DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
M

Yüzbaşı
16 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Mobilya aldım, cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama...
Arkadaşlar merhaba

Bir mobilya mağazasından 2 adet berjer aldım. Ürünün kılıflarını daha sonra seçeceğim diye üretime aldırmadım. Sadece ücretini ödedim ve sözleşmelerini imzaladım. Sözleşmenin ön yüzünde herhangi olumsuz birşey yoktu ama imzayı attığım kutucukta küçücük puntalarla arka sayfadaki 19 maddeyi okudum kabul ediyorum yazıyormuş buna dikkat edemedim. Geçen hafta almıştım ve bugün iptal için yanlarına gittim. İptal etmem durumunda %10 ödediğim rakamdan kesinti yapacaklarını arka sayfadaki maddelerde bunun yazdığını belirttiler.
Arka sayfaya dikkat etmeden imzaladığım için içten içe kendime kızdım ama bu tarz bir olayla daha önce karşılaşmadığım için satıcı ile beni bu konuda uyarmadınız diyerek sözlü ufak bi tartışma yaşadım.

Sizden bu konuda tecrübesi olan birileri var ise yardımına ihtiyacım var. satış sözleşmesinin iptali yasalar ile 14 gün olarak belirlenmiştir. Bu adamların bana imzalattığı kağıdın geçerliliği mevcut yasalardan öne geçermi? Yoksa durumu tüketici mahkemesine götürüp olumlu sonuç alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler cevap yazanlara
M
9 yıl
Banggood odeme sorunu
Merhaba

Banggood dan kredi kartiyla alisveris yapamıyorum. Paypal kapanmadan önce yapabiliyordum, bulduğunuz bir yöntem var mi alışveriş yapabilmek için banggood tan arkadaşlar?
M
10 yıl
Kusum otmeyi kesti ve cok garip bir ses çıkarıyor:(
Kusum 1 haftaya kadar cok neşeli surekli oten konusan bir kustu. 1 haftadir konusamiyor otemiyor. Bi garipliği var yorgun gibi otmeye calistiginda viyk yapip kaliyor gerisini getiremiyor. 2 gundurde gece gündüz aci cekermis gibi bi ses çıkarıyor ve kuyrugu oynuyor durmadan. Daha once boyle bi durumla karsilasan varmi sorun nedir acaba?
M
12 yıl
Sony cep telefonu almak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba

Çalıştığım iş nedeniyle teknolojiden 1-2 yıldır uzak kaldım takip edemiyorum ne gibi özellikler gelişti. ancak 2 yıldır kullandığım htc chacha artık programlarda yanıt vermiyor ve
fotoğraf çekimleri çok başarısız.

Bana android ve fotoğraf çekimi mükemmel bir telefon önerisinde bulunurmusunuz sony olmasını özellikle istiyorum

bütçe 2k tl.

şimdiden teşekkürler.
M
14 yıl
Ayakta mantar problemi
yaz geldi ayağımdaki mantar iyice azdi doktorun verdiği krem ve sprey geçici rahatlama sağlıyor, yokmu bunun ömür boyu cozumu, şu 5 parmakli çoraplardan gitsem faydasi olurmu ya da başka çözüm bilen var mi
M
15 yıl
LCD tv yi açamıyorum yardım
Hayırlı geceler

Lcd tv almıştım ve ben evde yokken gelip kurulumu yapmışlar, kullanımı da anneme anlatmışlar ama aklında kalmamış bende beceremedim bir türlü

uydu alıcısını açıyorum sonra tv yi açıyorum ses geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor

tv samsung c530

bilgisi olan bana yardım edebilir mi acaba
M
15 yıl
Denizli\u0027de deprem
Hisseden var mı beyler 15-20 saniye sallandık
M
15 yıl
Samsung 46C530
Merhaba
Media markt ta bu televizyon indirime girmiş ve bugün indiriminin son günü, fiyatıda 1616 lira

46 inç full hd olması beni cezbediyor ama 50 hz yayın akış hızı yeterli gelir mi yoksa 100 hz daha tatminkar bir tv mi almalıyım, genel olarak sd yayın için kullanılacak ama yinede 1-2 ayda bir full hd film izlenir

bu konuda uzman kişilerin tavsiyesini alabilirmiyim acaba ?
M
15 yıl
ipod nano garanti sorgulama
merhaba arkadaşlar ipod nanonun seri numarasıyla türkiyeden garantisi olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim ipod nano 5. nesil
M
15 yıl
bodrumda uygun fiyatlı pansiyon?
merhaba arkadaşlar, haftasonu bodruma gitmeyi planlıyorum, fiyatı uygun bildiğiniz pansiyon varmı acaba, tek gece kalacağım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.