C

Yüzbaşı
20 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
WvW Rankings
Hakettiǧimiz üzere Seaferer's Rest olarak yeniden liderlik koltuǧuna oturduk. https://leaderboards.guildwars2.com/en/eu/wvw
C
10 yıl
1.Geleneksel DH etkinlikleri ve Guild
< Resime gitmek için tıklayın >
Abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım 1.geleneksel DH Guild Wars 2 etkinlikerini sizlere sunuyorum:
DH olarak çok az sayıdayız biliyorum ancak oyun içerisinde bir partiyi bile doldursak yapabileceǧimiz çok şey var.
DH için bir guild kuralım diyoruz. Server farketmezsizin ortak bir guild. Etkinlikler sırasında başka sunucuları ziyaret ederiz o sorun olmaz. Hatta büyük çoǧunluk Gandarada olduǧu için benim gibi başka serverda olanlar ziyaretçi olarak gelebilir. Şimdi bu guild işi herkesin ana guildi olmayacak, yan guild olacak. Biz burada etkinlik günü ve saatini paylaşacağız diyelim, siz de başlamaya yarım saat kalınca guildi aktif edeceksiniz ortak chattan takılacağız.
Nasıl mı takılacağız? Örneğin oyuna yeni başlamış 80olmuş ancak henüz exotic setini tamamlayamamış olan arkadaşlarımız için Dungeonlara gireceğiz. Ascended setini yapmak isteyen ya da geliştirmek isteyen arkadaşlar için Fractallara takılacağız. Legendary mi istiyorsunuz? Karmanızı farmladınız mı? Obsidian Sharda mı ihtiyacınız var? Balthazar yapılan bir server bulup parti olarak oraya gideceǧiz. World Bossların peşinde koşacağız. Eǧer aynı guildde sizinle aynı serverda olanlar varsa onlarla WvWde Roaming yapabilirsiniz. Oyunda herhangi bir zaman guild içinden birini görüp muhabbet edebilir, bilmediklerinizu öǧrenebilirsiniz. Ya da isterseniz Haritayı %100 yapmak için beraber çalışabilirsiniz. Bu yazdıklarım günün her saati yapılabilir. Herkesin söz sahibi olduǧu küçük, sıcak, samimi bir ortam oluşturalım diyorum. Başlangıçta Skype kullanabiliriz ya da oyun içinden yazmak isteyen oradan yazar, eǧer kalabalıklaşır da Guild Mission falan yapacak duruma gelirsek bakarsınız ts bile alabiliriz. Umarım bir kaç kişi bu yazıyı görür.

1.Etkinlik 22 Haziran Pazar Günü Saat 21.00
Fractal etkinliği
C
10 yıl
Efsane Commander Kid Inkk(11 video)
Arkadaşlar youtube üzerinde bulabildiğim bütün videolarının linklerini ekledim. Umarım eğlenirsiniz.

Belki izlemeyen vardır. İftiharla sunarım serverımızın delisi:
http://youtu.be/tX6-gZw2tog


Kısa ama komik iki video daha
http://youtu.be/-J2Eqtk-48g
http://youtu.be/qY9wHqlPpb8

İşini düzgün yaptığı normal bir video şaşırdım ki bağırmıyor
http://youtu.be/q9bsqSSNPh0

Uzun ama benim çok eğlenerek izlediğim bir video süre geçtikçe daha da güzelleşiyor
http://youtu.be/1qjXvGd9goI

2dakikalık başarılı ve bir o kadar da gürültülü bir savunma
http://youtu.be/0iP4fNIRHOs

Kid Inkk gene ilginç hallerinden birinde
http://youtu.be/gAaXFlME888

Boşuna oyunun en çok gürültü yapan Commanderı olarak anılmıyor
http://youtu.be/3bOdXhIQCgw

Kalitesi düşük olan 2 video daha
http://youtu.be/-hEshuGYmNQ
http://youtu.be/D6JDKhZ3t9Y

2Dakika boyunca nasıl susmadan duruyor?
http://youtu.be/GVtYeMASqU8


Arkadaşlar eğer bildiğiniz başka videoları varsa hepsini burada toplayalım diyorum.
C
10 yıl
HDD ile ilgili sorum
Merhabalar öncelikle. Yakın zamanda 1TB bir HDD almış bulunmaktayım. Ben bunu gayet normal kullanıyorum işte gerek müzik gerek film gerek resim atıyorum içine o açıdan çok kullanışlı oluyor. Benim merak ettiğim şey ise acaba bir ihtimal içine oyun kurulabilir mi? Örneğin steamde yer sıkıntısından dolayı indiremediğim oyunları buraya kurabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
C
10 yıl
İlk Defa Horde
Arkadaşlar şimdiye kadar hep Alliance oynadım artık Horde oynamayı düşünüyorum hazır yaz da geliyorken başlayayım diyorum lakin Realm seçme konusunda biraz tereddüte düştüm. İnternetten Realm popülasyonlarını veren sitelerden baktım ancak bir de size sormak istedim. Öncelikle PvP, Rp ya da PvE olması farketmez. Ally ve horde sayısı dengeli olsun istiyorum. Community doğru düzgün olsun istiyorum. Canlı olsun yani Realm. Bir de oyuna girerken 1 saat sıra bekletmesin. Eğer bu tarz bir Realm biliyorsanız veya böyle bir Realmde oynuyorsanız beni bilgilerdirebilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi günler.
C
10 yıl
Ölü Forum
Ölü burası ölü resmen ölü satılık ilanı basmış gidin ikinci el kısmına nedir bu ya?
C
10 yıl
League Replays
Beyler bu legal mi yoksa illegal mi bir süre önce kullanıyordum da tekrar kurasım geldi.
http://www.leaguereplays.com/
C
10 yıl
Nikasaur
Minik Nikamızı hala özleyen var mı benim gibi? Dün gece rüyama bile girdi teemo şapkasıyla. :/
C
10 yıl
X-Men
Arkadaşlar ben Marvel filmlerinin hayranı olarak bu seriyi en başından başlayarak okumak istiyorum, çocukluğumda çizgi filmlerine bayılırdım. Satın alabileceğim veya internetten okuyabileceğim bir yer arıyorum. Türkçe olup olmaması önemli değil.
C
10 yıl
X-Men
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çocukluğumda izlediğim X men çizgi filmlerini tekrar izlemek istiyordum. En başından başlayarak. Ancak internette birazcık baktım düzgün bir site bulamadım. Yenileri buldum sadece. 90larda yapılanları arıyorum arkadaşlar. Türkçe alt yazı olup olmaması hiç önemli değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.