A

Yüzbaşı
06 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Survival Oyun Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.H1z1 tarzı bi oyun arıyorum ama pek sarmadı.Böyle ev yapabileceğimiz silahlı h1z1e benzeyen bi oyun arıyorum .Rust aldım sevmedim hiç.Şimdiden Teşekkür ederim
A
8 yıl
Gta 5 Online Arkadaşlar
Oyunu yeni aldım sayılır 23 yasındayım yardımcı olabilecek beraber oynamak isteyenler ekleyebilir.
Rockstar Nick: Coldrazee
TeamSpeak Mevcut mesaj atarak adresi alabilirsiniz.

Steam:http://steamcommunity.com/id/allu10

Lütfen 18 yaş altı eklemesin.
A
8 yıl
GTA 5 Ban yedim ??
Merhaba arkadaşlar.2-3 gün önce forumdan bi arkadaştan 2ci el GTA 5 aldım yani online oynanmış hesap.Oyunun indirmesini bi kaç gün sonra yapabildim yani dün gece bitti.3-4 Saat oynadım ve yattım.Az önce girmeye çalıştığımda 2017nin 9cu ayına kadar ban yediğimi göördüm.Sebep hakkında hiç bir bilgim yok.Mail aşağıda.Neden ban yedigimi söyleyebilir misiniz.



Rockstar Games Social Club 2016-12-10 02:56


"
Hi ---****,

This is a message from Rockstar Games. Your account was used in violation of our Terms of Service and/or EULA, found here:

http://www.rockstargames.com/legal

http://www.rockstargames.com/eula

As a result, your account has been suspended from playing GTA Online on PC for 30 days. In addition to being suspended, all GTA Online characters, progress and inventory on PC will be reset.

All GTA Online suspension, banning, and character reset decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please seehttps://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/229514247.

Please note that this is a no-reply email address.

Rockstar Games
"
A
9 yıl
PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler
03.11.2015 Güncelleme


Konunun tamamını sildim kısaca pcdepodan başıma gelenleri yeni gelen arkadaşlar için özetliyim.
Ayın 13unde 60132 sipariş no ile sipariş verdim 27'sine kadar oyaladılar ve kargolanmadı.27sinden beri kesinlikle ulaşamadık.Firma battı yada herneyse sonuç olarak adamlarda piyasada yok bilgisayarlarda telefonlarda.Ayrıca ortalıkta mağdur sayısı 400 falan diye duyumlar geliyo.Kesinlikle yanlış.Burda bile rahat 400 kişinin çıkacagına eminim.Bu foruma uye olmayanlardan magdur olanlarda var hala hiç bişeyden haberi olmayanlarda var diger forumlar ve facebook gruplarında olanlarda var.Mağdur sayısı kesinlikle çok fazla.

Bugün İş bankasına Ödeme İtiraz Dilekçesi gönderdim.Sonuçlarını yine buraya yazarım.

Gelelim bu konudaki ve Facebook gruplarındaki durumlara.Öncelikle şunu kesinlikle belirtiyim gerek bu konuda olsun gerekse o gruplarda olsun ulaşmaya çalıştığımız malum firma elemanları cirit atıyor.Yani bu adamlar aranızda bunlarıda okuyor.Bunu görmek çok basit.Artık ben Sinan'ı aradım söyle dedi böyle paramı aldım diyenlere ben inanmıyorum sizinde inanmanızı tavsiye etmiyorum.Dün burda mağdurum diyenler yada diğerleri bi şekilde bu adamın numarasını bulup görüştüğünü söylüyor , diğer vatandaş cıkıyo bu sefer ortaya o da diyoki bende arayıp görüştüm ve bana bu şekilde kimseyle görüşmedigini söyledi diyor ve para falan almadım diyor.Ben bu konulara pek fazla kafa yormuyorum kısacası kanıt olmadan sözlü açıklamalara inanmamanızı rica ediyorum.Yani burda demek istediğim sizin artık firmadan bi beklentiniz yok ve olmamalıda, işiniz artık resmi kurumlarla ve bankalarınızla.Size bekleyin adamlar parayı ödeyecek diyenlere inanmamanızı tavsiye ediyorum.Ödeyeceksede sen yinede başvurunu yap kardeşim bekleme yani hakkını ara.

Ve gelelim bu olaydan kendine pay çıkarmaya çalışanlara ve de insanlıktan nasibini alamamış dalga geçen trollere.
Birincisi siz bu kadar insanı beleşcilikle suclayamazsınız.Neden ? Örnek vereyim karşınızda 2 tane yılların tecrubesi ve güvenilir dukkan var ve sen A ürününü alacaksın.1ci dukkan kampanyayla bu urunu 1e satarken 2ci dukkan 1.5 liraya satıyosa ve sen gidip 2cisinden alıyosan kusura bakma ama bu senin beyninle alakalıdır.Yani benim anlatmak istediğim; insanlara bi fırsat verilmiş ve insanlarda bunu kullanmak istemiş olay bundan ibaret.Yani sizin dalga geçtiginiz gibi bi beleşcilik yok ortada.Bu devirde kim kime beleş bişey veriyomuş :) Bu beleş olayıyla ilgili cuk oturacak bi laf var ama ban riski alamam su durumda yoksa size güzelce oturtturmayıda bilirdim.

İkincisi burdaki insanların hepsi kampanya için sipariş vermedi.Şahsen ben piyasa fiyatından 50 TL dusuğe sipariş verdim eğer 50 TL beleşcilige fırsatcılıga giriyosa diyecek bişey yok size.Amacım hızlı bi şekilde gelmesiydi ama olmadı.Yani burdakilerin bi çoğu kampanyadan çok güvenilir olduğundan aldı.Şimdi biz size söyledik defalarca diyenlere gelelim.Abi kandırmayın kendinizi bundan 1 ay önce pcdepo gibi bi firma yoktu Türkiyede.Konuyu ilk açtığımızdada bizi aşağılayıp firmanın kesinlikle böyle yapmıycağını söyleyip bize inanmıyodunuz.Şimdi olay beleşcilige fırsatçılığa döndü tabi .Burdaki herkes orda ne fiyat yazıldıysa onu ödedi.Hakim savcı avukat yada baban yaşındayım diyip artislik yapanlar falan var kusura bakma ama istersen dedem yaşında ol.Sen o yaşa o makama gelip bana destek olcağın yerde köstek olup dalga geçmeye çalışıyosan istersen dedem yaşında ol adam olamadıktan sonra farketmez.Bu gibi insanlara aldırış etmemenizi tavsiye ediyorum.Son olarak sunuda ekleyeyim tabikide bişeyler bilip adam gibi uyaranlar olmuştur illaki olaylar hiç başlamadan önce.Ama en basitinden benim hiç haberim olmadı.Bu insanlara teşekkür ediyorum.Bu trolluk yapanlarda yaptıklarının karşılıgını alacaklarından suphe etmesinler.Ayıptır .Biz düştük insallah sizde dusersiniz demiyorum ama umarım bigun bu insanları anlarsınız o zaman görursunuz o cocuk bezlerini kime tutuyolar ;)

Gelelim yapacaklarımıza ;


Kredi Kartıyla Alanların Yapması Gerekenler ve önemli durumlar:
1)İlk önce bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp şu tarihte ödeme yaptığınızı ve ürününüzün gelmediğini ve de malum firmaya ulaşamadığınızı belirtip ne yapmanız gerektiğini sorun.Onlar sizden ilk adım olarak dilekçe isteyecekler.(İş bankası bu tip durumlar için hazır form mevcut hepsini aşağı ekleyeceğim)
2)Dilekçenizi anlaşılır bi şekilde , bütün bilgileri kapsayacak bir biçimde yazın ve bankanın size vermiş olduğu fax numarasına gönderin.
3)İşinizi hızlandırmak amacıyla kesinlikle bankaya yalan söylemeyin.Ne olduysa aynısını belirtin.
4) Ben bunları beceremem diyenler en basitinden şubeye gidip derdini anlatabilir.
5)Kesinlikle sipariş verdiğinize dair elinizde belge olsun .Yoksa pcdepo.com'a girip siparişinizin durumunu SS alın.Banka sizden bunu isteyebilir.
6)Bankalar size bu parayı iade etmek zorunda kesinlikle hakkınızı arayın.(Bildiğim kadarıyla bu şekilde olması lazım)


Havale-Eft ile alanların yapması gerekenler ve önemli durumlar-tavsiyeler:
Öncelikle bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağımı ve daha sonra araştırıp burayı güncelleyeceğimi belirteyim.

1)Kesinlikle siparişinizin/sipariş durumunuzun pcdepo.com'dan SS'sini alın.Hatta malum firma ile mailleştiyseniz onlarıda belgeleyin hazır olsun.Yani elinizde ne kadar çok kanıt olursa işiniz o kadar kolay olur.
2)Ödeme yaptığınıza dair dekont-fiş işinize çok yarayacaktır.
3)Bu belgelerle Tüketici Hakem Heyetlerine ve savcılığa başvuru yapın.
4)Bu konudaki ve Facebook gruplarındaki asılsız bilgilere kulak asmayın başvurularınızı gecikmeden yapın.

Önemli NOTLAR
Bi sorununuz yada yardımcı olabilcegim bişey varsa mutlaka mesaj atın.Eğer eklemem gereken bişeyi atladıysam onuda belirtinki herkes durumun farkında olsun.
Tekrar söylüyorum onla gorustum bunla gorustum ama numara veremem diyenlere inanmayın ya trolldur yada onların adamıdır.Heleki bu sekilde acıklama yapıp bekleyin savcılıga gitmeyin diyenlere kesinlikle inanmayın.Tekrar tekrar belirteyim arkadaşlar bekleyecek bi durum kalmadı en kısa zamanda biyerlere başvurunuzu yapıp hakkınızı arayın.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar iş yorgunluğuyla..Yukarda belirttiğim gibi güncelleme yapacağım.Unuttuklarım yada eklemem gerekenler varsa mutlaka belirtin.Ayrıca sipariş numarası 67000'den sonra olanlar mesaj yoluyla bana ulaştırırsa çok iyi olur.
Yardımcı olan,etmek isteyipte imkanı olmayan bizim yanımızda olan abilerime kardeşlerime çok çok teşekkur ediyorum.Burda sipariş vermeyip olayla hiç alakası olmayip bizim için 3 kere pcdepo ofislerine giden adam gibi adamlarda var bunlarıda bilin arkadaşlar.Herkese geçmiş olsun inşallah bu olay kısa surede mutlu sonla biter.



04.11.2015 SON GÜNCELLEME !
Arkadaşlar ben az önce ekstreme ulaşabildim ve hesap özetinde "EKSA ELEKTRONİK BİLG İSTANBUL TR" yazıyor ? Pcdepo-Norma yada yan şirketleriyle alakası yok hiç bişey anlamadım şimdi arıyorum bu EKSA'yı bakalım nolcak.

EKSA'yi aradim ve arastirdim az bisey. Malum firmanin calistigi pos bayisiymis. Normalde kendi isimlerine siparis geciyolarmis ama isin sonlarina dogru EKSAdan gecmisler siparisleri. Siz bu isin neresindesiniz diye sordum. Adam bana siz bizden sonraki magdursunuz dedi. Nasil carptilarsa adamlari icim cizladi. Adamlar uzaktan yakindan kimle alakaliysa hepsini carpmis. Eksa'daki mudur arayanlari not ettigini malum sahislara ulasamadigini ve ulastiginda iletecegini soyledi.Sonuc olarak ekstrede eksa yazmasinin problem olmadigini siparisini alamadiysan bankaya basvurup parami alabilecegimi soyledi. Yani bi sorun yok. Ayrica bu ekstrede EKSA yazani daha once hic gormemistim sadece bende yaziyo yani benim gordugum bugune kadar. EKSA muduruyse arayanlari not edecegini soylediginden dolayi magdur sayisi git gide artiyor demekki.

06.11.2015 GÜNCELLEME !
Arkadaşlar yapıkredi bankası parayı hesabıma geri yatırdı bilginiz olsun.İşBank'ın internet subesi bende olmadıgı icin bakamadım onada bakıp yarın haber vericem.

[size=2]09.11.2015 Güncelleme
Öncelikle forumdan bi arkadaşımız havale-eft yapanlar için masrafları karsılamak şartıyla ucretsiz olarak hizmet verecek.Kendisi avukatmış isteyen varsa dava açmak vs. iletişime gecin kendisiyle baglantı kurdurayım.
İkinci olarak bugun beni EKSA bilgisayardan aradılar.İş bankası herhangi bi işlem yapmamıs dilekcemle ilgili.Bankayı arayıp dilekceyi işleme koydurun dediler.Yani EKSA bilgisayar suan iş bankasını bekliyor.Benim anlamadıgım 2 kere gonderdigim dilekce nasıl işleme koyulmuyo anlamıyorum kime naptıkta bu durumlara dustuk cidden ilginc.
A
9 yıl
Asus mu ? Victor mu ? Lütfen Yorum
Arkadaslar herkese merhaba yarın bu 2 bilgisayardan 1 tanesini alcam ama aşırı kararsızım.
http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g302 (Bu Victor
Özelleştir Ve Satın al kısmından İ7 işlemci ve 240 GB SSD takılı olarak gelcek alırsam
Victorda 940M Ekran kartı var

http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook Buda http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook
Asusta i7 4720HQ ve 950 m GTX 128 bit ekran kartı var.

Sİz olsaydınız hangisini alırdınız yada bu Victor iş yapar mı ?Ekranları cok kafamı karıstırıyo. Sorunun saçma oldugunu biliyorum hem fazla anlamadıgım icin hemde Victorda 3 kredi kartından ödeme yapıldıgı icin soruyorum.Gerçekten bilmedigim icin yardımınıza ihtiyac var şimdiden teşekkur ederim.
A
9 yıl
Oyun Bilgisayari icin Oneri Lutfen [Butce 3000 TL]
Arkadaslar butcem 3000 lira oyun bilgisayari ariyorum kafam baya bi karisik Msi-Monster-Victor ve Asus G serisine bakiyorum. Asusta alternatif çok ama suan kullandigim bilgisayar Asus ve cok isiniyo o yuzden karar veremiyorum biktim isinma sorunundan. Sizce napmaliyim lutfen yardimci olun. Okul Sofyada oradan Asusta alabilirim suan Turkiyedeyim tercihimi monster ve victordan yana kullanirsam burdan alip gitcem olmazsada Bulgaristandan alcam.1-2 saat sonra begendiklerimin linkini atcam simdiden cok ama cok tesekkur ederim.

Beğendiklerim:ASUS G 3100 TLye denk geliyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

VİCTOR G302(Bunu arastırdım ama kimse tek bi kelime bile yazmamıs yeni oldugu icin tedirginim biraz)


15.6" GT940M 2 GB
Intel® Core™ i7-4710MQ İşlemci (6M Ön Bellek, 2.5GHz - Turbo Boost ile 3.50 GHz)
2 GB DDR3 nVIDIA GT 940M Optimus, PhysX
8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
240GB 2.5" SSD
15.6” 1366x768 16:9 LED
+Çanta
2500 TL
Bu bilgisayarı(Victor) çok almak istiyorum ama hem üretim süresi 7 gun yazıyo hemde kimseden ses çıkmadıgı icin huylanıyorum :(

Diger Victor:
http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/victor-g7024-156-full-hd-ips-2gb-gtx-960m-P65611901
Model Ailesi VICTOR G702 Serisi
Renk Siyah
CPU Ailesi Intel Core i7 4.nesil
İşlemci Modeli Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz Quad Core
Intel Turbo Boost Tek. (maks.) 3,6GHz
Cache Bellek 6MB
Ekran Tipi LED
Ekran Tipi Yansımasız (Mat) Full HD IPS
Ekran Boyutu (Inch) 15.6"
Dogal Ekran Cozunurlugu 1920x1080
Grafik İşlemci Yongası nVIDIA GTX 960M
Grafik İşlemci Bellek türü Harici 2GB GDDR5
Sistem Belleği Türü DDR3 1600MHz
Sistem Belleği (Gb) 8
Maks. Sistem Belleği (Gb) 16
Anakart Chip Set HM87
Sabit Disk (Gb) YOK
Sabit Disk Devir Hızı YOK
İkinci HDD desteği YOK
HDD RAID desteği YOK
m.2 SSD desteği VAR
m.2 SSD yuvası 1
m.2 RAID desteği YOK
Optik sürücü tipi SUPERMULTI DVD-R/RW
Ses HD Ses, Dahili ONKYO Hoparlör, Sound Blaster Cinema 2 Paketi, S/PDIF çıkış
USB 3 portu 4
USB 2 portu YOK
HDMI Çıkışı VAR
VGA portu VAR
e-SATA Portu YOK
Bluetooth VAR
mini Display Port VAR
Display Port YOK
mini IEEE 1394 YOK
IEEE 1394 YOK
Thunderbolt YOK
WLAN/Wi-Fi Orijinal Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, 1x1 AC + BT M.2 2230
Network 10/100/1000 MBIT
Smart kart okuyucu VAR 6in1
Klavye türü Alttan Aydınlatmalı (Beyaz) Türkçe Q
Tuş Dizimi Q TR
Fare Türü Çoklu Dokunmalı, Kaydırmalı
Kamera 2MPxl FHD Kamera
Pil Ömrü Cinsi 6 hücreli 62WH
Tasınabilir Bilgisayar Türü Notebook
Net Agırlık Aralıgı KG 2,5
Birlikte Gelen Yazılımlar Windows 8.1 sürücü DVDleri (İşletim Sistemi Değildir)
Birlikte Gelen Yazılımlar Creative Sound Blaster Cinema 2 Ses Paketi
Birlikte Gelen Yazılımlar Control Center
İşletim Sistemi FreeDOS


MSI 30xx TL
https://www.pcdepo.com/msi-nb-gp60-2qe-889xtr-apache-notebook
A
9 yıl
SATILIK Keyler 5.50 TL
Arkadaslar ödeme ziraat bankası havale şeklinde.
Tanesi 5.40 TL.
Herhangi bi takas teklifi etmeyin sadece NAKİT.
İyi forumlar.
A
9 yıl
SATILIK CS:GO Key-Vulkan-Asiimov SATILDI
Keyler:5.75 TL
Vulkan Az Aşınmış 100 TL
Asiimov Eskimiş 80 TL
Asiimov Savaş Görmuş 55 TL


Ödeme Ziraat Bankası
A
9 yıl
Satılık Az Aşınmış Vulkan ve Keyler[6TL]
Arkadaslar itemin market fiyatı an itibarı ile 151 TL
Ben nakit olarak 110 istiyorum
Keyler 6 TL
Ödeme yontemi sadece Ziraat Bankası havale.
Referans konusundada sıkıntım yok güven her turlu saglanır. zaten forumda aktif olanlar surekli bişeyler satıp aldıgımı gormustur.
Önce para sonra item lütfen .TAKAS YOK :)
iyi forumlar
A
9 yıl
Cs Go\u0027lu Steam hesaby alynyr
Köln 2015 jetonu yada bloodhound harici herhangi bi jetonu olursa cok iyi olur .Smurf hesap yada yeni hesap veya gift almyyorum.Cunku trade ve pazarynda sorun olmamasy gerek hesabyn.Alacagym hesabyn trade ve pazary yeni pcden giri? yapilcagy icin 7 gun sonra acylmasy gerek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.