T

Onbaşı
29 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Mavericks AMD Radeon HD 6310 YARDIM!!!
Beyler dün bilgisayarıma niresh 12495 dağıtımı olan Mac OSX Mavericks 10.9 kurdum ancak bir problem var AMD radeon HD 6310 ekran kartını tanıtamadım kext yada benzeri yardımlarınızı bekliyorum acilen

işlemci: AMD-E350
ekran kartı: Amd Radeon HD 6310
Ram:4gb ddr 3 1066 mhz
T
11 yıl
opel insignia kapı hoparlörlerinden ses gelmiyor
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba

2. el yeni araç aldım opel insignia 2011 model 1.6 180 hp Navigasyon multimedya vs var araçta. Sorun şu aracı alırken bagajda subbuffer vardı (öyle pek ahım şahım birşey değil) Ben adama subbufer istemediğimi söyledim. Bagajın daraltmaması için satıcı bana aracın kapı hoparlörlerini daha iyisiyle değiştirdiğini söyledi ve küçük bir amfi alıp tak takarsan hoparlörleri kullanırsın demişti.

şimdi aracın ön tarafından ses geliyor radio vs calısıyor ama kapılardan ses gelmiyor. kapıdaki hoparlörleri doğrudan bağlayabilir miyim satıcının dediğine göre bagajda kablolar varmış ben kablo falan göremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Lütfen yardım edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.