F

Teğmen
01 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Periscope da yayın açan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
.......................
F
8 yıl
Motosiklet zorunlu trafik sigortasını yaptırmama
Arkadaşlar merhaba öncelikle. 2015 eylülde motosiklet aldım fakat kullanmıyorum. Trafikten çekeceğim fakat bunun zorunlu trafik sigortası eylül 15 de sona erdi. 800 900 tl çıkıyor yaptırmak ta istemiyorum 1500 tl lik motora. Haliyle motor yatıyor öyle boşuna ben buna sigorta yaptırmassam bi sorun olur mu? Yoksa trafikten mi çekeyim. Sigorta yaptırmasam satış olsa mesela bir sorun olur mu? Trafikten çeksem satışı nasıl oluyor Noter ile mi yoksa öylece veriyor muyuz? Teşekkürler tüm cevaplarınıza.



Edit: Bugün sattım ihtiyacı olan birine ucuz yollu fiyata. Noterde zorunlu sigorta yaptırmadan satış verilebiliyormuş. Sadece ruhsat yetiyor.
F
8 yıl
yanlış yere açmışım silinebilir.
yanlış yere açmışım silinebilir.
F
8 yıl
İki kere 40 level bitirme hakkında
Arkadaşlar mayıs ayında 40 leveli bitirdim ve 2016 hizmet madalyasını aldım. Şimdi 22 level oldum tekrar bitirince madalya vermiyor değil mi?
F
9 yıl
Gmd Telpa Teknik Servis 2. Deneyimim
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım gmd telefonum düşürmem sonucu şarj soketi bozulmuştu götürdüğümde yarım saate yapıp hiçbir ücret ödememiştim. Dün şarjda ani düşmelerden dolayı 2 adet gmd telefonumu telpa profilo servisine götürdüm görevli bayan gerekli ölçüm yapılacak eğer sorun varsa değişim yapılıyor dedi 1 saat sonra gittiğimde 2 telefonumun da değişimi yapılmıştı. Telpa ve gmd kötüleyenler size cevap fotoğrafta

Ayrıca telefonlarım 2. yılını ağustosta dolduracak son 1-2 aydır yaşıyodum bu batarya problemini.

< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Rover 216 si nasıl bilirsiniz?
Arkadaşlar rover 216 si modeli uzun süredir takip ediyorum. Fakat önceden kullanan tecrübeli arkadaşlar + ve - yönlerini yazarlarsa sevinirim. Aracı şehir içi kullanacağım, sanayiden sanayiye gitmek de istemiyorum. Yedek parça konusunda kesin bilgi de bulamadım kimi var diyor kimi yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
F
9 yıl
Whatsapp Arama Özelliği Aktifleşti
Google play store dan güncelleme gelmeyen arkadaşlar whatsapp resmi sitesinden android apk dosyasını indirip kurarak arama özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.

Yorum atarak üstte tutarsak tüm kullanıcılar faydalanır, ona buna telefon vermenize gerek kalmadı
F
9 yıl
12-15 bin tl arası 2. el tavsiyeler
Merhaba arkadaşlar, bi aksilik olmazsa 2 aya 12-15 bin tl arasında bir araba almayı planlıyorum. Kuş serisi vs. aramıyorum. Pazarlık yapıcağım için 15,500 16,000 tl de olabilir. Şehiriçi kullanacağım mümkünse otomatik vites, parça sıkıntısı çekmeyeceğim, fazla yakmayan beni üzmeyecek bir araba istiyorum. Tüm tavsiyeleriniz benim için önemlidir. Araba kullanmayı iyi biliyorum fakat bu benim ilk arabam olacak. Şimdiden tüm yorumlarınıza teşekkür ederim.
F
9 yıl
Telpa Deneyimim (Discovery) 13.03.2015
Arkadaşlar telefonumu 1 yıl önce almıştım discovery 4 gb şimdiye kadar bi problemi yoktu fakat bu pazartesi şarj etmemeye başlamıştı salı günüde komple şarj soketi iptal oldu bende internetteki yorumlara bakarak korktum yani hiç bi hatam olmadan 50 lira vermek istemedim. Neyse bugün öğlen 12 de telefonu ve şarj kablosunu verdim profilo avm deki telpaya yarım saate gelin dedi yarım saat sonra gittiğimde telefonu aldım ve hiçbir ücret ödemedim şarj cihazında bi sıkıntı yokmuş sadece kablosunu değiştirmişler çok memnun kaldım telpaya laf atanlara inanmayın arkadaşlar bilgilendrmek için yazdım bu mesajı.

Sıkıntınız olduğunda hiç zorlama yapmadan götürün ve teslim edin yarım saat telefonsuz kalacaksınız o kadar. Sadece eksi yanı kitkat olan sürümü jelly bean e çevirmişler onuda şimdi kendim kitkata yükselteceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.