C

Yüzbaşı
14 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Masaya 1-2 cm varken bile algılama sorunu (Aşırı Hassaslık)
İyi günler everest sm-613 marka mouse elime geçti şuan mouse ' a para verecek durumda olmadığımdan bunu kullanmam gerekiyor ama genelde oyun oynadığım için bu sorun büyük sıkıntı oluyor aşırı hassas mouse yani masaya tam değdirmeden bile algılıyor mesela mouse u sağa çekiyorum , biraz daha sağa çekmek için masada yer olmadığından hafif havaya kaldırıp sola çekip sonra masaya koyup tekrar sağa çekersiniz ya işte o aradaki sola çekmeyi bile algılıyor o yüzden mouse geri sola gidiyor nasıl çözerim sorunu umarım anlatabilmişimdir ?
C
7 yıl
Güncelleme Hatası \"Eksik dosya ayrıcalıkları\"
Ne denediysem olmadı güncellemiyor oyunu steam bu hatayı alıyorum nedir çözümü varmı bilen ?
Yapılanlar >>
-Dosyaların bütünlüğünü doğrula
-İndirme önbelleğini temizle
-İndirme bölgesini değiştir
-Steam betaya katıl
-Steami tekrar kur
-appcache klasörünün içindekileri sil(silmiyor yönetici izni istiyor zaten meselede bu yönetici izni olayıyla alakalı büyük ihtimal)
-kullanıcı hesabı denetimini kapat
-kütüphane klasörünü onar
-Bilgisayarı yeniden başlat.

Birtek oyunu silip tekrar kurmadım onuda yapmak istemiyorum başka çözüm kalmazsa yapacağım.
C
7 yıl
\"Partideki birisi şuanda başka bir oyunda\" hatası
Beyler yardım ya oyun bul diyorum bulmaya başlıyor yaklaşık 30 saniye sonra iptal etmişim gibi oyun bulmayı bırakıyor tekrar oyun bul diyincede hata çıkıyor "Oyun başlatılamıyor partidekilerden birisi şuanda başka bir oyunda" diyor tek giriyorum oyundanda çıkmadım niye böyle diyor varmı bilen çözemedim oyunu kapatıp açıyorum aynı hala ?
C
7 yıl
Camtasia 9 Hızlandırılmış video çıktısında ses var görüntü siyah Yardım
Merhaba camtasia 9 programında videoyu 10x hızlandırıp 40 dklık videoyu 4 dk lık video ya çeviriyorum, birde şarkı ekliyorum render işlemi bitiyor çıktıyı açıyorum ama videoda görüntü simsiyah sadece eklediğim şarkıyı duyabiliyorum nedir problem acaba ? Aynı videoyu hızlandırmadan render ladığımda problem çıkmıyor video görünüyor yardım ederseniz sevinirim.
C
7 yıl
Hesabını kalıcı olarak askıya alındı-- Yardım lütfen
Merhaba az önce giriş yapmaya çalıştığım hesabımın kalıcı olarak askıya alındığını gördüm varmı böyle başına gelen arkadaşlar. Banlık hiçbir durumum yok zaten 1 aydır felan oynamamıştım yani sohbet banından başka bir geçmişide yok hesabın ne olduda bunlar kalıcı askıya aldı abim öğretmen oda oynuyor onunkide askıya alınmış varmıdır sebebini bilen yardımcı olun lütfen.
C
8 yıl
Sevincimi paylaşın lütfen buyrun içeri
C
8 yıl
Chat banı sonrası hediye gelmeme süresi
Beyler yaklaşık 2 ay önce 10 küsür maçlık chat banı yemiştim ceza bittikten sonra ne sandık ne anahtar bir şey düşmüyordu ticket attım belli bir süre davranışlarım takip ediliyormuş duruma göre yeniden hediye kazanabilecek mişim ama 2 ay geçti üzerinden hala aynı şey yazıyor ve hediye gelmiyor halen abi 2 ay oldu ya fazla önemsemiyordum ama şimdi 6. ve 7. seviye ustalıklar gelince onlarda hextech zanatkarlığına bağlı çalışıyor yani sistem geldikten sonra 4-5 maçtır "s" notu alıyorum ama hediye gelmiyor hala bu süreç ne kadar sürecek daha ya bu durumu yaşayan varmı başka ?
C
8 yıl
Bilgisayarda çekilen videonun boyutu küçültme ?
Merhaba arkadaşlar bandicam full sürümüyle 20 dklık bir video çektim boyutu 3 gb gibi birşey oldu, virtualdub programını kullanarak boyut küçültme işlemini biliyordum yaptım 1 gb a düştü, handbreak programınıda kullandım en son 700 mb oldu ama youtube a yüklemek için bu bile yüksek bi rakam millet 3.5gb lık videoları 30 mb a düşürüyor ne yapmam lazım benimde o denli küçültmem için ?
C
8 yıl
Mortal Kombat X gelin dövüşelim
İnternetim yavaş olunca online da rakip bulamıyorum sorun oluyor rooms kısmında da bulamıyorum yani türkiyeden adamlar lazım oynayan arkadaşlar ekleyin beraber oynayalım gerçekten çok isterim beraber oynamak :) steam linkim imzada mevcut
Crossslive
C
8 yıl
Mortal Kombat X gelinde dövüşelim
İnternetim yavaş olunca online da rakip bulamıyorum sorun oluyor rooms kısmında da bulamıyorum yani türkiyeden adamlar lazım oynayan arkadaşlar ekleyin beraber oynayalım gerçekten çok isterim beraber oynamak :) steam linkim imzada mevcut
Crossslive
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.