J

Er
14 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
12 yıl
Swatch Yas100g yorumları
Öncelikle merhaba
İskelet ve otomatik mekanizma saat araştırması yapıyorum ve en fazla 400 tl bütçem var. KaliteSiz çin malı saat almaktansa en azından bilinen bit marka olsun diyorum. Swatch ı canlı görme şansım olmadı. Gören veya kullanan arkadaşların yorumları benim için çok önemli.
Birde 400 tl ye Alınabilecek kaliteli saat önerilerini de yazarsanız sevinirim. İskelet ve otomatik mekanizma olması şartıyla.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
J
12 yıl
Rotary saat tavsiyesi
Arkadaşlar otomatik saatlere karşı bir hastalığım başladı. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir saat almak istiyorum. Bir model buldum fakat hiçbir bilgi bulamadım. Resimdeki saat orjinal rotary mi siZce. Ve mekazması eta mı bu modelin. Birde swiss made mi. Çok acil cevap bekliyorum bilgisi olan kişilerden
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.