S

Er
22 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Açıköğretim üniversitesi bilgisi olan yardım
Bu dönem iki yıllık sakarya üniversiteden mezun oldum. Daha diplomam çıkmadı ama. Askerlik tecilim 31.12.2019 da bitiyor. Ben şuan aöfe kaydolabiliyor miyim sınavsız bir şekilde ikinci üniversite olarak kaydolan yada bilgisi olan var mı?
S
6 yıl
SIFIRBİR 4.SEZON FİNALİ İZLEYEBİLCEĞİM ÜCRETSİZ SİTE?
Başlıkta ki gibi sıfır birin 4.sezon finalini izliyebilceğim site varsa yardımcı olur musunuz? Diğer bölümleri izledim sadece sezon finali için 15 tl vermek istemiyorum blutvye
S
6 yıl
DOLANDIRILDIM YARDIM
Sıcak fırsatlardan hediye çeki aldım parayı yolladıktan sonra adam beni engelledi adamın telefon numarası hesap bilgileri var bankayı aradım kişisel bilgilerini vermedi bu bilgilerle adamın kim olduğunu nasıl öğrenirim?
S
7 yıl
MOTORSİKLET KİLİT ÖNERİSİ LÜTFEN ACİL..
Motoruma yarın kavuşuyorum r125. Bahçenin duvarına kilitlicem motor bahçesinin dışında olucak 200-250 tl sağlam kilit varmı?
S
7 yıl
YAMAHA MOTORDAN ANLAYAN ACİL
Yarın seyrantepede yamaha r125 bakıcam motordan anlayan ustam yok tanıdığım yok yardımcı olabilcek olan varmı?
S
7 yıl
HONDA CBR 250 ?
Honda cbr 250 almayı düşünüyorum ama bu kasaları garip geliyor 2012 kasayla 2013 kasası aynımı ?
S
11 yıl
2.EL GALAXY S3 MÜ ALİM YOKSA GENERAL MOBİLE DİSCOVERY Mİ ?
2.EL GALAXY S3 MÜ ALİM YOKSA GENERAL MOBİLE DİSCOVERY Mİ. Kimse 200-300 daha koy sıfır s3 al demesin bütçem bu kadar öğrenciyim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.