F

Teğmen
23 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Fm Oynayan Üstadlar Lütfen Vakit Ayırıp Okuyun
Öncelikle Selamun aleykum arkadaslar dostlar abiler. oncelıkle konu hazırlama işini fazla bilmiyorum pek anlamam şimdiden affola.
Ben bu oyuna yıllar once basladım suan yaşım 25 ilk basladıgım sıralar cm01/02 ile bu oyuna daldık o zamanlar hıc anlamıyordum meşur editorden kadro kurup oynuyordum.
daha sonrasında uzun yıllar cm03/04 le oynamaya devam ettim. İlk Fm11 ile tanıstım fm serisinde fm14 ün turkce cıkacagını duyunca direk aldım on siparişle hala onu oynuyorum. Sizlerden yardımlarınızı beklıyorum gerekirse resimde atarım. Sizden taleb ettigim yardım oyuncu yetiştirme buldugum regenleri potansiyel yetenege ulaştirmak konusunda yarım istiyorum. Örn: 14 de Gs ile 24/25 sezonunu oynuyorum basarı olarak sampıyonluk felan oyunu domine ettim maddi durum vs hic bir sıkıntı yok.
Antreman tesıslerı felan en ust sevıye surekli 72,000 kısılık stad yaptilar. Bunlar benı tatmin etmiyor belli bırşeyden sonra benim istedigim buldugum regenleri potansiyelıne ulastırmak. Mesela Gabriel Barbosa 4,5 yıldız verıyor oyun basında ama ama bu gelişim en fazla 3,5 yıldızda kalıyor aceba bunun gelişimi benden dolayımı 3,5 yıldızda kalıyor yoksa oyuncunun ulasacagı potansıyel aslında bumu performans on numara sezon gol ortalaması 35 + gol atıyor tek forvet Fırsatcı golcu oynatıyorum. Sizlerden bu konu hakkında yardım beklıyorum genc oyuncuları nasıl egıtmelıyım.
Antreman'ı asıstan'a danış dedıgımde pas vs tek bır sey ogretıyor. Acebe ben onu Fırsatcı golcu calıstırsam o rolde oynamayamı alısır yoksa o rolun verdıgı ozellıklermı gelişir.
Lutfen bu konuda bana yardım edın gerekırse resım atın cok sevınırım fm sever dostlarım. Bu oyunda oyuncu yetıstırıp parlatıp satmak benım ıcın sampıyonluk tan daha keyıflı. zaten turkıyede genellıkle sampıyonlugun en buyuk adayı oluyorum o konuda sıkıntı yok ama dedıgım gıbı sampıyonluk benı tatmın etmıyor cunku basıt bır olay buyuk takımla oynadıgım icin.
Bir şey daha turkıyeden ozellıkle benım yonettıgım takımlardan kesinlikle kaliteli genc oyuncu cıkmıyor maksimum 2,5 yıldız potansiyelde oyuncu cıkıyor.

Arkadaslar bu konu hakkında gercekten yardıma ıhtıyacım var ozel msj vs gerekirse team viewer baglantı bıle kurabılırım gercekten yardımlarınıza ıhtıyacım var...
F
7 yıl
FM14 Dordmund yardım beyler
Merhaba arkadaslar 14 cıkıs zamnından bu zamana kadar 14 oynuyorum hıc dortmund denememıstım. ilk defa denedım hersey harıka gıdıyor sadece bayern münih karsılasmaları harıc :D münih genellıkle benı yenıyor ozellıkle deplasman maclari :D evimde yenebılıyorum.

Drtmund mutlaka denmenız gerekıyor beyler para varmıs takımda ün var kalite var regenleri kolaylıkla alabılıyorsunuz :D fm de uzun yıllar Gs karıyerım var oda harıka ama ne yaparsanız yapın oyuncu parlatıp satmadıgınız surece para gelırı yok.

Dordmund da fazla tranfer gerek yok zaten kadro harika bır kac takvıye yaptım sadece Subutic i sattim baslar baslamaz yerıne balanta aldım her karıyerımda alırım kesınlıkle muazzam bır oyuncu 2 sezon sonra devler pesini bırakmıyor.

ilk sezon Transferler:
Subutic 14m Euro gitti balanta aldım 10m euro
Lewamdowski zaten sezon sonu gıdıyordu Gabriel barbosa her karıyerıme onunla baslarım. 3,7m euro aldım ılk iki sezon altin cocuk odulu aldi suan 24m euro degeri 4. sezon oynuyorum.

ilk sene 16m euro butce verdıler bu harıka bı para bana gore 2. sene 32m oldu 3 sene 64m oldu suan 4. sezon basındayım 89m euro butce var işler harika gıdıyor bence.

Arkadaslar kadro soyleyım sıze bana bıraz fikir verin istegim oyuncu degıl münihle nasıl basa cıkılır deplasman maclarında beklenmedık sonuclar aliyorum aceba ozel bi deplasman taktıgımı yapmam gerekıyor.
Kadro:
Ter Stegen


Tim Wagner ( kevin Grob ) Ofansif bek Hummels Balanta A.Telles (m. smiczler) ofansif bek
Regen sonradan cıkanlardan.



i.Gundogan ( W.Hughes ) marcelo Diaz (m.villa ) savasci ort saha
D.oyun.krcu Destel regen sonradan cıkanlardan





Abumeyang Kanat oyuncusu hucum K. De Bruyn M.Reus i. kat edn h. Serbest Oyuncu



G.barbosa Firsatci g.

Talimatlar: Topa sahıp ol kısa pas yap kos yoluna pas kaleyı gordugunde vur Rakıbı rahtsız et topa dal ayakta savun Sakın oyna daha dısıplınlı oyna genıs alanda oyna. genel taktıkte kontrol katı taktık bu arkadaslar.

munih genelde deplasmanda yenıyor evımde ben yenebılıyorum dedıgım gibi.

1. 2. sezon ligi 2. bitirdim 3. sezon sampiyon oldum 4.sezon 2. oldum. avrupada harıka ılerlıyor takım beklemedıgım sekılde avrupada 3.sezon ve 4. sezon sampiyon oldum.
ilginc bir olay sampıyonlar ligini ilk sene munih 2. sene shalke 3. ve 4. sezon ben aldım. ama lıgde dedıgım gıbı 1 kere sampiyon oldum

ilk sampiyonlukta sam. liginde fınalde monaco yu yendım yarı fınalı felan hatırlamıyorum ama buyuk ıhtımal ing. takımıydı.
2. sampiyonlukta ceyrek finalde m.cty yarı finalde m.united finalde barcelonayı devırdım 2-1 yendım ve mac nou camp da oynandı ben kesınlıkle yenıldı bekledım ama takım harıka ısler yapdı :D suan foto paylasamıyorum ılerde fotograflar ekleyecegım.
bazı macların gir cık oldugunu dusunen ıllakı olacaktır. kesınlıkle yapmadım bu karıyere baslarken kesınlıkle hıle yapmayacam dedım kendı kendıme :D daha oncekı karıyerlerde yaptıp bır cok gir cık ama bellı bir seyden sonra sarmıyor cunku her seye sahıpsın :D anlamı kalmıyor mucadele etmenın. hılesız olsun dedım keyıflı olması ıcın o yuzden dortmund la basladım iyi bır takıp sectım ve muazzam transfe butcesı verıyorar :D
Tranfeslerden bahsedeyim.
aldıklarım:

G. barbosa Balanta ilk sene bu ıkısını aldım sadece herhalde kesınlıkle bunlarsız oynmam karıyerde :D
Will Hughes i aldım ılk defa her karıyerde goruyordum ing buyuklerınde 50 55m euro ya kadar cıkıyor degerı 9m euroya aldım bastım parayı aldım:D
Ter Stegen kaleci hastasıyım .D 10m euroya aldım 8 pesin 2,5 taksit :D gladbah la sozlesme imzalamıyor bende barcelonaya kaptırmamak icin verdım aldım.
Kevin De Bruyne 2 sezon basında aldım herhalde 23.m euroya wolsburgdan suan degeri 35m euro devler pesınde 50m euroya felan ıtelemeyi dusunuyorum :D
Alex telles o kadar ıyı bır bek degıl ama Gs oldugum ıcın sevıyorum 2,5m euroya aldım satılık lıstesıne koymustu mancını :D suan degeri 15m euro italyanlar pesınde yakınde ıtelerım :D
Mario gotze 5. sezon basında bedelsız aldım :D joker gıbi adam ılerde her posızyonda oynuyor :D
Enes unal i aldım suan a.madrıde kiralık 4 yıldız potansıyel verıyor 2.5 yıldız mevcuk yetenegı
bunlar dısında yaptıgım transferler oyunun verdıgı regenler.

Birde arkadaslar bu Ca-Pa degerı tam olarak anlamı nedır bunu tam olarak bılmıyorum ben. oyunun verdıgı regenler 4,5 yıldız olanlar.
bunların hepsının gelısıp harıka bırer futbolcu olacagı nasıl anlasılır.
Yanı 4,5yıldızı bır regenı 1 yıldız mevcut yetenegı varken neyine dıkkat ederek almam gerekıyor. bu konuda bana yardımcı olun

şimdiden tavsıyeler ıcın tesekkur ederım. Dedigim gıbı suan resım paylasamıyorum daha sonra resım eklemesı olacaktır. birde 5,sezon sezon basındayım yukarıda 4. sezonu oynuyorum demıstım herhalde.
F
9 yıl
Fm 14 Roma yardim beyler :)
Oncelıkle merhaba arkadaslar kısa bır aradan sonra fm 14 e bır baslangıc yapdım.
Roma ile oynamak uzun bı karıyer yapmak ıstıyorum.
Uzun senelerdir Cm00/01 den beri Cm Fm oynuyorum oncelerı baslardım oynardım bıraz sonrasın hile yapmaya baslardım o yuzden uzun soluklu olmuyordu.
Roma ile yenı basladım lıgde 3 mac felan yapdım kotu bı baslangıc oldu.
Mralem pjinic i sattım arsenal e 20m'a yerıne baya ugrasdım kımseyı alamadım en son calhanoglunu aldım.
Fazla bi butcem kalmadı Sol acıga ıhtıyacım var dıger kısımler sozunu bıtırecek sevıyede G.barbosayı aldım 3m'a sezon sonu gelecek buyuk umutlarım var bakalım hile yapmadan guzel bı karıyer hedeflıyorum.

Ihtıyaclarım Sol acık hız hızlanması ıyı orta yapabılen ıcerıye sarkan genc ve ucuz bı oyuncu lazım Vıtınho denedım 30m ıstedıler :)[code][/code]
F
10 yıl
1dk okuyun yardm lazm.
Fm14ü kutulu aldm az once oyunu kurmaya calistim aktflestirmek icin key lazm ve bulamıyorum bılenler lutfen yardm etsin
F
11 yıl
Kronik Fm sornlari 14 te devam ediyor :)
Arkadaslar herzman oldugu gbi Fm 14 tede sahada hala tek top var malesef :)

Baska dikkatinizi ceken senelerdir devam eden sorun ve sorunlar varsa lutfen buyrun :)
F
11 yıl
Cevap: Fm 14 Galatasaray Dernegi...
Demo surumunde gs transfer butcesi 0,400 Strln :)
F
11 yıl
Fm 11 Calisma izni sacmaligi yardim acill
Arkadaslar İskocya liginde celtic ile oynuyorum Emre C. aldim takıma ama calisma izni nedenıyle oynatamiyorum bu sorunu nasil halladebilirim. Fikri bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim. Cok ihtiyacm var playmaker olarak kullanıcam onu aldgim icinde baska oyuncu almaya butcem yok.
F
11 yıl
Oyuncu profili gorsulerniz
Arkadaslar daha once ben bu yasta bu ozellikte pek fazla oyuncu gormedim. Sizce nasil

http://www.hizliresimyukle.com/image/oxtN
F
11 yıl
Fm11 oyuncu yardim
Arkdaslar A.madrid ile oynuyorum sag bek ve sag acik lazm genc 4. sezondayim suanda Srna ve diego rennan harici yardmlarnizi beklıyorum.
F
11 yıl
Ortak oyun yardim
Arkadaslar bu ortak oyun nasil oynanıyor bılenler yarmcı olursanz sevınırım zewkli 1 seye benziyor bende tadina bakmak ıstıyorum :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.