIM ÖZELLİKLER:

1- Telefon kasmıycak. kasmamasından kastım; 2-3 ay yada daha uzun süreli kullandığımda kesinlikle takılma kasma vs istemiyorum(en önemlisi bu)
2- şarjı 1 gün dolu dolu yetsin bana yeter.
3- Şu uygulama nerdeydi şu dosya nerdeydi, şu ayarı nerden yapıyoduk demiyeyim uğraştırmasın beni fazla.
4- telefon bazında ise ekranı net güneşte görebileceğim olması çok iyi olur.

Ben telefondan film izlemem kesinlikle. müzik ve kamera kalitesi önemli. ayrıca ekran konusunda büyük ekran dan hoşlanmıyorum note serisi uzak dursun bnden :) 5'' bile büyük geliyor. keşke iphone 4.5'' olsaymış :S 4'' rahatsız edermi web de dolaşırken o telaşlandırıyor beni.

Sizden ricam bana android in ve ios un avantaj ile dezavantajarını yazmanız. mesela ios özgür değil deniliyor. nedir bu özgür olmamak?

NOT: 1- Daha önce 2 sinide kullanmadım bu ilk olcak
2- Fiyat sorun değil..

Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.