H

Onbaşı
31 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Wifi Direct gönderme hatası
Arkadaşlar bugün kardeşime bir kaç video göndermek istedim daha çabuk gönderilsin diye wifi direct açıp göndermeyi denedim cihazlar eşleşti ancak dosyalar gönderilmedi. Farklı marka oldukları için mi göndermedi? (benimkisi s6 , kardeşiminki g3)
Göndermeme sebepleri ne olabilir ?
H
8 yıl
EN İYİ NOTEBOOK
Arkadaşlar iyi bir notebook almayı kafaya koydum. Araştırırken 3 tanesi arasında kaldım
Asus X550JK XO012D
Dell İnspiron 7537 S51W81C
X550LN XO007D
Bunlardan sizce hangisini almalıyım? Bir de bunları internetten sipariş etmek istedim ancak net bir fiyata ulaşamadım. Çoğu sitede stok kalmamış. Fiyatları ve nereden alabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz ?
H
8 yıl
F-Secure Mobile Security
Arkadaşlar F-secureyi dün indirdim. Bu program virüslere karşı etkili mi? Tüm virüslere karşı koruma sağlıyor mu ? Memnun olmadığınız bir tarafı var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
H
8 yıl
s6 vs iphone 6 (virüs karşılaştırması )
arkadaşlar s6 almayı kararlaştırmıştım ki bugün bi arkadaşım " virüsler android tabanında yazıldığı için androidlere kolay virüs bulaşıyor, iphonelarda ise pek fazla virüs sorunu ile karşılaşılmıyor." dedi. bu konuda epey bi cahilim. gerçekten böyle bir şey var mı ?
bunun yanısıra Google Play Marketteki virüs programları çöpten başka bi şey değil ? telefonları virüsten koruyacak en iyi antivirüs programı hangisi ve kaç lira ? yardımcı olursanız sevinirim.
H
8 yıl
hafıza kartı sorunu
arkadaşlar hafıza kartımda bi sorun var. 3-4 tane telefona taktım hiçbiri hafıza kartını açmadı.bilgisayara taktım yine içindekilere ulaşamadım. biçimlendirilmesi gerekiyor. biçimlendirilmesi gerek ama içinde epey bi dosyam var. bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mı ?
H
8 yıl
KASKO
arkadaşlar hayırlısıyla bi tane galaxy s6 ve bi tane yeni laptop alcam. ortalık çakal dolduğu için sigorta-kasko falan yaptırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ? kaç liraya mal olur ? telefon için cepkask varmış, çalınma durumunda zararı karşılıyorlar mı ? çünkü cepkask hakkında epey bi şikayet var da. yardımcı olursanız sevinirim.
H
8 yıl
max. 1800 liraya telefon
Arkadaşlar açıkçası telefonlardan hiç anlamam. Şu an galaxy ace kullanmamdan da noob olduğum ortada. Bu yüzden size sorayım dedim.
1- Sağlam olacak, ikide bi elimden düşürüyorum çünkü. Ekran dayanıklılığı iyi bir telefon olmalı.
2- 4G desteklemeli
3- Isınma sorunu olmamalı
4- bataryası uzun süre dayanmalı
5- Hızlı olmalı, donmamalı.

Bu kriterlere uyan max 1800 liraya hangi telefonu önerirsiniz ? Kendi çapımda biraz araştırdım galiba lg g4 veya galaxy a7 iyi.
Bi de telefonun hızlı olması, çekirdek sayısına mı bağlı ?
H
9 yıl
Facebook Görüldü Yazısı
arkadaşlar eskiden facebookta mesajlaşırken görüldü yazısı çıkıyordu. şimdi ise bi türlü göremiyorum. facebook görüldü yazısını kaldırdı mı yoksa görüldü yazısının çıkması için bi ayar mı yapmam gerekiyor ?
H
9 yıl
OKEYİ ENGELLEME
Arkadaşlar laptopumu bazen kardeşim alıp kullanıyor ve hakkarim.net'ten okey indirip oynuyor. bu yüzden tarayıcıda sorunlar yaşıyorum (sayfa yönlendirmesi ve uzantılar gibi...) bilgisayara şifre koymadan oyuna girip oynamasını nasıl engelleyebilirim ?
H
9 yıl
SAYFA YÖNLENDİRMESİ
arkadaşlar son günlerde facebook hariç hangi siteye girdiysem hep
http://mostamazingwindowssoftware0.com/lp/25282/87/free/mpc
http://c9f8b3fb9ca9a5e3ee3f5d93369d90da.safedownloads1.com/flv-player/0851_adbr4/0851/?lg=tr&chnl=Voluum&dp=wAD4C15UCVS1AD9I0FOO7PME
gibi sitelere yönlendiriliyorum bu yazıyı yazarken bile 2-3 defa forumdonanımdan çıkıp bu sitelere girdi. 2 gündür beni resmen bilgisayardan soğuttu. YAC kullandım işe yaramadı, uzantılara bakıyom bi sorun yok. bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevinicem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.