F

Çavuş
03 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
Formula 1 Canlı Yayın (SkySports F1 HD)
acestream://983a3e2b00512a85430bbd1300b6c8d4abac11c7

hd ve canlı.
F
9 yıl
2015 FORMULA 1 RUSSIAN GRAND PRIX
Rusya 2014 kış olimpiyatlarına hazırlanırken, Olimpik Park altyapısını Formula 1 için de bir fırsat olarak gördü. Olimpik Park etrafında inşa edilen 5.9 kilometrelik pistin 1.7 kilometresi de halka açık caddelerden oluşuyor.

Hermann Tilke'nin tasarladığı pist 5.872 km'lik uzunluğu ile Spa ve Silverstone'dan sonra F1 takviminin en uzun üçüncü pisti olma özelliği taşıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
TV için WiFi adaptör
Şimdi Vestel smart 8 32pf8070 için

http://www.hepsiburada.com/dark-rangemax-nano-150-mbps-802-11n-mini-boyutlu-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn150nan2-p-BD802562

Bu ürün çalışır mı yoksa illa Vestel marka adaptör mü almalıyım? eğer öyleyse en ucuz nerde bulunabilir?
F
9 yıl
MTU işe yarayanlar içeri
MTU ayarıyla hızı arttıranlar yazabilir mi hangi modemlerde en iyi oluyor?
F
9 yıl
MTU işe yarayan modem
MTU en iyi hangi modeme uyumlu verimli çalışıyor bilen var mı?
F
9 yıl
01 2015 FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne)
< Resime gitmek için tıklayın >

Formula 1 Avusturalya'ya ilk olarak 1985 yılında yapılan Adelaide Grand Prix'i ile girdi. Fakat eski yarış pilotu olan Bob Jane adında bir girişimci yarışın Melbourne'de yapılmasını istiyordu. Jane, NASCAR heyecanını Avusturalya'ya taşıyarak AUSCAR serisini başlatmıştı.

Jane'nin girişimlerinin ardından Melbourne'de bir yarış düzenlenmesi hayali iyice güçlendi. Adelaide'ın sevilen ve popüler bir pist olmasına rağmen Melbourne motor sporları komitesi yarışın taşınması için baskı yapıyordu. 1992'de Jeff Kennett, Victoria eyaletinin başkanı seçildikten sonra yarışı Melbourne'e taşımak için çalışmalara başladı.

Nihayet 1993 yılında yapılan anlaşma ile 1995'den sonra Avusturalya GP'sinin Melbourne'de yapılmasına karar verildi. Pist doğal güzellikleri ile büyüleyen Albert Park'da inşa edildi. Pistin bir kısmında şehir içi yollar kullanıldı ve ilk yarışına 1996 yılında ev sahipliği yaptı. O günden sonra pist sürekli daha da popüler bir hale geldi ve hem seyirciler hem de pilotlar için sevilen bir durak oldu.
F
10 yıl
13 FORMULA 1 GRAN PREMIO D\u0027ITALIA 2014 (Monza)
< Resime gitmek için tıklayın >

Monza, Formula 1'in en önemli noktalarından birisidir. Sadece harika bir pist değil, aynı zamanda ruhu ve tutkusu olan bir alandır. Tüm zamanların en iyi yarışları burada sahne almış ve korkunç kazalar da olmuştur. Muhteşem pilotların isimleri ve motor sesleri hala pisti çevreleyen ağaçların arasında yankılanmaktadır.

Pistin inşası 1922 yılında başladı ve tam 6 ayda tamamlandı. Brooklands ve Indianapolis'in ardından yapılan 3. yarış pisti olma şerefine nail oldu. Pistin uzunluğu 10 kilometreydi. Çeşitli aralıklarla yapılan düzenlemeler ile pistin güvenliği sürekli arttırıldı ve uzunluğu kısaltıldı.

Pistte elde edilen ünlü zaferlerin ve unutulmaz olayların listesi oldukça uzun, tüm bunlar pisti büyülü bir yer haline getiriyor. Birçok insana göre sporu daha iyi yansıtabilen bir pist yok. İtalyanlar buraya 'La Pista Magica' derler, yani sihirli pist.
F
10 yıl
F1,Sampiyonlar Ligi ve Ve Daha Fazlasi Türkçe Izle (Ücretsiz)
F1 (Türkçe),Tüm Dünya Ligleri,Nba,Sampiyonlar Ligi,Wwe,Hazirlik Maclari Ve Daha Fazlasi ÜCRETSIZ Smarttürk WebTV De (Hemen Indir Kur Ücretsiz Izle)

www.smart turkweb.tv (Aradaki boslugu silin)

Bu bir bot mesaji degildir.Bu programda yukarida saydigim etkinlikleri canli ve ücretsiz izleyebilirsiniz.Herhangi biri sorunuz varsa sorun.Sitede daha detayli tanitim var zaten.
F
10 yıl
F1,Şampiyonlar Ligi ve Ve Daha Fazlası Türkçe İzle (Ücretsiz)
F1 (Türkçe),Tüm Dünya Ligleri,Nba,Şampiyonlar Ligi,Wwe,Hazırlık Maçları Ve Daha Fazlası ÜCRETSİZ Smarttürk WebTV De (Hemen İndir Kur Ücretsiz İzle)

www.****web.tv
F
10 yıl
F1 2014 Almanya Sıralama Turları (TÜRKÇE YAYIN AÇILDI)
Arkadaşlar türkçe ve sorunsuz izlemek için seans saatinde (15.00) SmartSpor yayını olacaktır.Bir önceki yarışı bu siteden izleyenler donma sıkıntısı çekmedi...

f12014tr.blogspot.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.