O

Er
24 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Philips She9100 Kulaklici Kulaklık Yorum
Arkadaslar 30-40 tl kadar bir bütçem var bu kulaklığı da 25 lira gibi uygun bir fiyata buldum sizce nasıldır alınır mı? (Kulakici alacağım)
O
9 yıl
Üst Seviye Telefon Önerisi
Selamun Aleykum beyler. Şu anda s3 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum ticari kartla alacağım için %18 kdvyi eksik sayarak bana 1400 tl civarı gelecek bir telefon önerir misiniz benim aklımda m8 var ama siz ne dersiniz ?
O
9 yıl
Dsmarttan Digitürke Geçmeli Miyim?
Selamun aleykum arkadaşlar dsmart hd + dsmart net limitsiz 8mb interneti 70 tlye kullanıyorum. Digitürkten bir kampanya mesajı geldi digitürk+superonline+telefon 68 tl diyor sanırasam hd yapıncada +10 tl eklenecek ama zaten 22 tl telefon ödüyorum ekstradan olarak. sizce ne yapmalıyım superonline nasıldır digitürkün kanalları , hd kalitesi falan nasıldır acaba ? şimdiden teşekürler
O
9 yıl
Bilgisayarımın Kendiliğinden Ayarları Değişiyor
Selamun Aleykum beyler bilgisayarımda başlatma programları kendiliğinden kapanmaya başladı msconfigden açıp uygula deyip çıkıyorum ama bida girince kaydedilmemiş oluyor ne yapmam gerek?
O
11 yıl
Galaxy s3 için neohybrid
beyler galaxy s3 için spigen çerçevesi beyaz neohybrid modelinden arıyorum nerden bulabilirim.Şimdiden teşekürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.