-

Yüzbaşı
09 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
359887 Gün Cezalı
356368 gün 19 dk.
Gönderiler Hakkında
-
10 yıl
bu yazı tüpinin aynısını yapabilecek bi babayiğit yok mu?:D
arkadaşlar aynı bu yazı tipi olacak ve şu yazılacak
O kadar kolay değil

burun yazı tipi örnek
< Resime gitmek için tıklayın >
400e 150 felan yaparsanız iyi olur şimdiden teşekkür ederim
-
10 yıl
size bir soru
bir futbol topuna 70 km hız ile vurursak top 120 gr
kaç metre ileriye gider bilene ödülüm var
-
10 yıl
hahaha çok güldüm :) ) )
5 kere denedim ne çöp forum la
neyse
< Resime gitmek için tıklayın >
-
10 yıl
konu açayımda keyfim yerine gelsin :DDDDD
Bir gün İngiliz, Fransız ve Temel aynı uçağa binmişler. Temel : – Yine mi siz lan, demis :)
- Temel 60 katlı bir gökdelenden aşağıya düşmüş. 50-40-20-10-5-4-3-2 derken 1.kata geldiğinde aklından şu geçmiş : – Allahım sana şükürler olsun. Bu kata kadar ölmeden geldiysem zaten 1.kattan düşsemde ölmem :)
- Adamın biri Temel’ e sormuş :
- Siz Karadenizliler, niye her soruya soruyla karşılık veriyorsunuz? Temel cevap vermiş :
- Ula, Niye soraysun? :)
- Kaçan bir hırsızı yakalamak için bütün karadeniz emniyeti seferber olmuş. Hırsızın 2 profil 1 adette vesikalık resmi dağıtılmış. İki gün sonra Samsun emniyetinden mail gelmiş, “Hırsızlardan 2 tanesini yakaladık,1 tanesinide yakalamak üzereyiz” :)
- Çocuğun biri sürekli sınıfın penceresinden başını sarkıtarak derslere katılıyormuş..Öğretmeni bi gün sormuş..Evladım neden pencereden bakarak dersleri dinliyorsun demiş..Çocuk da Örtmenim ben okulu dışardan veriyorum demiş..
- Temel bir gün Fadimeye Bu gece evinde kimse olmayacağını söylemiş..Fadime Gece gitmiş zili çalmış çalmış kimse kapıyı açmamış..
- Temel birgün yolda gidiyormuş. Ayağı bir şişeya takılmış ve şişeden bir cin çıkmış. Cin ” Dile benden ne dilersen! ” demiş. Temel’ de : -Özür dileyrum daa demuş :)
- Temel’ e içinde Bukalemun kelimesi geçen bir cümle kurmasını söylemişler. Temel’ in cevabı :
- “Ula ha bukalemun purada ne işi vardur” olmuş :)

oh şimdi rahatladım
-
10 yıl
Bir gün Ali\u0027ye öğretmeni performans ödevi vermiş.
Bir gün Ali'ye öğretmeni performans ödevi vermiş.Konu uzunluk ölçüleriymiş.Ali ölçüleri araştırmış ve bulmuş. Milimetre, santimetre, metre, dekametre, desimetre, hektometre, ve kilometre.Bunlar uzunluk ölçüleriymiş.Ali hepsine bir örnek vermiş.Cm ile kalemin uzunluğunu, km ile arabanın gittiği yolu, metre ile masanın boyunu ölçeriz.Ertesi gün Ali ödevini teslim etmiş.Öğretmeni çok beğenmiş...
-
10 yıl
Küfe :DDDDDDDDDD
Küfeyi Atma Çin'in kırsal kesiminde yaşam savaşı veren bir aile vardı. Dede, baba, anne ve çocuktan oluşan bu aile oldukça sıkıntı çekiyordu.

Bir gün baba, yılların verdiği yorgunlukla bir köşede oturmaktan başka işe yaramayan dedeyi, pazar küfesine koyarak nehre doğru yola çıktı. Nehrin kenarında arkadaşlarıyla oynayan çocuk, babasına ne yaptığı sordu.

Baba "Büyük babanın bize yük olmaktan başka yaptığı bir şey yok. Onu bu küfe ile beraber nehre atmaya karar verdim" dedi.

Çocuk heyecanlanarak atıldı. "Aman baba, küfeyi atma. Çünkü bir gün gelip sen de yaşlandığında o küfe bana lazım olacak"
-
10 yıl
ohaaa çüşşşşşşş bu ne lan vay beee
-
10 yıl
zıhahhahhahhah
-
10 yıl
Gtx 760 msı kararsız kaldım yine help
arkadaşlar asus ile msı arasında kaldıydım sonra msı almaya karar verdim youtube da oynanış videolarını geziyorum bi baktım mini modeli çıkmış 15 20 fps felan fark atıyor
benim
işlemci fx6300
ram 8 gb


işte bu ekran kartları arasında kaldım
http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html#ozellikler

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-gaming-itx-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html#yorumlar

yorumlara felanda baktım gayet memnunlar siz ne düşünüyonuz bu konuda ben ekran kartını bi kere alcam sağlam almak istiyorum yani
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar kullanan varsa aydınlatırsa çok makbule geçer

birde buyrun sözünü ettiğim video
Videoyu izlemek için tıklayınız
-
10 yıl
hahhahhah ulann hahhahhahah
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.