B

Onbaşı
02 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
antalya avukat
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Bütün hukuksal işlemler için Antalya Kemerde bulunan http://www.gunes-gunes.av.tr ziyaret edebilirsiniz.Öte yandan hukuk büromuz kesintisiz ve hızlı bir hizmet sunabilmek ve bu hizmeti müvekkillerine ulaştırabilmek amacıyla ulusal ve uluslararası platformda, diğer hukuk bürolarıyla ve konularında uzman kişi ve kurumlarla da işbirliği içinde çalışmaktadır.

Misyonumuz
Hukukun üstünlüğü, gizlilik, profesyonellik ve kalite prensipleri çerçevesinde, müvekkillerimizi ve Türk hukukunu, yurtiçinde ve yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek; hukukun genel prensiplerine uygun uzlaşma yöntemleriyle, hukuki ilişkiler kurulurken ve devamında ortaya çıkabilecek sorunları çözüme kavuşturmaktır.

Vizyonumuz
Hukukun üstünlüğü ilkeleri doğrultusunda farklılıklar yaratarak kalıcılık sağlamaktır.

Güneş Hukuk Bürosu antalya avukat aramalarında ilk sıralarda yerini almaktadır.

www.gunes-gunes.av.tr
B
10 yıl
Replika Andorid Telefonlar
Merhaba arkadaşlar,
Günümüzde Replika olarak adı geçen Çin malı taklit telefonların kullanımı gün geçtikçe 7'den 70'e artmakta.Evet kullanıcılar artıyor ama kaliteli ve kalitesiz ürünler piyasaya sürülüyor satıcı sattığı telefonun özelliğini dahi bilmiyor tek amaçları satıp kurtulmak bu işin ticaretini yapmak.Onların bu ticaret anlayışına karşı bizde bir destek sitesi kurduk artıkwww.replikam.net hizmetinizde her marka replika telefon alım satım tamir bakım rom yazılım tüm desteği sitemizde bulabilirsiniz ilginiz için teşekkür eder hepinizi giderek büyükmekte olan ailemizde görmek isteriz
B
10 yıl
Hepimiz Netliooz Ya Sen ?
www.netliooz.blogspot.com Netlemenin yeni adresi Haydi durma sende Netle !!!
B
10 yıl
Kazandıran uygulama Adwin
Selam arkadaslar asagidaki linkten uygulamayi indirin uygulamayi acinca davetlere gelip bu kodu 3FbG6itodh girin bedava mc donalds menu kazananin.

link:http://www.adwin.com.tr/ref.html?3FbG6itodh
B
10 yıl
Anket siteleri hakkında çok önemli
Merhaba arkadaşlar,
Geçen senelerde anket doldurma siteleri 5 10 soruluk anket yapar 0.10$falan verirlerdi ancak son zamanlarda benim gözlemlediğim kadarıyla toplamda 10 12 tane anket sitesini gözlemledim hepsinin ortalama anket sürei 15 20dakika ve ödül 3$ ila 5$ arası değişiyor ve bu anketler maile hergün geliyor insan şaşırıyor tabi hemen katılıyosun 5 10 soru cevaplıyorsun ondan sonra üzgünüz kriteriniz anketimize katılmaya yeterli değil hep aynı anketler geliyor her seferinde bilerek farklı kriter yazıyorum ancak hiçbi zaman ankete katılamıyorum bunlar öyle bi yöntem bulmuşlarki zaten anketi beleşe doldurtuyorlar para falanda verdikleri yok sizinde başınıza böyle birşey geldimi veya gerçekten 15 20dk anket doldurup 5dolar falan kazandınızmı okuyan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.