Y

Çavuş
16 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Tercüme Fiyatı Yardım.
Merhaba arkadaşlar.
Singapur merkezli bir şirketin websitesini İngilizce'den Türkçe'ye çevireceğim.
Site web arayüz aracılığı ile canlı olarak çevirilecek. Yaklaşık 6000+ çevirilecek cümle var.
Her birini tek tek seçip, Türkçe'sini yanına yazacağım ve sitede anında canlı olarak çevirilmiş olacak.
Yani bir hayli el işi de gerekiyor. Yaklaşık 25-30bin kelime, 130-150bin harf demek.
Fiyat konusunda kararsızım tecrübeli arkadaşlardan fiyat konusunda yardımcı olmalarını bekliyorum.
Not : Şirketin yabancı olduğunu, bulundukları ülkede Türkçe bilinmediğini de göz önünde bulundurun.
Y
7 yıl
Bu fiyata bu laptopu almalı mıyım?
Merhabalar. Lenovo Ideapad Z500
Intel i7-3612QM 3.nesil işlemci
8GB Ram 1600mhz
240GB SSD
Nvidia GT 740M
15,6" Led HD dokunmatik(1366x768)
Fiyat 2000TL
Böyle bir Laptopun sıfır fiyatı ne kadar 2.el ne kadar ederi fiyata mı alıyorum bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Y
8 yıl
Bilgisayar HDD görmüyor acil yardım.
Sata hdd kullanıyorum. Kardeşim pcye format atmış kasayı temizlemiş.
Ekrana hiç görüntü gelmiyor diyordu. Rami sokete tam oturtamamış onu taktım pc açıldı fakat çok yavaştı. Başlat menüsü 2dkda açılıyordu. Pcye res attım Hdd sanki puf oldu uçtu. Dolayısıyla pc açılmıyor boot device hatası veriyor. Hdd Biosta gözükmüyor. Kabloları soketleri temizledim tekrar taktım nafile. Başka çalışan bir kabloyla denedim yine nafile. 2dkda ne olmuş olabilir harddiske anlamadım. Acil yardım lütfen.
Y
8 yıl
Canlı yayın izleyemiyorum pc kapanıyor acil yardım.
Arkadaşlar bilgisayarım 24 saat 48 saat kapanmadan açık duruyor bana mısın demiyor sağlam pc hiç bir sorun yok.
Blue-ray filmler 1080p filmler diziler hiç sıkıntı yok.
Fakat herhangi bir canlı yayın izlediğim zaman bilgisayar 5 dk sonra ekranı kapatıyor.
Bazen öyle kalıyor ekran gelmiyor bazende reset atıyor.
Hiç bir anlam veremedim bunun sebebi nedir. Teşekkürler.
Y
8 yıl
iphone 4 acil yardım.
Telefonumun power tuşu uzun süredir bozuk. Kapanınca şarja takıp açıyorum. Bu gün telefonumun şarjı %80lerde olmasına rağmen cebimde kapanmış ve artık şarja taktığımda da açılmıyor. Power tuşu zaten bozuk. Bütün bilgilerim numaralarım vb. telefonda kayıtlı. Telefoncuya götürsem masrafı ne kadar olur ya da kendim tamir edebilir miyim?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Y
8 yıl
Empire Total War Yardim
Darthmod kullanıyorum oyunum güncel ve orjinal. Custom campaignden 13 kolon ile oyuna başladım. İngilterenin himayesinden çıkıp cumhuriyeti kurayım ve oyuna United States ile devam edeyim dedim. Başkentte isyan çıktığında bana asilerin tarafını seçme şansı verrmiyor. United States rebelleri başkenti alıyor ve yeni devlet ortaya çıkıyor. Bense 13 koloni ile devam ediyorum. 13 koloni ile cumhuriyete geçip united states ile devam etme mi sağlayacak bir mod ya da bir ayar falan var mı?
Y
9 yıl
Sims 4 origin acil yardım
İlk olarak oyunu normal indirdim kurdum bir süre oynadım. Daha sonra all dlc olan bir torrent indirdim. Eski simsi tamamen ve her yerden sildim.Sonra yenisini kurdum. Çalıştırdığımda 15 saniye kadar bekliyor siyah ekran geliyor ve sonra "Origin is currently not running." diye başlayan bi hata alıyorum. Nette yazan herşeyi denedim. Sonra yine her şeyi sildim ve eskisini yükledim. Bu kez eskisinde de aynı hatayı aldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
NOT : Bu arada torrent "Reloaded".
Y
10 yıl
Cinsel bölgede bir günde yoğun sivilcelenme.
Penis etrafindan bacaklarima dogru yol gibi yogun bir sivilcelenme olustu ve hic bir sey yokken birden sabah uyandigimda gördüm. Sivilcelerin icinde kil oldugu icin canim yaniyor. Cinsel yolla bulasan bir hastalik olabilir mi? Ya da bir hafta once jilet kullanimindan dolayi tahriş olmuş olabilir mi? Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Y
10 yıl
İphone 4 ses(tuş) sorunu acil yardim
iphone 4 ios 7.1.1 kullaniyorum. Yandaki tuslarin 3üde birden calismamaya basladi. Arama yaptigimda ses geliyor hoparloru acabiliyorum fakat sesi acip kisamiyorum. Telefonda kayitli bir video izledigimde video ekraninda dahi sesle ilgili bisey cikmiyor. İnternetten video actigimda ekrandan sesi acip kisabiliyorum. Normal ana ekranda yandaki tuslarla oynadigimda hic bir hareket olmuyor. Telefonu sessize aldigimda titreme ekranda simge cikmasi vs. bi hareket yok. Yardimci olan arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.
Y
10 yıl
Evde vücut gelistirme yardım lütfen
Evde kendimce spor yapmak istiyorum. Ogrenci oldugumdan dolayi hem maddi hem de zaman olarak spor salonuna gidecek durumum yok. Öyle televizyonlardaki insanlar gibi sismek istemiyorum. 1.76 boyunda 70-72 kiloyum. Göbek ve bel bölümlerimde biraz yağlanma var. Bu yağlari eritip vücudumu daha duzenli bir sekle sokmak icin gerek beslenme olsun gerek mekik sinav tarzinda evde yapilabilen egzersizler olsun, bu konuda bilgili insanlar yardim edebilirse cok tesekkur ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.