P

Onbaşı
19 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
i5 4670K Overcloğu için yardım lazım.
Merhaba arkadaslar başlıktada belirttiğim gibi bende i5 4670K mevcut ben bu işlemciyi acaba voltajsız olarak en fazla nekadar yükseltebilirim? Birde daha önce hep MSI anakart kullanırdım, şuan elimde Gigabayt'ın GA-Z87X-D3H Model anakartı mevcut . Bu anakartın bios arayüzü bana değişik karışık geldi . Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
P
7 yıl
FX 8350 Hakkında (Çekirdek kapatması)
Arkadaşlar benim problemim şu şekilde, işlemci yüke girince işlemci hızını 1.3 lere falan çekiyor. Sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı yok boşta 35 yükte 45 enfazla 49 derece(Sıvı Soğutma ile kullanıyorum). Fakat yüke girince neden böyle şeyler oluyor anlamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok teşekkürler şimdiden.
Anakart 970A-G45. Biosu falan resetledim c1 ayarlarını kapattım açtım hiçbir şekilde problemin önüne geçemedim ..
P
7 yıl
MSI 970A-G45 Hakkında
Merhaba arkadaşlar benim maruzatım şu. Bilgisayarın açma düğmesine bastıktan sonra anartın ışığı 2 kere yanıp sönüyor ondan sonra açılıyor sistem. Daha önce hep yanık kalıyordu , kullanan bilen eden varsa bana bir yardımcı olabilirse memnun olucam . Birde bu ara tık ediyor kilitleniyor bilgisayar ekran gidiyor res atmak zorunda kalıyorum. Sıkıntı nerde çözemedim yardımcı olursanız çok minnettar olurum .
P
7 yıl
FX 8350 Sıcaklık Hakkında
Merhaba arkadaşlar FX 6300 kullanıyordum normalde , hediye olarak FX8350 geldi neyse macunladım taktım ettim falan , boşta işlemcinin sıcaklığı 38 falan fakat yüke girince kendinden geçiyor bazı oyunlarda 60-70 derecelerde stabil kalıyor fakat Render yapacagım zaman 86-88 derecelere kadar çıktı ve ardından pc kapandı .
PC kendini kapatmadığı zamanlarda çekireklerini kapatıyor koruma adına galiba tam olarak olayını bilmiyorum yanlış şeyler yazmak istemiyorum . Lafın kısası arkadaşlar şimdi bana ne önerirsiniz soğutucu olarak İşlemci Macunu olarak.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun kalıcam . Size kullandığım sistemin fotolarınıda koyayım buraya ona göre bakıp yardımcı olabilesiniz diye.

Sistemim Bu şekilde
< Resime gitmek için tıklayın >


İşlemci soğutucusu olarak bunu almıştım FX6300 için . (Tam olarak yüzeyi kaplamıyor yanlardan cok hafif açık kalıyor)

< Resime gitmek için tıklayın >

Macun olarak karşımdaki bilgisayarcıdan 4 liraya bunu almıştım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
FX 6300 den FX 8350 \u0027ye geçmek
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi FX 6300 model bir AMD işlemcim var ve FX 8350 'ye geçicem.
Bu geçiş sırasında herhangi bir format işlemi uygulamam lazımmı , yoksa takıp yoluma devammı edeyim ?
P
8 yıl
Astigmat Hakkında (Gözlük olayı)
Merhaba arkadaşlar geçen gün göz doktoruna gitmek zorunda kaldım ehliyet olayı için ve sol gözüm 1.70 oranında astigmat çıktı ve doktor gözlük yazdı .
Şimdi ben bu gözlüğü hepmi kullanayım yoksa dışarı çıkarken falanmı takayım ? Kullanan bilen bir arkadaş varsa yardımcı olur inşallah. Bu arada şunuda belirteyim uzağı görmekte sıkıntım var.
P
8 yıl
Ram yardım acil lütfen ...
Merhaba arkadaslar Foxconn H55MXV marka model anakartıma Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR13N9S8/4) aldım daha yarım saat önce geldi .
Neyse taktım ettim ben bunları ekran casper logosunda kalıyor öyle . sonra tek olarak denedim 1 tanesini çıkardım , bu seferde windows döner şeyine gelir gelmez reslemeye başlıyo hep reset atıyo .
casper logosuna gelince biosa girebiliyorum ordan baktım 4gb olarak görmüş fakat res atıp donup duruyor . Yardımlarınızı bekliyorum ramler 0 yeni açtım paketinden .
P
8 yıl
Ram yardım acil ..
Merhaba beyler bende 4 GB 1333Mhz Ram var şuan sistemde. Bazı oyunlarda sıkıntı oluyor 8 GB yapayım diyorumda anakartın modeli bu ( Foxconn H55MXV ) Tek 8 oluyormu yoksa dual 2x4 olarakmı almalıyım birde hangi ramden alayım bi yardımcı olursanız cok sevinicem teşekkürler.
P
9 yıl
Dragomon Hunter Yeni Anime MMO RPG İlk Bakış
Merhaba arkadaşlar . İlk bakışını çektiğim Dragomon Hunter adlı yeni MMO RPG oyunu inceledik.
Oyun arıyanlara tavsiyemdir. Eğer RPG tarzı oyunları seviyorsanız en azından bir deneyin derim.İyi Seyirler.

İlk Bakış Videosu için tıkla


< Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
Ram Alıcamda anakartım bunları desteklermi ?
Merhaba arkadaslar bilgisayara ram yükseltmesi yapıcam bunlar desteklermi acaba teşkkürler .

Anakartım bu

http://prntscr.com/7v7nis

Alacağım ramler . Bu ramlerden hangisini tavsiye edersiniz birde max 8 destekliyor anakart tek modül 8 alsam sıkıntı cıkarmı ? Yoksa 2x4 mü almalıyım ?

http://prntscr.com/7v7qx9

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.