W

Yüzbaşı
30 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
161 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
geçen yıl
Klavyesi bozuk Laptopu masaüstü PC ile aynı klavye ve fareye bağlamak?!
Merhaba, elimde klavyesini su dökerek bozduğum onun dışında sağlıklı bir şekilde çalışan bir adet laptop var, bir adette masaüstü pc var.

  • Bu laptopu masaüstü PC min ikinci ekranı olarak kullanmam mümkünmü, sadece ekran olarak?!
  • Bu mümkün değilse aynı klavye ve fare ile 2 bilgisayarımı kontrol etmek için tam olarak ne satın almam gerekiyor, sadece klavye ve fare ortak olarak kullanılacak, KVM Switch alacaksam ne almam lazım.

Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur, 2 fare ve 2 klavye kalabalık olacaktır.
W
2 yıl
Hapishanede geçen izlediğim bir filmi arıyorum ama bulamadım, yardım eder misiniz?!
Merhaba, 2 metrenin üstünde bir adam var hapise düşüyor sonra gardiyanından mahkumuna herkesi kaba kuvvetle dövüyor, öncesinde karısının arabasını çıplak elleriyle parçalıyor!

Daha önce izlemiştim ama bir daha izlemek istedim çeşitli şekillerde aradım ama bulamadım, filmi izleyen birisi adını yazarsa minnettar olurum. Şididen teşekkürler
W
3 yıl
Video kurgu ve render için laptop önerilerinizi bekliyorum (bütçe 1000 Euro)
Merhaba, video kurgusu yapabileceğim photoshop gibi programları kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum, aradada oyun oynamak istiyorum, taşınabilir bir şey olmasını tercih ederim, oled yada IPS ekran olursa iyi olur. Birde olmazsa olmazım Türkçe q klavye olması, ve klavyenin arkadan ışıklandırılmış olması. 15 inç ideal benim için...


Fransa'da yaşıyorum ama klavye sorunu olacağı için Türkiye'den bir cihaz almak istiyorum, bütçem 1000 Euro'ya kadar, işlemci ve marka takıntım yok, Windows işletim sistemi olacak haliyle.

Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar...
W
3 yıl
Paris\u0027ten sevgililerle
< Resime gitmek için tıklayın >
Hepinizi bekleriz gençler
W
5 yıl
Redmi k20 pro mu Asus Zenfone 6 2019 mu alayım?
Çerçevesiz ekranlı ve Snapdragon 855 işlemcili, bataryası sağlam bir telefon istiyorum, bu modellerden hangisini onerirsiniz, bu özelliklerde başka bir modelde olabilir, honor 20 view gibi mesela.

500 Euroyu geçmesin lütfen...
W
5 yıl
Redmi 5 plus\u0027ın 30 dakikada %70 şarj olması mümkün mü?
Xiaomi'nin 20.000 mah kapasiteli hızlı şarj destekli powerbank'ı ile 30 dakikada %70 şarj olmaya başladı. Telefon yaklaşık bir senelik, artık pilimi bitiyor nedir anlamadım!

Quick charge 3.0 ile bir saatte tamamen şarj olması mümkün mü 4.000 mah pilin?!

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
W
5 yıl
Mı note 5 plus\u0027ı değişmenin zamanı geldi mi?
Telefonun şarjı son 1-2 haftadır daha hızlı bitmeye başladı, kulak kısmındaki hoparlör ve normal hoparlör sesi azaldı. Bunlar sanki ayarlanmış gibi peş peşe geldi. Eskiden eve %50 ile dönerken bugün öğlen ve şarj %35 ve telefon geç şarj olmaya başladı.


Henüz 1 yıl olmadı telefonu alalı, belki 10 ay falan oldu. Bu normal mi?
W
5 yıl
Şarjı uzun giden, sadece bildirim gösterecek akıllı saat arıyorum.
Merhabalar arkadaşlar, benim sadece sectigim bazı uygulamalarda titreşimle beni haberdar edecek bir akıllı saate ihtiyacım var. Adım sayar, GPS vs hiç bir şey istemiyorum, klâsik Casio G-shock saatler gibi digital ekranlı bir şey arıyorum, renkli ekran olmasınada gerek yok. Casio da bu tarz bir model buldum ama hem eski hemde sadece bazı telefon modellerinde çalışıyor.

Teşekkürler şimdiden...
W
6 yıl
Redmi 5 Plus mı, Mi 5 mi? Ses deneyimi+Şarj istiyorum
Merhaba arkadaşlar, bir telefonda hız, stabilite, kulaklıkla müzik dinleme ve şarj arıyorum, 1000 tl üzerinde bir bedel ödemeyi düşünmüyorum, en az 64 gb hafıza istiyorum, çünkü müzik ve uygulamaları aktif kullanıyorum, oyun oynamıyorum, çok video izliyorum.

1000 tl civarında garantisiz sıfır redmi 5 plus var yurt dışından getirip satanlar var forumda, yada ikinci el Mi 5 primelar var. Hızlı olsun, kulaklık sesi kaliteli olsun, şarjı iyi gitsin istiyorum, bir önceki telefonumuda ikinci el olarak 2 yıl önce bu forumdan birinden almıştım.

Bana hangi modeli önerirsiniz?!
W
6 yıl
Teknosa 750 tl\u0027 ye aldığım telefona 800 tl servis masrafı çıkardı.
Teknosadan 1.5 yıl önce Preo P2 model bir telefonu 750 tl tutarında aldım, ekranda düşmeden kaynaklı gidip gelme oluyordu, servis telefonun ücretinden fazla tamir ücreti çıkarabiliyormu?

Tüketici hakem heyetinde çözüm bulabilir miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.