N

Binbaşı
30 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
Şifrenizi Kimseyle paylaşmayın!
Geçenlerden böyle bir konu vardı! bir link ile beraber bulan gören var mı?
N
6 yıl
30 Bin Bütçe ile Alına bilecek araçlar.
Bu ay sonunda 30 Bin tl bütçe ile alınacak bir araç arıyoruz arkadaşlar. Araç tek kapı olabilir. Aklımızda 1-2 seçenek var. Bunlardan biri 2005 2006 Opel OPC olarak adlandırılan tek kapı Astralar. Bir diğeri Mitsubishi colt tarzı bir araba. Hasar kayıtsız olmasını elbette arzu ederiz lakin hasar kaydı şaselerde sorun yoksa bizim içinde sorun değil. Boya takıntımızda yok. Lakin değişeni ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Aracı kullanacak kişi biraz genö sayılır 25 yaşlarında bu yüzden biraz ilgi çeken bir otomobil arıyoruz. Bu konuda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
N
7 yıl
Avukat var mı aramızda? Bu Gasp mıdır sizce?
Olayı kısaca özetlemek gerekirse akşam 21:30 sularında 3 kişinin bulunduğu bir çardağın yanından geçiyordum. Yanlarına gelmem için el işareti yapıldı yaşları ufak olduğundan sorun cıkmaz diyerek yanlarına gidip çardağa oturdum. Ne bakıyorsun artiz artiz diyerek aralarında ki yaşı büyük olanın terslemelerine maruz kaldım bu sırada cebimden telefonumu cıkararak 155 polis imdatı aramak istedim bunuda şahıslara beyan ettim. bu sırada yaşı büyük olan ver onu bana diyerek arka cebinden sustalı olarak tabir edilen bıcak cıkardı ve burnumun üstüne kafa darbeleri vurmaya başladı. bu sırada ben telefonu vermek istemedim ama mücadele sırasında telefon yere düştü. bu sırada yanında bulunan 2 şahıs abi gidelim tarzında soylemler de bulundu bana herhangibi bir fiziki müdalede bulunmadılar lakin fiziki müdahalede bulunana da engel olmadılar. bu sırada şahıslar burnumun aşırı kanamasından korktuklarından ve herhangibi bir karşı koyma durumu olmadığından kaçtılar. lakin şahıslar kaçtıktan sonra telefonumu aramaya başladım polisi arayıp haber verebilmek için telefonum yoktu. en yakındaki insanlardan yardım isteyerek 155 i aradım.
durumu polislere bildirdikten ortalama 20 dak sonra olay yerine geri döndüğümüzde beni darp eden şahsı ve diğer şahsı orada yakaladılar. tek şahıs ne yazık ki yoktu. Karakola gidip ifademi verdim. Şikayetçi oldum Gasp ve yağmadan bir dosya açtılar. ben yanındaki 2 şahısdan bana müdale etmedikleri için şikayetçi olmadım ama beni darp eden şahıstan şikayetçi oldum. Hastane den burnum için rapor alıp götürdüm. İşin ilginç yanı telefonum 1 gün sonra bulundu denilerek bana teslim edildi. Lakin içinde sim kartım yoktu. iphone marka olan telefonumun düşerek simkartının çıkması imkansız. aynı zamanda olayın yaşandığı gece çok sağanak bir yağmur yağdı. Bulan kişilerin kimler olduğunu bilmiyorum ama telefonumun saat 13:00 sularında bahsi geçen yerde bulunduğu bana söylendi. olay yaşanırken telefonum yere düşünce 155 imdat hattı 36 saniye süre ile bizi dinlemiş. Şimdi sizce bu bir gasp mıdır. Böyle bir durum karşısında ne yapılmalıdır. Sanırım Bahsi geçen şahıs mahkemeye cıkarıldı ama sonucu ne oldu bilmiyorum. Olay cumartesi akşamı gerçekleşmiş olur söz konusu şahıs pazartesi mahkemeye çıkarılmıştır. Malum referandum yüzünden.
N
7 yıl
DIT DIT Fon müzigi.
arkadaşlar şu fon müziginin adı tam olarak nedir.https://www.youtube.com/watch?v=IcbbIpruo84&feature=youtu.be bilen varmı?
N
8 yıl
2. El alırken Bütçe Nasıl Ayarlanmalıdır.
Bugün yarın 2001 Model 106 quicksilver almayı kafaya koydum. Değişensiz sadece sol arka çamurluk boyalı motor %86 da. Toplam bütçe 17,500 Bin tl. Aracı 16 bin 15,500 Bin tl arasında almayı planlıyorum. 1,5 Bin alım sonrası bakımlar için yeterli bir bütçemidir? yoksa bütçeyi biraz daha yukarıyamı cıkarmalıyım. Sizler 2. el araç aldıgınızda alım somrası tahmini ne kadarlık bir harcama yaptınız acaba.
N
8 yıl
Far bulamama sorunsalı
arkadaşlar 106 quick 2000 arabama inpro1 far yada krom junyan far arıyorum. ebay başta olmak üzere alibaba felan aradım taradım bulamadım. bu konu hakkında bana yardım edebilecek link atabilecek arkadaş varmı? far zemininin krom olması çok önemli arkadaşlar. resim temsilidir.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
İcra Hukukundan Anlayan Maaş Haczi konusunda yardım edebilir mi?
İşim dolayısıyla (Ticaret) 3 yıl gibi bir süre yurt dışında bulunmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında Türkiye' de aktif olarak kullandığım kredi kartlarımın ödemelerini yapamadım. Türkiye dönüşü sonrası 6 ay sonrası aniden maaşımın 1/4 oranında hacze uğradığını gördüm. Biraz araştırma yapınca. X Y ve z bankalarına sırasıyla 1.100 TL, 900 TL, 875 TL, olan borçlarımın yine sırasıyla 3.200 TL, 2.900 TL, 1,700 TL olarak haciz işlemleri ile sıraya girdiğini görmekteyim. Maaşım şu anda 3.000 TL civarlarında. Ödeme yapmayı kabul edeceğim ama bu kadar cok faiz ile ödeme yapmak istemiyorum.
Bir avukat arkadaşımın tavsiyesi üzerine maaşıma kendim haciz koydura bileceğimi öğrendim. Böylelikle bu meblağlar için pazarlık gücümün olacağından bahsetti. Bende bu tavsiye üzerine SGK pirimlerimin ödendiği şirketi çalıştığım işletmeden rica ederek değiştirmelerini talep ettim. Bu ayın 20 sinde SGK pirimlerimin ödendiği ve mmaşı alacağım şirket değişecek. Bu zaman zarfında kendi maaşımı anlaşmalı olarak haciz edilmesi için babama bir senet verip hacizi sağlamak istiyorum. Böylelikle ödemeler konusunda pazarlık yapa bilmek bu yüksek faizli bedelleri ödemek istemiyorum. Böyle bir çıkış yolu mümkünmüdür? Mümkün ise nasıl bir yol izlemeliyim? yardımlarınız için teşekkürler.
N
9 yıl
Araç Hakkında Bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-3.sahibinden-orjinal-83binde-sunroofu-quik-228622640/detay

Bayram sonrası almayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı acaba? Telefon konusmamızdan evelliyatı hakkında pek bir bilgi alamadım. sorgulama temiz gözüküyor ama malum...
N
9 yıl
Reklam Virüsü
Şu reklam virüsü hakkında bilgisi olan varmı. Bir türlü silemedim. Chorem da explorer da firefoxta hepsinde var. Yok win7 sisteminize virüs bulaştı cart curt diye bir sürü sekme açıyor kendiliğinden. Avast yüklü malware yüklü hepsi güncel. ama yok engelleyemiyorlar format atmakta istemiyorum varsa bir çıkar yolu yardım edebilirseniz cok sevinirim.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
farklı bir bilgisayarda usb ye işletim sistemi Kurmak.
elimde bir laptop var ama işletim sistemi win7 kullanıma da biraz kısıtlı. Bu sorunu aşabilmek için usb diskime windows xp kurmak istiyorum engelsiz olarak kullana bilmek için. şimdi elimde xp nin .iso su var. elimde ki win 7 kullanıma kısıtlı olduğu için xp yi usb diske başka bir bilgisayarda kurup laptop umda kullanmak istiyorum. açılışta usb boot yapıpı sorunsuz bir şekilde xp yi kullana bilirmiyim. ve belirttiğim gibi başka bir bilgisayarda usb ye işletim sistemini nasıl yükleye bilirim. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.