S

Teğmen
22 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Yeni eve İnternet tavsiyesi
Bir bilene sormadan bir şey yapmamak lazım diye düşünüyorum. Bir tavsiye verecek olan vardır sanırım.
Bir haftaya kadar ağabeyim evini değiştirecek. Yeni adreste İnternet altyapısı yok. Bir aya belki gelir demişler. Türk telekom ev İnternet taahhüdü devam ediyor.
Bu taahhüt iptal edilebilirmi? Ve daha önemlisi turkcell İnternet ve TV yayını paketi al diyen arkadaşları olmuş. Tavsiye edermisiniz? Yada daha iyi dediğiniz başka bir servis sağlayıcı var mıdır? Şimdiden teşekkürler
S
9 yıl
kredi yapılandırma nasıl olacak?
kasımda 165 bin konut kredisini 0,99 dan kullandım. 2355 civarı 120 ay ödemem var.malum faizlerde düşüş bekleniyor.hatta bugün 3 ay içinde konut kredisi oranlarının 0,70 civarına gelebileceği yazıyordu.
0,70 yada 0,75 de yapılandırmaya gidersem aylık ödemem ne kadar fark eder nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz? (evet sözelciyim )
birde kredi kullandığım banka dışında bir bankadan yapılandırırsam ekstra bir ödeme yapmam gerekir mi? dosya masrafı falan
S
9 yıl
Dsmart taahhüt iptali
Dsmart+smile adsl taahutum bitti. Ancak bir ay önce taahhüt verdiğim yan oda üyeliğim var. Müşteri hizmetleri Taahhüt başlayalı 1 ay oldu kapatırsanız yaklaşık 300 TL ödersiniz diyor üyeliğimi bitirirsem bu parayı ödemek zorundaymışım? Aslı varmı?
S
10 yıl
oyuncak araba
2 yaşındaki oğlum için 4 kapısı hatta mümkünse bagajı açılan oyuncak araba arıyorum ama bulamadım. bir link verebilecek çıkabilir mi?
S
10 yıl
okul için klavye mouse
kayınpederin okuluna 15 mouse 20 klavye lazım çok pahalı bir şey olmayacak sonuçta çocuklar iki günde hakkından geliyor + okulun maddi imkanları sınırlı. tavsiye edeceğiniz site varmı ve okul için olunca kdv indirimi oluyor mu?
S
10 yıl
görüntülü görüşme için tablet
sadece görüntülü görüşme amacıyla kullanılacak tablet ne tavsiye edersiniz?
S
10 yıl
32\u0027 ucuz full hd
Hediye olacak o yüzden ne kadar hesaplı o kadar iyi :)
1- 32'
2- full hd
3- mümkünse dahili uydu alıcı
4- şubatta tv ye taksit olayı sınırlanmadan
tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
11 yıl
excelde rastgele sayı dağıtma
yapmak istediğim ama beceremediğim a1 hücresine verdiğim değeri formül b1 c1 d1 hücrelerine rastgele dağıtacak yani bu üç hücredeki sayıların toplamı a1 e eşit olacak
S
11 yıl
lütfen acil cevap
dell inspiron n5110 bilgisayarda football managar 2013 kasmadan çalışırmı? cevap acil lütfen yardım
S
11 yıl
tablet için tavsiye lütfen
üst limit 450 tl. türkiye ırak veya abd den alma imkanım var. şarz süresi ilk kıstas. tablet tavsiyesi lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.